- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Akkor már ketten vagyunk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #2203 üzenetére
Zh dömpingre lesz Batman-ed SSD-n majd próbálj helyet csinálni, mert megéri oda pakolni ezt
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #2200 üzenetére
Tudtommal nem a season passra vártál eddig sem...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bjørgersson
félisten
válasz 4264adam #2204 üzenetére
GTA meg BF4 mellett esélytelen, hogy SSD-re kerüljön. Majd a 250-esre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zegi_norbi
tag
Aha... Szóval 4-5 hónap várakozás után végre talán kézhez kapom a játékot, talán játszhatóbb formában mint az első megjelenéskor és semmi kárpótlás nincsen. Még csak a gesztus sem. Gyökerek ezek egytől egyig Remélem a népharag utoléri őket.
Esküszöm már bánom, hogy nem varázsolt el előbb a Witcher 3 és hogy a Batman AK-t rendeltem elő helyette, mert a CDPR valóban rászolgált a pénzemre.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
gyimger
őstag
Amelyik magyar lap ígérte az ingyenes tartalmakat kárpótlásul, azokkal most lehet perre menni?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyimger #2209 üzenetére
Üzlet volt, de egyébként milyen alapon mennél velük perre?
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #2210 üzenetére
Sok a szabad idő és a gumikötegekben álló pénz
-
gyimger
őstag
válasz Bjørgersson #2210 üzenetére
Ó, én nem mennék, nem tőlük szereztem be. Csak nagy szájjal hirdették, hogy majd adnak kárpótlást vásárlóiknak, aztán meg mégse. Valaki majd a szavukon fogja őket?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyimger #2212 üzenetére
"A Warner Bros. világszerte – így Magyarországon is – visszavásárlási garanciát ad a játék PC-s változatára, azonban csak az alábbiak betartása mellett van lehetőséged a teljes összeg visszaigénylésére üzletünkben: ... "
Tehát továbbra is valószínűnek tartom, hogy a WB-től kapták ezt az infót, nem pedig maguktól találták ki a WB nevében. Úgyhogy lehet menni a WB-vel pereskedni.
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #2213 üzenetére
Whishful thinking volt ez szerintem. Azért mert az ubi hasonlót csinált nemrég.
Csak azt felejtik el hogy ott beígért tartalmat töröltek (sp), azért adtak helyette mást kárpótlásul. Plusz azt az egy dlct mindenki megkapta amit már nem tudtak törölni. Sokak azt hiszik az egész azért volt mert bugos, de azt az ubi leszarta...
Itt nincs erről szó. Sp tartalom jönni fog amit ígértek, csak csúszik max.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyimger
őstag
válasz Bjørgersson #2213 üzenetére
Kivárom, míg a két fél egymásnak megy ez ügyben. Mindenesetre nem kapkodták el a javítást, azért egy AR Challenge jól jött volna bocsánatkérésképpen.
-
cyberkind
félisten
Király!
4 hónap után ismét kitolhatom a Batman-t, és hivatalosan, nem siették el. -
4264adam
veterán
válasz Adam_Shepard #2217 üzenetére
Szép kilátás minek mentél a csatornába?
-
Anubris
őstag
Egy kis off, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez elég rosszra sikeredett. A sorozatban még az "ál" Joker is jobbnak tűnik eddig Leto-nál.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Anubris #2219 üzenetére
Sosem fogom megérteni, miért nem Dafoe alakítja Jokert úgy nagyjából mindenben.
-
Anubris
őstag
válasz 4264adam #2221 üzenetére
Nekem nem Leto-val van bajom, szerintem nagyon jó színész és én már Ledger helyett is őt választottam volna (utólag tévesen) Joker-nek. De ahogy itt kinéz, ez a ruha, fogak stb, mint egy transzvesztita. Igazából a "Mielőtt meghaltam" című filmben játszott karakterére hasonlít nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anubris #2219 üzenetére
Nem ítélkeznék előre... bár tény a külső az egy kicsit túl extravagáns, de nem tudjuk a film stílusa milyen lesz és abba ez hogy illeszkedik majd... ettől még lehet majd jó. Heath Ledger-t sem szerették előre...
Mellesleg lehet csak ez a fotó lett ilyen f*s... és mozgásban meg saját környezetében/filmbe illesztve más lesz a hatás.
[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
válasz Bjørgersson #2222 üzenetére
Igazad lehet, elég jól mutatna ebben a formában: [link]
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #2222 üzenetére
Öreg már...
A WB/DC meg most akar univerzum franchise-okat indítani... szóval egy évtizedre kellenek színészek.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #2226 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem, hogy a Batman vs Superman-ben Batman már nem éppen egy fiatal gyerek, úgy tűnt trailer-ből már Robin is halott, ehhez képest az igazság ligáját még csak akkor hozzák létre.
-
nagyúr
válasz Anubris #2227 üzenetére
Túl korán volt még a Batman reboothoz a nolan filmek után szerintem... valószínűleg ezért inkább úgy döntöttek eltolják egy visszavonult Batman "visszatéréséhez" a korszakot.
Vicces mert a Superman meg ugye pl vadi új (Man of Steel).És valóban minden más új lesz meg "fiatal".
Kíváncsi leszek ha sikeresek lesznek a filmek akkor merre viszik a történeteket...
-
gyimger
őstag
Aki ezt a Jokert megálmodta, vagy soha nem fogott képregényt a kezében, vagy valami kemény drog hatása alatt állt, amikor ezt kiizzadta magából. Egy ilyen külsejű Joker nem az őrületet vagy az extremitást mutatja, hanem sokkal inkább a szellemi-fogyatékosságot. A Gothames Jerome is sokkal jobbat alakítana zsigerből.
-
Bjørgersson
félisten
Na jol van fiukak, off vege, koszi!
-
Bad Pritt
félisten
Mikor jön a patch, azt lehet tudni?
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #2234 üzenetére
A rég mentéseimmel meg majd nem lesz kompatibilis.
-
addikt
Én nem bírtam tovább, elkezdtem vagy 2 hete, valahol az egyharmada körül járok, talán kicsit tovább. Nem vészes annyira már a játék állapota. De mondjuk kovy29 konfigjával FHD-ban fix 60 fps-t elvárni szerintem elég irreális. Ha csak nem zavarja az, hogy mindent minimumra vesz és kikapcsol.
Azért kíváncsi leszek mit hoz a mai update.Szerk.
Valami gtx660-ra emlékeztem kovynál, most ránéztem, hogy 760. Így azért már nem irreális annyira. Bár sok grafikai kapcsolót így sem lehet elvárás felkapcsolni, azt is max. mediumra.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz HussarF #2236 üzenetére
Mi? Miert pont en?
-
addikt
válasz Bjørgersson #2238 üzenetére
Azét szúrtalak ki téged, mert talán te mondtad, vmikor az elmúlt napokban, hogy még mindig nem kezdted el a játékot és arra vársz, hogy fix 60 fps legyen minden körülmények között. Akkor is meglepődtem a dolgon, csak valahogy nem írtam rá semmit. De most nem bírtam magamban tartani
Remélem azért nem lesz örihari -
( V )
veterán
na most akkor ez az új pecs hoz majd még optimalizálást a béta pecshez képest, vagy csak az extra modokat meg stb plusz tartalmat engedélyezi?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nagyúr
Főleg ezen területeken várható még javulás:
"In addition to the above, we’re continuing to work on the following for future updates (will be available in October):
Adding support for SLI and Crossfire
Adding support for the latest DLC & Season Pass content
Adding support for additional updates such as Photo Mode
Continued improvements and bug fixing for a Windows 7 specific memory issue that occurs on configurations with 8GB of system RAM and some NVIDIA GPUs during extended game play
Continued improvements for Windows 10 specific issues on systems with some AMD GPUs "Ha ezek nem érintenek, akkor jelentős változást ne várj (a plusz tartalmon kívül persze).
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
November 25.-ei héten Playstation 4-et rendelek Batman Arkham Knighttal a Konzolvilágtól, vagy a Gameshoptól, ha nem lesz Assassin'S CReed Syndicateval. Valamelyik a születésnapi ajándékom lesz.
Kérdésem a Batrman Arkham Knight mennyivel hehezebb mint az előző részei?
-
Bad Pritt
félisten
-
Adam_Shepard
addikt
To kick things off, we will be giving away FREE digital copies of games from the Batman: Arkham library. This means we will be giving away copies of Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, and Batman: Arkham Origins Blackgate. The Batman: Arkham library of games will be given to everyone who has already purchased or will purchase Batman: Arkham Knight for PC prior to 11:59 pm PDT, November 16, 2015. We’re actively working with our partners at Valve to make this happen as soon as we can, so watch your Steam Library. We are aiming to deliver all of the games by December.
.
-
gyimger
őstag
Most frissít a Steam, indítsátok újra!
2.3 GB-os frissítés.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
10mp-e jelent meg
2.3GB
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #2246 üzenetére
Ez egy tipikus olyan húzás, hogy nem mondhatod, hogy nem adtak semmit, de azért sok haszna nincs is, ezek ma már filléres játékok, ráadásul aki a Knightot megvette majdnem biztos, hogy - talán csak a Blackgate kivételével - már mind megvan (de mégis szép gesztus na...)
Így most már "nyugodtan" vehetem az SP-t Bár azzal, hogy az előrendelőknek anno felajánlották a refundot majdnem biztos voltam benne, hogy ha lesz is nem lesz nagy kompenzáció...
A játék ára csökkent, viszont a season pass árát pofátlanságnak tartom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest