- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz TTomax #44646 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon dühítő problémával állok szemben. Adott egy Dell Inspiron 3521 tipusu laptop Intel HD 4000 videókártyával és mellette még egy ATI 8730-assal. Az Istennek se tudok az ATI-ba életet lehelni.
-A géphez hivatalos win 8.1 van
-Mivel a Windows által felrakott driverekkel, frissítésekkel nem működött a az ATI vga, ezért teljesne töröltem azokat, majd próbálkoztam az AMD oldaláról letöltött legfrissebb szoftverrel. Ez sem működött. Aztán töröltem az Intel és ah ATI drivereket is, majd mindkettőt a DELL honlapjáról töltöttem le, mivel hibrid rendszernél ezt javasolja az ATI, ha nem két ATI kártyáról beszélünk. Tehát a Notebogk gyártó által készített drivereket is letöltöttem. Már windows 7-el is próbáltam, ott sem működik, hogy egy játék az ATI vga-t használja. Csak az Intel-t használják. Hiába állítom be a jobb klikk váltható grafikus rendszerben , hogy magas teljesítményen fusson "X" program, mert nem működik akkor sem. Mi a teendő?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest