Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taifa Díaz

    őstag

    válasz Fauno #36999 üzenetére

    Ez normális, benne van a játékban. Ne kérdezd, minek, a játékfejlesztők úgy gondolták, ez nagyon menő effekt, és fokozza a játékélményt, de a legtöbbször - mint most esetedben is - inkább zavaró tud lenni.
    A többinek viszont fele se tréfa.
    Első javaslatom: vidd vissza a kártyát, és cseréltesd ki azzal, hogy nem bírja a gyári OC-t. Ha a kereskedő elkezdi csóválni a fejét, szorítsd ökölbe a kezed komor arccal, mint aki a pultra akar csapni, és ajkaiddal formáld a fogyasztóvédelem szót. Ez mostanában szokott működni. Ha különösen makacs kereskedővel kerülsz szembe, kérdezd meg tőle, mióta kell a vásárlónak változtatnia a gyári beállításokon, hogy az elvárható módon, rendeltetésének megfelelően működjön.
    Második javaslatom: ha szeretsz kísérletezni, vedd lentebb az órajeleket MSI Afterburner használatával - mind a gpu, mind a memória csúszkáját húzd visszább -, amíg a jelenség meg nem szűnik - de ha bármelyiknél 50 MHz visszavétel szükséges a hibátlan, normális működéshez, térj vissza az első javaslatomhoz, mert az már sok, és később valószínűleg azt sem fogja bírni.

    Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)

Új hozzászólás Aktív témák