- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6050 üzenetére
Akkor ha jól értem mehet bele az 533mhz fsb is ???vagy lemaradtam.
én meg 1k ért vettem a Vaterán állitolag rá tapostak meg le h....ták ,utána le esett a 7.röl tettem belle egy lcd t egy invertert és megy,végre egyszer nekem van szerencsém[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
stracker06
aktív tag
válasz Dell XPS #6027 üzenetére
Csak 1 kis "friss" tapasztalat a winchesterekről:
Van egy ismerősöm akinek az elmúlt talán 1 évben 3 külső winchestere purcant ki, most a negyediket használja, teljesen rendeltetésszerűen, de már az is gyengélkedik.
Az is eléggé érdekes, hogy a tél végén a közvetlen ismeretségi körömben (sajnos magamat is beleértve ) 3db 500 gb-s, 2,5 "-es Seagate vinyó küszködött komolyabb problémákkal, egymástól teljesen függetlenül, de egy időben. A legöregebb 1,5 éves volt.(Az enyém egyébként teljesen halottnak látszott, egy informatikus le is mondott róla, megoldásnak a kukát javasolta. Azonban szerencsére egy hozzáértő jó ismerős valahogyan életet lehelt bele, azóta működget külső vinyóként, 70% körüli kondícióval.)
SFm™
-
Nixon18
senior tag
Még egy laptop, még egy HDD, e szerencsére kisebb probléma miatt fordulok hozzátok
Létezik, hogy a folyamatos írás miatt az 5400-as HDD kihasználtsága 100% és emiatt akad a film, illetve nem válaszolnak a programok?
Szerk.: Ha már megkérdeztem ezt az egyértelmű dolgot. Megkérdeznék még egyet: az SSD segítene? Az tud egyszerre több helyről adatokat írni/olvasni?
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Nixon18 #6053 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne 100%-os a kihasználtsága. Én folyamatosan ezzel küzdöttem, és meguntam. Kapott SSD-t és ennyi.
Ami nagyon tudja enni a HDD-t pl. vírusirtó ellenőrzést végez, vagy win update indul el stb...
Az SSD adat elérése sokkal gyorsabb a 4k szegmensben is ( de ezt már gondolom tudod ) És igen a másik lapos csere érett lett....[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
Imperius
csendes tag
Sziasztok! remélem jó topicba írok
olyan problémám lenne, hogy egy HP pavilion billentyűzetébe valami bele esett, majd kikapcsolt állapotban finoman meglett rázva fejjel lefelé, annak reményében, hogy kiesik ( szemtanúja voltam, tényleg finom volt)....
Nos, azóta a kijelző nem kapcsol be, a gép tökéletesen bebootol, bejelentkezési hang is van, de a kijelző nem csinál semmit
Ötletetek van a dologra? :/ -
albi31
aktív tag
válasz Dell XPS #6050 üzenetére
fizikailag belemegy,de a megfelelő órajelen nem tudja hajtani,és állandó hibákat dob!
(#6057) Imperius : én szétszedném,mert lehet hogy a kijelző csatlakozó lett "leültetve",vagyis az alaplapról lehúznám,30 másodperc wait,és vissza,majd próba,ramokkal ugyan így!
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo L7320 GW-hez szeretnék ram bővítést. Árgépen keresgéltem. Jól sejtem, hogy a notikba SO-DIMM foglalatú ramok mennek?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Ruszki
senior tag
válasz aleister #6060 üzenetére
Üdv!
Igen jól sejted de azon belül van DDRI,DDRII,DDRIII.
A te notidba DDRII-es ram kell!
Itt nézegess.Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
van egy Toshiba L500 1EQ notebookom, viszonylag ritkán volt használva eddig. Most szükség lenne rá, újrahúztam egy friss 64bites Win7-et rá de BORZASZTÓ lassú. Mitől lehet ez? Teljesen szűz rendszer de érezni hogy nagyon "akad". HD videóról álmodni sem merek. Nemhinném, hogy ez normális, ennyire nem lehet gyenge gép. T4300 van benne 2GB rammal.
Mi okozhat efféle problémát?
Üdv,
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
havast
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem dropboxba vagy valahova feltölteni, vagy linkelni egy működő Win7 64-bites Veriface-t Lenovo Y580-hoz?
Nem használnék 3rd party programot, ha nem muszáj.
Köszi előre is! -
aleister
veterán
válasz stracker06 #6065 üzenetére
Köszi az ötletet!
Még annyit áruljatok el kérlek, hogy itt is érdemes a dual channel-re hajtani? Vagy simán rakhatok bele 1 modult is?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kerkess
csendes tag
Sziasztok
Fsc vel kapcsolatos próblémém még mindig megoldásra vár[link]Annyival böviteném ki hogy hdd 100/97,illetve a gép típusa c1020 olyan mintha a boot képernyö vánszorogna mindig felismeri a hdd-t odd-t de nagyon lassan....bios elemet cseréltem nem az a gond
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung RV508-as noti, win7 x86 ult. oprendszerrel. Augusztusban feltelepítettem, most visszaálltam az akkori biztonsági mentésre (image, paragon backup). A problémám nagyon fura: minden működik ahogy kell, egy dolgot kivéve, az ncore.cc nevezetű oldal nem jön be egyik böngészőben sem. Erre valakinek ötlet? (Remélem ezt még nem szabályellenes ilyen formában megkérdezni.)
Más weboldalakat amiket próbáltam, szépen behoz. A gépen a védelem a win tűzfala, gyári beállításokkal, nem piszkáltam, plusz avira a vírusirtó, szintén gyári beállításokkal, naprakészre frissítve.Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
Impressa
őstag
válasz s3toraph #6072 üzenetére
Szia!
A Win 7 topic-ban lenne érdemes feltenned a kérdésedet, mert ez szoftveres gond, nem hardveres. Ccleanerrel kellene törölnöd a böngészési előzményeket, lehet azzal helyreáll az oldal elérése is.[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Ideküldtek, gondoltam itt is megpróbálom, hátha tud valaki segíteni.
Van egy HP550 notim.
Sajnos betört a kijelző.
Viszont van egy alaplaphibás Acer Travelmate 4500 notim is.
Az Acer kijelzőjét beletettem a HP, csak sajnos nagyon iciripiciri a fényerő. Én rontottam el valamit, vagy csak simán nem kompatibilis?[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem nem rontottál el semmit, nem kompatibilis a két laptop kijelzője, az inverter más.
HP 550:
Méret: 15,4 (13,1 "x8.2")
Felbontás: WXGA (1280x800)
Típus: fényes / matt
Háttérvilágítás: CCFL 1Acer TravelMate 4500:
Méret: 15 (12 "x9")
Felbontás: XGA (1024x768)
Típus: fényes / matt
Háttérvilágítás: CCFL 1Üdv, Dell XPS
-
wrox
őstag
válasz Dell XPS #6078 üzenetére
Szia.
Akkor valami nem stimmel, mert most meg jó. Átnéztem a kábeleket, és a CCFL nem kapott áramot az invertertől ezért volt halvány. Meg volt törve a kábel. Megforrasztottam, most már megy rendesen teljes fényerőn. (Egy plug n play telepítés kellett az új kijelzőnek). A felbontás is rendben van 1280*800 most.
Szerencsére megoldódott, köszönöm a segítséget. -
eastone1
senior tag
sziasztok!
Úgy látszik ez az f5sl képes újból és újból meglepni. Most az a heppje, hogy ha megmozdítom akár egy picit is, kifagy a képernyő, vagy kékhalállal leáll a rendszer. A DVD meghajtót boot-oláskor folyamatosan kerregteti, ezért kivettem. Van, hogy indításkor a boot képernyő sem jön be, ventilátor működik, helyzetjelző világít. Ha az alaplap függőleges helyzetben van, közben lesem a ventit ugyan ez a helyzet, nem indul még a boot képernyő sem. Csak vizszintesen hajlandó és úgy is mozdításra leáll.
Hol a hiba?
köszönöm. -
kerkess
csendes tag
-
eastone1
senior tag
válasz kerkess #6082 üzenetére
A memóriát, gondolom memtesztel, a hdd-t hogyan tudom.
Mikor sikerült elindítanom ráeresztettem az aida stressz tesztjét, de nem fagyott ki csak mikor megmozdítottam. A memóriamodulok gyanúsan melegek.Dell XPS: Pedig nyár végéig igazán bírhatta volna. Francba.
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6083 üzenetére
Ez a következö Hdd sentinel de elég ha kikapod és ha biosban nem tapasztalsz próblémát akárhogy forgatod akkor megusztad egy hdd vel, memoria ritkán megy tönkre de szerintem vedd ki egyesével vissza és úgy próbáld meg.Hátha de ehhez egy kis szerencse is kell a leirtak alapján
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
válasz eastone1 #6086 üzenetére
Szerintem kizárható a virus inkább kontaktos próblémának hangzik,ilyen alaplapos szaga van inkább a dolognak az elhangzotak alapján de nylván a kötelezö köröket érdemes lefutni hátha kisebb a baj.
drukolokA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy amilo pi 2530-at windows xp van rajta de cam drivert nem találok hozzá,valaki tudna segíteni találni hozzá?... No sacrifice, No victory ...
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6090 üzenetére
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
Ezt megkérésnek szántam,semmiképp nem utasitásnak lehet rosszul fogalmaztam de a szándékom ez volt.
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6092 üzenetére
Nem tudom valamit nagyon el irhatam mert én most sem panaszként írtam mindössze csak arra szeretelek volna megkérni hogy ha tudsz segits benne.De semmiképp nem panasz ként vagy utasitva.
remélem nincs harag emiattA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
Impressa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest