- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
-
Pocok256
veterán
Sziasztok van aki használja a Computrace lopás elleni védelmet ? Ha igen akkor megbízható nincs vele probléma esetlegesen egy guide ot tudna valaki dobni róla ? Gondolkodom, hogy bekapcsolom a laptopomon, de nem sok infot találtam eddig róla.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
prannk
őstag
Hali van egy asus n551 es gépem. meg van egy 48 colos samsung tv ém okos. Csak hdmi vel tudom összehozni a képet a tv re? Játék miatt.
A notebookon is menni fog a kép meg a tv én is? -
EXIEZ
senior tag
Üdv.
Mivel a kérdésem topikjába utoljára 2011-ben válaszoltak így inkább ide postolok.
Dell xps 13 9343 ra keresnék matricázást/fóliázást. Az aljára és a tetejére van fólia, de leginkább a "body" részre kellene, de ide nem találok rá egyáltalán. Lehet csináltatni valamely weboldalon a gépre speciálisan vagy valahol full pakkot lehet-e kapni? -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy ASUS X54H típusú laptopom. Az a gondom, hogy az integrált videó kártyát használja. Elvileg van benne egy AMD Radeon HD7470M 1GB-os kártya is. Hogyan tudnám elérni, hogy ezt a kártyát használja a gép? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő jelenséget produkálja egy DELL gép.
Este leállítottam, és most reggel nem lehet bekapcsolni. Igaz az akksi már sírt benne, hogy tölteni kellene, de gondoltam, majd reggel töltöm. Akksi másik gépben töltődik, ebben nem. Másik akksival sem lehet bekapcsolni, sem töltőről.
Semmi visszajelzés nincs. Több töltővel próbáltam. Sőt mintha letiltaná a töltőt. A kábel vége világít, amikor bedugom a gépbe, akkor elalszik, de ilyenkor másik gépre dugva sem tölt. Ki kell húzni, majd vissza, és így tölt másik gépet. De az adott gépet nem. Az akksija másik gépben töltődik. Másik akksival sem tudom beindítani.Cmos elemet lecsatlakoztattam, majd vissza, de semmi. Nem lehet bekapcsolni.
-
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32864 üzenetére
Mobile DualCore Intel Pentium B970, 2300 MHz (23x100)
-
cinemazealot
addikt
válasz adamcsik #32866 üzenetére
Az volt a tippem, hogy talán a iGP-vel vész össze a dVGA, azért nem lehet feléleszteni, de nem találtam erre vonatkozó irodalmat.
Viszont ha csak az AIDA látja, az eszközkezelő nem, akkor még elképzelhető a driver gond VAGY az AIDA jelenít meg típusszám alapján hamis infót. Mobil berkekben már láttam olyat, hogy egy benchmark program a saját központi adatbázisából tök mást írt a hardver összetevőkről, mint amit a telefon állított magáról. Ha itt is ez a helyzet, akkor simán lehet, hogy valójában nincs is dVGA-d.
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Cromebook-on levo Chrome OS-re lehet vmilyen formaban fajlokat masolni es elinditani?
Egy filmet szeretnek ramasolni es lejatszani.
Vagy lehet egyaltalan fajlokat masolni-torolni a gepen?
Nem is nagyon latom, hogy lenne vmi "sajatgep" vagy hasonlo opcio... -
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32867 üzenetére
Ezt hogyan lehetne kideríteni?
-
NEMO1968
őstag
válasz tserrof77 #32853 üzenetére
Nem lett jó az általad javasolt módon sem.
Hálózatokat lát, de nem csatlakozik.
Próba erejéig felment egy WIN 7, de az még csak nem is látja a WiFi kártyát.
Erős a gyanúm, hogy kinyiffant.
Teszek majd még egy próbát egy USB WiFi adapterral.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32872 üzenetére
Ezt a lehetőséget hol találom a bios-on belül?
-
cinemazealot
addikt
válasz adamcsik #32873 üzenetére
Nem ismerem ezt a konkrét gépet, de régebbi AMI BIOS-okban szokott lenni olyan menüpont, hogy "Integrated peripherals". Ha UEFI vagy valamilyen egyéb (újabb) BIOS-od van, az nyilván egészen másként néz ki, de ha végignyálazod anélkül, hogy bármit is elállítanál, találhatsz erre utaló nyomot. Ha nem, az viszont jelentheti azt is, hogy nincs benne ilyen állítási lehetőség, vagy azt, hogy egyáltalán nem is rendelkezik dVGA-val.
-
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32874 üzenetére
Rendben, köszönöm. Nem találtam beállítási lehetőséget.
-
cinemazealot
addikt
válasz adamcsik #32875 üzenetére
És utalást a gép pontos típus- vagy modellszámára, ami alapján utánanézhetnél, hogy most akkor van-e benne dVGA vagy sem?
Végső megoldásként még a gép felnyitását tudnám javasolni, úgy biztos lehetne látni, hogy pontosan mi van benne. De azzal valószínűleg ugrik a gari.
-
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32876 üzenetére
Azt még megnézem.
-
NEMO1968
őstag
válasz tserrof77 #32853 üzenetére
Érdekességképpen megemlítem, hogy egy TOSHIBA NB 100 netbook ugyanezzel az XP-vel, SP2-vel ,a megfelelő driverek felrakása után probléma nélkül csatlakozik bármilyen WiFi-re.
Csak ez a nyamvadt HP sz@p@t a nyomorék intel WiFi-jével és a HP különc drivereivel.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz adamcsik #32881 üzenetére
Ha nem hagyták fent a gépen, akkor kigúglizod az ASUS oldaláról.
Ott ugyan nem láttam dedikált GPU drivert.
Viszont ha eszközkezelőben látsz ilyet, akkor a hardverazonosító alapján máshol találhatsz a dedikáltuoz is.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Lejszi
senior tag
válasz cinemazealot #32872 üzenetére
koszi, meglesem
-
adamcsik
aktív tag
-
cinemazealot
addikt
válasz adamcsik #32885 üzenetére
Ez legfeljebb gariztatás esetén lesz segítségedre. A gép seggén van egy matrica, valami ilyesmi:
Az milyen modellszámot ír (ami fent piros bekeretezéssel kezdődik, csak a teljes sor)?
Egy tanács: a szériaszámokat érdemes privátként kezelni. Ha nem akarod, hogy valaki visszaéljen a géped adataival (pl. illetéktelen garancia érvényesítés), akkor kérj meg egy moderátort, hogy törölje a fenti bejegyzésedből a szériaszámot.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Szerintetek [ez] a noti mennyire igényli az extra hűtést? Érdemes egy cooling pad-ba beruházni ,ha hébe-hóba játszani szeretnék rajta, vagy nem szükséges?
KösziXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Az a helyzet, hogy valaki sikeresen betörte a szobámba lévő laptopom kijelzőjét, ehhez kellene segítség. Ki tudná nekem megmondani, hogy ha már ez történt akkor esetleg FHD panelt rakhatnék-e bele. Vagy IPS-t? Vagy ezek a laptopok csak a saját kijelzőjüket fogadják viszont? Ha igen, akkor amint tudtok valami ultra olcsó helyet ne tartsátok magatokban! Köszi előre is
Szerk.: ASUS X554LJ-XO095D(az utolsó 6 karakter nem biztos, hogy így van)
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
adamcsik
aktív tag
válasz cinemazealot #32886 üzenetére
-
cinemazealot
addikt
válasz adamcsik #32889 üzenetére
Hát találtam egy oldalt a K54HR alapján, de itt csak Win8-ig vannak driver-ek. Illetve van egy sorstársad is, aki két éve küzdött ugyanezzel, neki is adtak néhány jó tanácsot, talán érdemes átolvasgatni.
-
bandi0000
nagyúr
hali
az miért lehet, hogy a laposon némelyik gomb furán kattog vagy hogy mondjam, ha belefújok, megnyomkodom, egy ideig jó, de utána megint kezdi, amelyik jól működik az tök simán hangtalanul jár
illetve ezt gariba javítanák?
Xbox One: bandymnc
-
Sly189
senior tag
Sziasztok. Sajnos egyszívessegbol elvallaltam egy Lenovo 110 es "laptop" OS telepiteset. Szívok már egy ideje vele, de a segítségeteket kérném.
USB rol szeretném telepíteni a Windows 7 32 bit es verzióját. Amikor ranyomok a telepitesre valami drivers akár keresni és nem lép tovább a telepítő.
Próbáltam másik pendrive al, rufussal is. At dugtam másik pontba is (2db van a gépen...)Mi a megoldás erre? Ha kivehettem volna már a HDD T akkor már rá raktam volna másik gépen, de egy fura gep ez... HELP
-
bandi0000
nagyúr
Egy Asus GL552VW-be mind1 milyen/mekkora M.2 SSD-t rakok?
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10210U/16GB/256 SSD/13.3"FHD laptop garanciás
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest