Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Sziasztok! Tudja valaki hogy ez a típus számú notebook pontosan milyen színű:

    ASUS X540LA-XX004D

    KATT!
    Semelyik üzlet nem tudta megmondani pontosan és még Asus se (bár az csak szervíz elméletileg)

    Se E-Digitalnal, sehol nem tudták pontosan és egy nagy kavarodás az egész, mert mindenhol azt írják, oda hogy fekete-ezüst, ezüst. stb. VISZONT a képeken meg nem az van. Nekem az a aranyozott, barnás kivitel kellene, s nem szeretném hogy tényleg valami ezüstös színt küldjenek. Asus honlapján a reklámokon két színt mutat, de ráadásul több is van belőle mint kettő.

    Illetve azt lehet tudni hogy ennél a típusnál, 004D végűnél, a magyar billentyűzet hosszú ékezetes, és a billentyűzet típusa Chicklet keyboard? (Expertben ha jól emlékszem a Celeronos változatnak jobb billentyüzete volt, mint ami i3-assal futott, bár az lehet nem X540-es volt. AKkor még nem néztem. Viszont sokkal gagyibb volt, mert a gombok útja nagyon rövid volt. Remélhetőleg ez a XX004D végűnél olyan a bill, ahol érezhetően, van útja a gombnak, pont amennyi kell (Ha jól tudom ez a Chicklet keyboard)
    Csak mert a 002D végénűnél azt írják például itt, hogy nincs ékezetes betű, tehát az a típus elméletileg nem is magyar billes. http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x540la-xx002d-p327644295/#

    http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=ASUS+X540LA
    Csak ebből van egy pár fajta és mintha az a aranyozott, barnásban is két különböző árnyalatú lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák