Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz formasu #2705 üzenetére

    Szia!
    Először is bocs, hogy csak most válaszolok, és köszi, hogy írtál! :R

    Hát megnéztem, ennek a Garmin Vista HCx-nek valóban elég húzós ára van (55k+). Tulajdonképpen azonkívül, hogy a kijelző eltérő, meg vízállósága is, van még valami igazán releváns különbség az autós GPS-ekhez képest? Gondolom még az elérhető térképszoftverek mennyisége/minősége is eltérhet... De megmondom őszintén, nem igazán értem, az autós GPS miért nem tudja megmondani a koordinátákat mondjuk a Balatonon... :B

    Azt láttam, hogy ez az általad említett Garmin tényleg nagyon profi, meg mindenhol csupa pozitív értékelést kapott, de ennek az ára már jóval magasabb a rászánt keretösszegnél. :( Nagy előnye, hogy mindenféle szempontot mutat, amit nem tudom, az olcsóbb kategóriájúak mind tudnak-e (pl. magasság, mozgás átlagsebessége, max. seb., mozgási idő, állás ideje, össz. megtett út, napi km; barométer pl. gondolom nyilván nincs az olcsóbbakban; 50 útvonalmemória, stb...).
    Viszont azt néztem még, hogy a kijelző felbontása viszonylag gyengusz (176 x 220 pixel), a WayteQ x950BT-HD-nél jóval nagyobbnak és szebbnek is látszik a kijelző (eleve mérete 5", a felbontás 800 x 480 px), ami mondjuk a láthatóság szempontjából végül is szintén nem mindegy. (Pl. ne kelljen hunyorogni az autóban, hogy hova is kell menni. :D)

    Ez az általad ajánlott WayteQ 950 nagyon tetszetős, de akkor azt mondod, ez egyáltalán nem alkalmas vízi használatra? Igazából vízen biztos, hogy egyelőre csak belföldön használnánk - konkrétan Balatonon, tuti nem fogunk más vízre menni hajóval (legalábbis azzal, ami ott van :) ). Autózni meg csak Európában fogunk (térkép jár hozzá?).

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák