- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Relatíve jó állapotú (kissé karcos) XPeria Play memória kártya nélkül mennyit ér kb? Én 23-ért vettem novemberben használtam, most 18-ért árulom, de nincs túl nagy érdeklődés. Lehet, hogy túláraztam volna?
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Bratyom kapott egy törött kijelzos Lumia 520-ast. Kérdésem az volna, hogy ha vesz hozza alkatrészt, házilag én ki tudom normálisan cserélni? Szerszámok adottak, nemi gyakorlat is, igaz, én rezisztivbe csereltem eddig, de megcsinalnam én ha lehet. Masik kerdes, hogy egy jo kijelzos, de barmilyen hibas donortelefont erdemesebb vadászni, vagy inkabb Ebay-rol rendeljünk bele kijelzőt? Érintő is, meg maga a kijelző is törött.
Vagy a Nokia Careba ha beviszi, nagyon drágán javítják, vagy 10 korul / alatt kijohet?
Elnezest a sűrű, de nem tul tartalmas kerdeshalmazert, a helyzet új.
Koszonom elore is!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
sgsm
tag
válasz zombinyul #38556 üzenetére
10 alatt biztos nincs meg a kettő cseréje, az alkatrész több.Rendeld meg ebay és cseréld ki,az a leg költséghatékonyabb részedre.Akkor van baj ha 1. nem olyat küldenek/ vagy épp nem jó.küldheted vissza vagy rendelsz másikat ,megint 2 hónap mire megjön és elindul egy never ending folyamat.
2. lehet jót küldenek és/vagy más miatt nem megy a telefon, pl. vezérlő is sérült alaplapon ,stb stb,
Ezt neked kell mérlegelni.50% esélyes.Vagy jó minden ,nem sérült alaplap,csere után teljesen üzemképes,kijelzés .érintő, és a többi 40 funkció amit most nem látsz, térerő,mikrofon,hangszóró, csengő, wifi, BT,töltés...... -
zombinyul
addikt
A sogoratol kapta, novemberi telefon, zsebbe volt, egy relatív kicsi ütést kapott. Ugyhogy az eselyek jok, hogy csak a kijelző sérült. Most egy sw hibas a kiszemelt donortelefonnak, annyiért egy gyári kijelző mar eleve jo biznisz, de ott vannak meg a járulékos dolgok is ugye (haz, akksi, tartozékok, stb). Az hamar keznel van, es tuti jo bele. A lenyeg hogy házilag cserélhető, koszonom szepen a segítséged!
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy kollégámnak ilyen telefonja van. rendeltem neki egy Toshiba C10 UHS-I memkarit. Ebből a kariból már sok ismerősnek rendeltem, semmi gond nem volt vele.
A kolléga azt mondja el, hogy amióta ez a kari a telóban van, nagyon gyorsan merül - látványosan gyorsan.
Ma ránézek a telóra, este találkozunk, de lövésem sincs hogy mi okozhatja ezt.
Szerintem valami alkalmazás ragadhat be.
Megvolt az újra indítás is, de nem segített ez sem.
Esetlegesen van tippetek? Navit ettem rá, illetve telemásoltam neki filmekkel.
Tudtommal telepítve van a Cleanmaster a telóján, én erre gyanakodok. -
Alcatraz13
tag
Galaxy Ace 2-t érdemes frissíteni 4.1.2-re?
"SIGNATURE"
-
sgsm
tag
Nincs összefüggés elvileg,hacsak nem zárlatos a kártya de akkor nem látja a telefon, ezt kizárhatjuk. .Én arra gyanakszom mint az összes user-nél hogy naphosszat be van kapcsolva wifi, 3g mobilnet,nyomja a játékokat mert most memó kártyán van hely dögivel és persze nem figyeli azt hogy 3 órát nyúzza csúcson a mobilját ,persze hogy le merül .Ez a fő oka a merülésnek általában ,de hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy még 15 műveletet használunk a szerencsétlen mobilon ,ugyanakkor az energia ellátása maradt a régi.
Van egy hasonlatom erre ,adok a nyakadra egy zsák cementet fuss kicsit vele..elkocogsz ,majd adok még 2 zsákot ,pár lépés és már nem hogy kocogsz, összerogysz.Na ezt csinálják a mobilokkal is . -
sgsm
tag
válasz Alcatraz13 #38564 üzenetére
Én anno felraktam rá, megy rendesen ,több darabon is teszteltem .A kisebbik gyerekem használja (kártya nélkül) eszementül és nem nyafog hogy fagyna,arról tudnék mert nyafogna ha angrybirds starwars ,,,vagy mifene akadna
-
embe
nagyúr
Valami user error lehetett, beragadt app. vagy hasonló. Este már ne volt rajta a Cleanmaster, illetve a régi kari volt benne.
Átdobtam az enyémbe. A telómban leformáztam. Ezután 20:30-05:45 között használtam, kint a szabadban, dzseki külső zsebben, nagyon hideg volt. 3G bekapcsolva, telefonálás vagy 10 perc, emailek csekkolása, kicsi net. A Motorola telómban 7%-ot!!! merült csak a teló.
Most beraktam a kolléga Huawei telójában, és abban is leformáztam.
Kíváncsian várom az eredményt. -
madle
őstag
Sziasztok,
kérdésem, az lenne, hogy van itthon két Nokia c5 melyet édesanyám használ, és pont amelyik jó lenne a szolgáltatóhoz eltört, a másikat szeretnénk függetleníteni, ez hogyan lehetséges? Tudtok ebben esetleg segíteni? Olvastam netem, hogy ilyen olyan program kell hozzá, de nem tudom használni mert Mac-em van itthon.
Köszönöm előre is!
-
Nite
őstag
sziasztok! olyan windows-os tabletre lenne szuksegem amin lehet x86 szoftvert futtatni!
8-10" mit ajanlanatok? nem kell, hogy sebessegbajnok legyen, de ne is legyen kinai
Paid my dues!
-
sgsm
tag
"Olvastam a neten"......nagymamám meg terhes !!
A megoldás a problémádra vagy two in one , ami nem törött abba átrakni a másik alaplapot és voila, megy tovább.
2.Keresel egy gsm boltot aki megoldja a problémádat ,vagy ahogy írták ha nincs szerződés a telefonon megoldják de lehet drága lesz. -
VectorworksH
tag
sziasztok!
Adott egy SonyEricsson MT11 ( Neo V ) Xperia.
Tegnap óta mióta levettem a töltőről, nem bootol be. ay XPERIA felirat megjelenik, majd restartol.
Hard Reset nem megy......Ötletek??
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
sgsm
tag
válasz VectorworksH #38574 üzenetére
Új sw kell rá, talán megoldja.De utóbbi időben igy döglenek a sony telefonok, semmi előzmény csak kuka,Sony lett nálam a nr1 mint legsz@rabb telefon,naponta hozzák be csak sony,lenovo,a kínai csodákat ez a sorrend.Remélem igazak a hírek hogy abba hagyják a telefon gyártást....sokaknak meg könnyebülés lenne.
-
P.Dude
őstag
Sziasztok!
Van egy Alcatel 1042X sima mobiltelefonom!
A legnagyobb problémám rajta, hogy nem tudok sms-t küldeni!
Hiába van rajta elegendő pénz az egyenlegen, mindig azt írja ki, hogy az üzenet nincs elküldve!
Zoll
-
EczkE
veterán
Sziasztok! Wifi hotspot kepes telefont keresek, hasznaltan a leheto legolcsobban. Csak internet megosztasra lenne hasznalva. Mit javasoltok?
Asszem mindenféleképpen!
-
törölt tag
Sziasztok. Jelenleg 1,5 éves a HTC One m7em,s elkezdett megkergulni.
King of thiefes(jatek) es mx player inditasakor instant befagy /ujra indul a telefon.. Ötletek? 5.0as droid van rajta -
Bozek
nagyúr
Attól még nem kuka, ha a szoftver meghülyül. De ismerjük a Te "csak a Samsung a jó" hozzáállásod... Fejezd már be a Sony szidását, mert nagyon unalmas.
(#38579) zombinyul: Xperia V-t és Xperia Z1 Compact-ot használok, egyikkel sincs baj. Kolléga meg az általam levetett Xperia Neo-t, az is megy mindenféle gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
sgsm
tag
A véleményemet leírhatom és ezt nem TE fogod eldönteni és úgy hogy azt írod fejezzem be,érthető? Na akkor még egyszer igenis szarok a sonyk ! nagyon szarok .Ha majd 18 év szervíz tapasztalatod lesz fáradj vissza és kérj elnézést !
POnt a z1 compact ,gyönyörű konstrukció, egy hangszóró csere a következő, lcd/érintő kombo ami atom ragasztott a keretbe kivesz(papírvékony az egész ,esélyes hogy eltörik ) ,a hátlap ragasztott levesz ..és folytatod a műveletet ,kicseréled a hangszórót és ragasztod vissza elejét hátulját, vizzálóságot felejtsd el ezek után ,majd ha olyan helyen dolgozik valaki ahol sok a vas reszelék, 3 havonta ismétlés ,bravó sony ! Kíváncsi vagyok mennyiért vállalják majd neked a hangszóró cserét
És nem voltál a Z1 promoción sem, amikor bemutatták a csudajó viz,porálló telcsit, az úszók azzal úsztak és átadták egymásnak 50 méterenként ......látni kellett volna a meglepő fejeket 10 ből 6 bepárrásodott hehe ,viz álló ja ,megálltak a vízbe .
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Szo se rola, nekem nincs tapasztalatom, anno volt vagy 3 X8-asom, meg az X10 mini vonal tagjai, azokkal nem volt bajom, imádtam őket. Azok voltak az utolso Sonyjaim, ugyhogy nekem egyenlieg tapasztalatom nincs, csak 3 kollégám, meg 4 jobaratom hasznal Sonyt, es ennyi emberből összesen egy elégedett a telefonjával. Azert ez rossz arany, nagyon rossz. Attol fuggetlenul elobb kellene Sony, mint bármelyik Szarszung, Samsungbol egyedul az Ativ szériát tudom telefonkent értelmezni. De ez mar nagyon off, nem erre a fórumra tartozik.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Bozek
nagyúr
Tudod, hogy mi az a "flame"? Ha nem, ajánlom, hogy nézz utána...
1. Autót se viszed el a sarki szerelőhöz, mert nem biztos, hogy ért hozzá. Én így vagyok a zugGSM-esekkel. Ha megfelelő ragasztót használsz, akkor nem kell elfelejteni a vízállóságot... Na meg a szétszereléshez is biztos megvannak a megfelelő eszközök, amikkel Te esetleg nem rendelkezel.
2. 10-ből 4 viszont nem párásodott be a Z1-ből, lehet így is nézni. Mindegyik telefonnál előfordulhatnak hibák, mert olyan, hogy tökéletes, nem létezik.
3. Érdekes, hogy sose olvastam tőled, hogy "szar a Samsung", pedig annak meg a kijelzője reped csak úgy magától... Nesze neked Gorilla Glass...
-
sgsm
tag
Flame ,off course i understand ! but.....
Folytathatjuk az eszmecserét de úgy látom felesleges,te csak lovagolsz a samsungimádatomon, de ez nem teljesen igaz. Azt írtam ha olvasod , az eladott darab szám alapján csekély a hibaszám a samsungéknál.Van pár konstrukció hibás valóban de nem olyan gáz mint a sonynál. Ha ellátogatsz egy csupán szerelőkből álló fórumra akkor olvashatod több szakember tapasztalatát ,nem csak az enyémét.
Látom nem értesz a szereléshez,mivel írod hogy biztos megvannak a megfelelő eszközök .......láttál olyat hogy azt írtam nem tudom szét szedni? Azt írtam hogy sokkal nagyobb a kockázata annak hogy elrepedjen az érintő-lcd combo csupán egy hangszóró csere miatt de írhattam volna töltőcsatlakozót is amiket naponta tucatjait cserélem...mint egy LG vagy Samsung esetében .
Tehát megint hülyeséget írtál a vízállóságra is, újonnan gyárból kihozott telefon be párásodik ,az amelyik sose volt szét szedve .Látszik hogy nem értesz hozzá és egy "vízálló" telefont sose szedtél szét.Ugyanúgy gyári ragasztó szett ??! ha van olyan ,ha lehet kapni ami tuti gyári de nagyon ritka, ami van meg olyan amilyen ,többen ebben a szakmában küzdünk hogy melyik a jó és tökéletes ....
Ha sorolnom kellene melyik telefon a jó? egyik sem jó,ma nem arra törekszik a piac hogy jó és strapabiró telefont gyártsanak.
Iphone hibátlan 1-2 évig amire szánták.,dobd ki vedd az új modellt.Ha visszakeresel az időben egy nokia 6110, 6150, 6310i mai napig tökéletesen üzemelnek,de 3310,3410 ből is van pár tökéletesen üzemelő példányom., akinek még van ilyen persze.
Sony ott ment tévútra amikor elhagyta az Ericsson ,onnan csak lefele haladt.Mai napig üzemel ami saját tulajdonom Ericsson 788, 388. sony ericsson w995 imádom, néha bevetem ,használom.
Ellenpélda a samsung s5230 ,a champ és még sorolhatnám ami ritka gané ,100x inkább használok egy k800-at .Én csak azt akartam megvilágítani hogy mostanában a sony átment nehezebben szerelhető, gyorsan romlandó irányában a többiekhez képest.Az Lg lépett felfele egy nagyot a régi szemetekhez képest amiket gyártott, kp sorozat ,km 900 ....,
Samuék meg betaláltak nagyon pár darabbal , ami közkedvelt lett és évek óta jól,stabilan mennek, pl. s2, aminek az akkuja gyenge pont, de az s3 is nagyon kedvelt ,note sorozatok is ketyegnek szépen.Könyvet tudnék írni hidd el, 1998 óta néhai nokia 2110, ericsson 172,197, 198 , sorozatokkal a Hagenuk és AEG mobilokkal indult a szervizes pályafutásom .
Amúgy meg peace ! Mindenki azt használ mamit jónak lát és érez ,ízlések és pofonok esete,kinek a pap,kinek a papné,én a lányát.!
-
Bozek
nagyúr
"Ugyanúgy gyári ragasztó szett ??! ha van olyan ,ha lehet kapni ami tuti gyári de nagyon ritka"
Szerintem azért a hivatalos szervizek kapnak ilyent. Azt meg, hogy lehet, hogy megfelelő szerszám kell, nem azért írtam, mert nem tudod szétszedni. Emlékszek olyanra (sajnos a típusra és a modellszámra már nem), amihez külön műanyag szétszedő kellett. Anélkül is szét lehetett kapni, de az már roncsolással járt. Nem tudom, hogy ezeknél van-e ilyen, csak feltevés, hogy előfordulhat.Párásodásról meg számoltak már be Samsung Galaxy S4 Active tulajok is, pedig az is vízálló.
-
Cranium
tag
Hali, melyik a legolcsóbb, legyen szó hagyományos, vagy okostelefonról, amely tud mp3-at lejátszani, és bővíthető microSD kártyával? T-Mobile-os vagyok. Válaszokat előre is köszi!
-
sgsm
tag
válasz Cranium #38586 üzenetére
Nehéz feladat válaszolni az ilyenre.Színte mindegyik tudja az mp3 már csak a bővitést kell nézned, de van vagy 100 féle ami belefér kb 4-5e kat.,persze állapot függően.Pl. samsung e2200, bővithető, mp3 viszi, fényképez is 4 rózsaszál ...nokia 6300 ami kicsit zsebkopott ,az is visz mindent az is megvan 5-6 ból.De tudok sorolni még 2-300 db ami hasonló,minden tipusból.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ha van egy Samsung teló, amit eladáskor kitörlök a saját mysamsung profilomból, azt írja, hogy a garanciahosszabbítás is törlődik, namost ha az új tulaj beregisztrálja, ő megkapja újra a hosszabbítást, vagy bukta és csak az alap gari marad?
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Üdv. Adott egy i9506 5.0.1 offical rommal. Ha downgradelni szeretnék offical 4.4.2-re elég csak odinnal rádobnom? Knox nem érdekel ekkora bughalmaz miatt. És amúgy sem használom. Ha jól tudom jogilag szoftveres mókolás miatt amúgy sem ugrik a garancia.
Egyébként ez az 5.0.1 egy nagy rakás sz@r. Egy s800-tol nem ezt várja az ember. Lagos, lassú, nincs néma üzemmód. Remélem 5.1 is jön.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Víz Elek
senior tag
Az iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, és az LG G3-on kívül még milyen telefonok tudják a 120 fps-es videófelvételt?
Samsung S9
-
kutga
nagyúr
-
modflow
veterán
Lassan elegem van az Acer S500-ból, az állandó belassulásból, stb.
Kinéztem egy ilyet:
Acer Liquid Jade SIlyen van valakinek? Hol lehet ilyet kapni fehérben?
-
fefetheman
csendes tag
Sziasztok.! Olyan kérdéssel fordulok hozzàtok,hogy Caterpillar C 25 tipusú mobiltelefonon,amely gyárilag kàrtyafüggetlen. De a T-mobile,TESCO,Vodafone kártyát elfogadja és kezeli is. Viszont a Telenoros kártyát belehelyezem de azt írja ki,hogy "Vészhívás". Mi lehet e a probléma illetve a gyógyír rá.? Válaszokat előre is köszönöm.!
[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz fefetheman #38596 üzenetére
esetleg 'régi' típusú a kártya... ha igy van, a szolgáltatónál cserélik.
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
sgsm
tag
válasz fefetheman #38596 üzenetére
Nézd meg először érzékeli e a kártyát, manuálisan kerestesd meg a hálózatot ,majd nézd meg az imei számot , ha nullás akkor azt a telenor nem engedi fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio C520 GPS + 2GB kártya eladó
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest