Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lordmaxim111

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tudna segíteni valaki OT 995-el kapcsolatban?
    A probléma a következő:
    1 hetes a telefon, tegnap fogta magát és működés közben kérte újra a pin kódot, beírtam és azóta folyamatosan a kezdő ablakon próbálja betölteni a One Touch Launcer-t, azzal a szöveggel, hogy a betöltés folyamatban... kb. 15mp-ig próbálja, aztán fekete képernyő 4 mp-ig, csak a felső állapot sor látszik és vissza megint a kezdőablak és újra próbálja betölteni, ezt addig csinálja, míg ki nem kapcsolom.
    A kezdőablakon csak a felső állapotsort lehet használni, semmilyen más ikon nem látszik, se az alsó menüsor, se ikonok. Ha hívnak fel tudom venni, pár programot el tudok érni az advanced kill programon keresztül, de a beállítások menübe nem tudok belépni.
    Próbáltam hard resetet (hangerő fel+bekapcsolás), de semmit nem csinál, csak egyből bejön egy háromszögbe egy felkiáltó jel és egy android figura. Ez a kép 5 órán keresztül ment, aztán meguntam, kivettem az aksit és SD kártya nélkül is megpróbáltam, akkor is ezt csinálta. Upgradre meg azt írja, hogy a legújabb verzió van rajta ezért lépjek ki a programból.
    Valami ötlet?

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák