Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arnyekxxx

    veterán

    válasz Viktor0610 #2177 üzenetére

    Ne feletsük, a vodánál már volt korlátlan internet. Emlékszel arra mi lett belöle?
    Ismerve a voda és a korlátlan kifejezések viszonyát (engem anno a korlátlan waprol tiltott le 10Mb körüli forgalom után mert extrém modon terheltem a rendszerüket, öröm volt a tudat, hogy egy ff kijelzös sie M50-el veszélyeztetni tudok egy szolgáltatót) szerintem senki ne ringassa magát abba a hitbe, hogyha az 5G-t átlépi nemtorrentezve, akkor rövid idön belül nem bizonyitja rá a voda, hogy ö bizony megsértette a ''Az Előfizető tudomásul veszi, hogy az extrém használat tilos.'' pontot a részvételi feltételekből.
    Az meg megint más kérdés, hogy ahol nincs 3G ott marad a tetü gprs és azért az ország igen kis területe van 3G-vel lefedve, szemben a másik 2 céggel, ahol ha nem is 3g de edge azért van szinte mindenhol és nagyon nem mindegy, hogy az ember 5k vagy 15-20k körüli sebességgel tud netezni. 3G-s területen élönek ez persze nem szempont.

    Ideális esetben persze tény, hogy a voda ajánlata a legjobb.

    Igazábol a voda torrentes tiltásnál azt nem értem, hogy miért nem mindegy a vodának, hogy valaki nonstop http alapú videoletöltéssel (ezzel szabad korlátlanul és nem telik semmibe 3G-n havi soktizen Gb-ot letölteni) vagy filecserével terheli bitre pontosan ugyanannyira a hálozatot.

Új hozzászólás Aktív témák