- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz littlelion21 #13500 üzenetére
Igen a seus felteszi azért is írta ki a semcflash drivert. Ha most elindítod a seus-t megint fel akasja tenni?
Akkor kézzel tedd fel. A2uploader-rel. se-portal.hu on megtalálod+36702778032
-
-
Lasy
veterán
válasz littlelion21 #13503 üzenetére
Már értem elengedted a c gombot telepítés közben! Várd meg míg feltelepíti,és utána engedd el a c-t
+36702778032
-
Joe bácsi
őstag
SE-ról akar az egyik barátom egy sms-t letölteni, de úgy, h. az időpont is látszódjon, h. mikor küldte el. Letöltötte pc-re, de csak a szöveg látszódik és ez neki nem elég.
Megoldás????Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
littlelion21
addikt
Nem engedtem el.
De az X-akta megoldódni látszik (azaz mégsem) - Párom notijára mindent feltelepítettem ugyanúgy, és továbbjutottam a 'c'-gomb tapicskolásán. Bár nem vittem végig a frissítést, mert az üziket meg szeretném tartani az örökkévalóságnak.De hogy ennek mi lehet a miértje?
-
Lasy
veterán
válasz Joe bácsi #13505 üzenetére
ha myphone explorerrel menti le az sms-t akkor látszódik a dátum is.
sőtt most nézem, hogy a pc suit is kiirja a dátumot, legalábbis nálam a 6.0-ás igen.littlelion: esetleg ha nem a "C" gombot nyomod hanem az "5"-öst akkor is ezt csinálja?
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
tilla3
csendes tag
Sziasztok!LG KC910i telefonom van és tettem a telóra albumokat.Le is játssza őket viszont az albumborítókat nem jeleníti meg.Tudtok valamit javasolni?Előre is köszönöm!
-
harry
veterán
Samsung s5320-ról nincs valahol infó, teszt,topic? Nem sok mindent találtam (csak az 5230ról, de az más, én ezt keresem:[link]).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
primo18
csendes tag
hali.valaki tud nekem ajánlani vmit amivel kilehet törölni az előzményeket a teloról?ha netezés után rámegyek h elözmények törlése+cache üritése utána ugyanugy ha beakarok irni egy cimet felajánlja az összeset amit eddig beirtam.nokiám van
-
zazahoho
őstag
S O S
5800 xpressmusic 3 sec VÍZBEN VOLT
tanácsot szeretnék kérni ,vigyem szervizbe? van rá megoldás?esetleg valaki aki tudná gariztatni? hagyjam kiszáradni? vagy game over ?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Most vásároltam egy Nokia 6500 Classic-ot! Szép állapotban van a készülék, garis, de két apróságot vettem észre, amiket hibának vélek, de remélem tévedek! Az egyik, hogy a navigációs kiválasztógomb(középső gomb) nem úgy "kattan" mint a többi bill, hn olyan kattanás nélküli, lágyabb érzetű! Alapból ilyenek a 6500 classicok?
A másik pedig az, hogy levettem a billentyűzetet és alatta van egy fólia ami ki van a navigációs billentyű környékén, kopva, szakadva! Fotót mellékeltem róla, nem nagyon látszik! Annak a fóliának milyen szerepe van ott? Cseréljem ki? Egy sima átlátszó fólia, ami a fehér billentyűmatricán van rajta! Köszi a választ! Ja, és a kép: Fólia Üdv.: Yahoo -
Putyin90
senior tag
Helo!
Szerintetek megéri 24ezerért ez az LGKP502?
Most SE W910i-m van, és marad is, az LG-t csak az érintőképernyő miatt rendelném.
Második telónak megéri szerintetek vagy fölös érte a 24k?
-
Lasy
veterán
-
tothm
őstag
Srácok létezik olyan, hogy letíltanak egy voda vitamaxos simkarit?
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #13502 üzenetére
valakinek valami 5let?
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13525 üzenetére
Azért engedte először,mert akkor régebbi sw volt rajta,amit frissített.Addig nem fogja ismét frissíteni,amíg megint nem lesz újabb sw a mostaninál.
.::> <::.
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13527 üzenetére
Nem lehetetlen,csak nem SEUS-al kell csinálni.A pappfer.hu-n olvassgass a témáról.
-
zazahoho
őstag
válasz westcoastog #13529 üzenetére
köszönöm a segítséget
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
válasz westcoastog #13533 üzenetére
A flesser progikkal kiolvasod a telód cid és sw számát,aztán már tudni fogod,melyik sw-t kell feltenni.Többet nem írok,mert a linkelt oldalon minden ott van.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
tudom hogy ennek van külön topicja
de ez is mobilos téma és kérdés ezért itt teszem fel!egy kedves barátomnak van 1 olyan problémája hogy
heti 3x ugyanazon a napon 1 relytett szám felhívja és nem szól bele senki a telefonba és
ha nem teszi le akár több órán keresztül aktív a kapcsolat ( tehát a másikfél nem szakítja meg a hívást)
természetesen "magán szám" ról hivjáka különös az hogy ezen hivásokról SEMMI INFO nem marad tehát
a telo nem "emlékszik" arra hogy hívták volna
sem a hívás idöpontjára se a hívás hosszára SEMMIRE
mintha haverom képzelödött volna ( ami nem igaz mert én is láttam )
kérdés hogy mi a fene lehet ez?tmobile nál azt mondták neki hogy ök nem tudják megmondani hogy ki hivhatta azt tanácsolták hogy tegyen feljelentést
de nyomok nélkül ez lehetetlen!
kérdésem hogy mi a fene lehet ez??????
köszönöm elöre is válaszotokat!
üdv spedyboy-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
carr
őstag
Éjjeli bagoly kérdés:
Van egy (elvileg) vadiúj Samsung M3510.
Ha azt mutatja, h van térerő, és megis hívásra a "csak segélyhívás indítható" üzenet jelenik meg, akkor a SIM, vagy a telefon lehet a ludas? Sajna függő, és 20as kártya csak az az 1volt hozzá.
Akitől van (mobilos cég alkalmazottja) már intézett egy új SIM-et.
Hogy azzal majd jó lesz.
Sztem telógond.
Szerintetek?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Zsolt77
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Kártyafüggetlen LG-kc910-es készülékem van vitamax sim kártyával. Régóta próbálkozom a mobil youtube-al és nem akar összejönni Vitamax live internet profil van beállítva de wifi-vel sem megy. Kapcsolódás sikertelen, vagy 1-százaléknál megáll.Az internet amúgy gond nélkül működik.Kell valami speciális beállítás? Előre is köszi a segítséget.
-
Lasy
veterán
-
egegidaniel
csendes tag
hali lenne egy kérdésem.
elég nagy probléma számomra:S
szóval adott egy mobil( Nokia 5200) van benne egy 1 gbos kingston microSD memkari. amit lejelszavaztam. most volt szoftverfrissitésen a tella és persze h nemtudom a jelszavát a memkarimnak. lenne rá vmi megoldás? nem tudom formázni a kártyád, géphez meg nincs micro SD átalakítóm:S -
Coyote2000
őstag
válasz egegidaniel #13541 üzenetére
Az egyetlen lehetoseged a formazas (adatvesztessel persze). Ha Symbianos telefonod lenne, akkor lenne megoldas a problemadra, de az 5200 nem tudja megoldani ezt sajnos.
Symbiannal egyebkent igy menne a dolog:
1. berakod a kartyat
2. elinditod az FExplorert
3. megkeresed a C:\system mappát
4. keresd meg az mmcstore fajlt, nevezd at mmcstore.txt-re
5. atmasolod az mmcstore.txt fajlt egy PC-re, megnyitod jegyzettombbel
6. a jelszo a fajlban szerepel[ Szerkesztve ]
-
Alex_4
csendes tag
sziasztok!
mi a különbség az iphone 2g és a 3g között?
köszönöm..üdv.
Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
-
egegidaniel
csendes tag
válasz Coyote2000 #13542 üzenetére
az adatvesztés lényegtelen csak vbissza akarom kapni a memkarimat:S
-
Coyote2000
őstag
válasz egegidaniel #13544 üzenetére
ismerősök látogatását ajánlom akkor, fényképezőgép, kártyaolvasó, bármi tudja formázni. A hülye telefonok nem tudják csak, gondolom én. Bosszantó...
-
sbazsi
veterán
válasz Quasi_modo #13547 üzenetére
3g-ben rosszabb a design, a feature lista, és a performance
tehát 2G-t kell venni?[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Egy egyszerűnek tűnő kérdés: Kimenő illetve bejövő szerverhez mit állítsak be Hotmail fiók esetén?
Forward thinking. كرر
-
addikt
válasz rep3at #13549 üzenetére
Kapcsolat típusa: POP3; Kiszolgáló címe: pop3.live.com; Titkosítás: SSL; bejöv.port: 995 Kiszolgáló címe (kimenő): smtp.live.com; SMTP-hitelesítés: POP3 adatai; kimenő port: 25 titkosítás kimen.: TLS; Kapcsolódás:pl T-Mobile_NET vagy valamelyik szolg.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs