- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Bishop_
tag
Hali! Kellene 1 kis segítség! Van 1 SE W395-öm. Szeretném róla lementeni a kapcsolatokat! Feltettem a SE PC Suit 6. akárhányas verzióját és több gépen is kipróbálva nem látja a telefont a progi. Kéri, h csatlakoztassam, válasszam ki a megfelelő módot, érzékeli is, h rányomok, me el kezd tölteni, de kiírja, h nem található... A telcsi a fos vagy a progi?
Előre is köszi!
-
_Bishop_
tag
válasz madarasz92 #14055 üzenetére
Sajna nem lehet átküldeni, max talán 1enként blútúszon? Az lenne a tervem, h leszinkronizálom gépre, utánna meg fel a másik telóra.
Na a blútúsz megoldás lenne, me több elemet is lehetne küldeni! HA! Az iPhone észre venné. A SE látja az iphone-t, de forditva má nem! Vmi akkor a telóval lesz? Létezik olyan esetleg, h vmilyen módon le van tiltva?
[ Szerkesztve ]
-
_Bishop_
tag
Hát vazze ilyen nincs, kitépem a hajam má! Annyit sikerült, h összepárosítottam a 2 telcsit, iphone-nal kapcsolódok is a SE-ra DE még 1 rohadt képet se tok átküldeni! és a SE se mindíg látja az iphonet mégha az csatlakozik is hozzá!
-
Nudlee
aktív tag
válasz _Bishop_ #14058 üzenetére
Az ájfónoz nem kell Bt. manager progi?
A WM telókhoz pl. kell telepíteni egy progit amivel tudod fogadni / küldeni a filokat (nélküle ott is csak csatlakoztatni lehet, oszt kész )Az SE ha jól gondolom az egész telefonkönyvet át tudja küldeni "vcf" formátumba...akár asztali gépre is.
Ha nem bolodogulsz szerintem próbáld meg valamelyik haverodnál, vagy internet kávézóban...
[ Szerkesztve ]
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Egy Samsung S5600 elfelejtett biztonsági kódját mivel tudom visszaállítani alapra vagy kideríteni?Annak idején Nokia 6500-ra volt egy szoftver, ami szépen működött is! Létezik valami hasonló erre a telóra? Köszi! Üdv.: Yahoo
-
Zayl01
tag
Valaki megtudná mondani hogyan lehet számokat letiltani. Lehet-e azt egyáltalán mobilon keresztül vagy csak a szolgáltató bírja. NOKIA E66-on
-
Alex_4
csendes tag
sziasztok!
a Se c902-őn van wifi?
köszi..
üdv.Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
-
De4d
őstag
Üdv.
Megtudja valaki mondani hogy az elvileg dec. 21-én megjelenő Nokia 3710 fold, megjelenik e valamelyik szolgáltatónál is, és hogy ott mennyiért, milyen csomagban? Kártyafüggetlen gsm boltokban 49k az elég sok, szerintem annyit nem ér :|Minden jó, ha a vége jó!
-
akos3
addikt
válasz _Bishop_ #14062 üzenetére
És ez is mind a szemét jenkik miatt van! Ha ott nem lenne annyira komoly az adatvédelem akkor progi nélkül is tudnél küldözgetni! a fene
Ha már itt a plusz progiknál tartunk: van olyan progi is hozzá amivel tudsz videózni! Nem tom H Te feltetted e már, de igencsak hasznos -
De4d
őstag
Ezért kérdem hogy lehet majd kapni valamelyik szolgáltatónál, mert kártyásan olcsóbb, de én nem találtam semmi jelét hogy fogják-e adni, illetve egy másikról a Nokia 7020 már kijött korábban de azt sem látni semelyik szolgáltatónál, meg fog jelenni egyáltalán vagy már le is csengett? kb. fél éves a teló és barátibb az ára még kártyafüggetlenül is, 30k.
Minden jó, ha a vége jó!
-
DemonDani
addikt
Hello mindenki!
Van itt ez SE Z520i tulaj? priváton irjon már rám nagyon fontos lenne!Előrre is köszönöm!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
De4d
őstag
Üdv, jól vettem ki a nokia 7020 adataiból, hogy mp3 támogatás, lejátszás van, a bővíthető memória kártyára, de rátölteni már nem lehet, valamit az általa készített képeket, hangot, videót meg fel, mivel nincs adatkábel ezért pcvel össze se lehet kötni? Akkor csak netről tölthető rá minden, és róla hogyan lehet tölteni másra?
Minden jó, ha a vége jó!
-
rep3at
őstag
Ismét a segítségetekre lenne szükségem.
Néha a sok feltelepített program miatt Master Resetet kell csinálnom a HP 514 tipusú készülékemen. Jó lenne ha a beállításokat, adatokat le tudnám róla menteni hogy ne kelljen mindent újra beállítanom. Ismertek ilyen programot?
Előre is köszönöm a válszokat!
Forward thinking. كرر
-
Sztbeni
őstag
ERRE valaki?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
De4d
őstag
(#14079) <-- Valaki?
Minden jó, ha a vége jó!
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1kérdésem ami valojában 2.Kollegámnak van egy N6230 telója és arról szeretne átmásolni a laptopjára képeket bluetooth-tal.(laptopon Win7 van) A 6230i-hez tartozó PC Suite csak XP és 2000 alá van. Ha felteszem neki a PC Suite-t(melyiket a legujabbat?) akkor az felismeri a telót?Magyarul: új oprendszer,új PC Suite,régi telefon ezaz összeállitás müködhet?
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Bandriis
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb két hete vettem egy iphone3gs-t és hát hogyis mondjam, pixelhibás. Eleinte csak egy kis pixel volt rossz, és ez egyszer felbukkant, egyszer eltűnt. Tegnap már 3 kis pixelhiba látszódott, de ebből 1 tartós is maradt. Szóval 1db állandóan ott van. A másik 2 csak néha bukkan fel.
Nyugodtan visszavihetem a telefont a TMobilhoz nem? ( és a pixelek maguktól jelentek meg. Nem ejtettem le a telefont, meg semmi hasonló sem történt vele.Üdv.
-
1hijjanhusz
senior tag
Üdv! K800i-hez kéne progi, amiverl kezeli a pdf fájlokat. Vki tudna linket nyomni?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
kaller1
veterán
-
rep3at
őstag
válasz 1hijjanhusz #14091 üzenetére
Van ilyen program. Utánanézek és írok még (másik gépemen van).
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz 1hijjanhusz #14094 üzenetére
MobilePdf a program neve, írd be a keresőbe és meglesz. Tudtommal pont SEken tesztelték.
Forward thinking. كرر
-
Nudlee
aktív tag
válasz Szólista #14085 üzenetére
Ha Bt -al akartok képeket PC -re másolni minek oda a PC Suite?
XP -nél:
- Társítod a telót a PC -hez.
- File fogadása opció (PC -n)
- Telón kiválasztod, hogy melyik képet akarod küldeni -> küldés
- PC rákérdez, hogy fodahatja e...YESS
- ÖrömGondolom Win7 alatt is hasonló az eljárás...
-
félisten
Üdv..
Nokia N93i vs OVI Suite.
Lehetetlen összehozni a kettőt.
Az OVI Suite már ezelőtt több telefonnal is hibátlanul működött együtt, a 7610-től az 5800-ig, de ezt nem akarja. Sem bluetoothon, sem kábellel.
Telefonon megadva hogy pc-suite mód, de nem látja meg. Minden driver fent van.Valami ötlet?
(Nagyon sok SMS, részletesen kitöltött névjegy van az OVI Suite alatt, amiket fel akarok szépen szinkronizálni a telefonra. Muszáj mennie.) -
akos3
addikt
válasz FoxiestFox #14097 üzenetére
Ovi suit az me a fene? Az nem a PC suit? Vagy más a kettő?
-
-
lazlo8
tag
milyen telefont ajánlotok karácsonyra apumnak?. eddig egy siemens c40est használt de bedöglött. csak telefonálásra használja semmit több se sms se email fontos a jo akksi jo kijelző stb.
max 10 20 30 k HUF van rá lehetőleg kártyafüggetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest