Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Pyttawrx #130264 üzenetére

    Tárgyi tévedéseid vannak, amikre hivatkozva "érvelsz" és nem tudod elviselni, hogy azokat javítják ki, "sokadszorra, sokadik topikban", nem csak én: hozzáteszem, az állítólagos kioktató hangnemet sem én kezdtem kettőnk közül, csak mert nem tudtál egy "amúgy"-gyal felvezetett, láthatóan nem veled vitázó, hanem a témában plusz információt adó mondattal mit kezdeni. Ezekre az a reakciód, hogy a vitapartnered vélt vagy valós személyi kvalitásait firtatod, majd én "beszélek mellé, mely nem kell ide". A szakmai tévedéseiddel, csúsztatásaiddal kapcsolatban persze nincsen érdemi reakciód. Gratulálok, tényleg.

    Ne próbáld meg beállítani azt sem, hogy a "véleményedbe szállnék bele", mert ez simán nem igaz, más topikokban sem láthattál tőlem ilyet, pontosan hasonló szituációt igen (t. i. szakmai pontatlanságokat teszek szóvá és legfeljebb az alapján levont következtetések helyességére mutatok rá). Most is fel kéne ismerni, hogy nem a véleményednek ugrik neki más, hanem azon következtetések helyességét, megalapozottságát, szakmai alátámasztását vitatja, amikkel alátámasztod. Hogy ezt mennyire vagy hajlandó megfelelően értelmezni, az egyéni szocprobléma.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák