Hirdetés

Aktív témák

  • Nindzsame

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szükségem volna a segítségetekre!
    Túl vagyok egy proci váltáson (4400+ ról 6000+). Az első dolog amit láttam ennek kapcsán egy kékhalál volt,meg a második is. Win7 másodszori (bois defaultra állítás után) újraindításakor az összeomlás okán a rendszer helyreállítás/hibakeresést választva kb 5 percig kattogott magában a gép, de nem talált megoldást a problémára, azomban a probléma maga megszűnt. Kékhalál azóta nem volt még! :) Ám a proci melegszik, mint állat, ami kicsit ijesztő a számomra. Főleg mert procit úgy néz ki, hogy folyamatosan pörgeti a rendszer. Illetve nem hallom, hogy másként tenne. Everest alpból 48/42 fokot mér kb, teszt alatt pedig ez fel megy 70/68 fokra is.
    Ma újra pakolom a rendszert, hátha ez hiányzik neki, de nem tudom, van-e más egyéb lehetőség amit választhatnék, vagy legalábbis amit érdemes volna megtenni az alacsonyabb hőmérséklet érdekében, és hogy ne a látszólagos max órajellel ketyegjen a kis csoda.
    Amúgy egy m2n-x es alaplapban van az athlon 6k+ szépen bekenve a proci háta, bár csak egy gyári hűtő van rajta, de nem tudom, hogy ez normális hőmérséklet-e.
    Ha más nem, téppeket azért kérnék tőletek, hogy egy ilyen gépre milyen hűtőt érdemes venni, ami kb hibernálná a procit!

    Üdv és előreis köszi a fáradtságot és a válaszokat!
    Emil

    Origin: Dapper Ninja Hun // ME3, Battlefield 3, BC2, MoH 2010, Crysis 2 \\

Aktív témák