Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • matyi012345

    őstag

    válasz Tikakukac #17499 üzenetére

    Első körben azthittem hogy pénzért akarod nyomni azért írtam olyan részletese, ha azokat valaki betartja akkor már nem lehet nagyon elszúrni :)

    De megértem és így más.

    Szerintem ha nem akarsz sokat költeni akkor szerezz be kartondobozokat és azokból csinálj softboxot, meg valahogy oldd meg az elhelyezését, aztán kész. Egy kartondobozt kivágsz kibéleled alufóliával, a villanófelületet meg sütőpapírral megoldod akkor jó eredményt kaphatsz, eddig a költséged kb párszáz ft. Akkor ha fényt tudsz kérni akkor kérj két 500-as refit, az akkor ha jól értelmezem ingyen van, eddig akkor még mindig 1000 alatt vagy, tárgyasztalt meg eszkábálsz egy sima asztalból, rárakod azt a fekete lapot és az alapod már meg is van, arra ha van üveglapod akkor raksz, ha nem akkor tudsz rendelni vékony plexit olcsón, ez max 5-6000 az 1,5mm-es, akkor az 7000. Ha háttérfény nem kell akkor meg is vagy.

    onnantól meg mehet hogy lerakod, berakod a hátteret, kétoldalról megvilágítod, aztán kész. :)

    Mondjuk ilyesmi eredményt akár adhat egy tárgysátor is, de az is ugyanennyi, viszont itt azért lehet ügyeskedni is a fényekkel, és nagyobb sátor kéne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák