Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schanyee

    senior tag

    válasz Zozzant #11218 üzenetére

    FZ30-al eleve nem megy 400 fölé az ISO, nem néztem meg részletesen, csak belefutottam a pixinfo-s tesztbe, és ott nem mentek feljebb, meg gyorsnak nem nevezhetném, szóval azt azért zárom ki.

    Pentax K10D-t használtam már hosszabb ideig, tetszett is nagyon (pl a Canon 1100D helyett nemsokat gondolkodnék melyik legyen:)), és nézegettem is a használtakat itt meg vaterán, illetve nézegettem volna ha találok, mert nem nagyon volt, pláne nem 50-ért. :( K20D-volt eddig a legnormálisabb áron, 120-ért kit obival. Amúgy nekem az is a bajom, hogy jobban szeretnék 1 db nagy átfogású obit és ha kell a kritikus képminőség akkor meg veszek mellé egy fix-et, de nem szeretnék cserélgetni, mert az idő meg por meg akármi közbeszólhat és már el is ment a kedvem attól hogy átcseréljem. Persze elég lenne valami 18-135 vagy 105 is lehet (nem emlékszem pontosan milyenek vannak), de pentaxban pláne nem olcsóak ezek. Ha találnék 130 000-ig olyan csomagot pentaxban mint amit te írtál (esetleg olyan obival mint ami nekem kellene), lehet nem sokat gondolkodnék.

    Szerk.: de az is szempont, ha veszek valamit ennyiért, akkor 5 évig úgyse lesz pénzem erre költeni:D szóval a bővíthetőség nem nagy szempont. Még a Pana GX1 ami nagyon tetszik, de ahhoz is nagyon drága még használtan is egy nagy átfogású obi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák