- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Én ahova tartoztam, ott biztos nem volt még.
-secret-: Köszi neked is.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Marci112233
addikt
-
matyi012345
őstag
Az sajnos nem játszik. Nem igazán találok megoldást, nagyobb targi pedig egyelőre nem lesz. 1-2 ember súlya amúgy 1 tonnánál játszik, 3-nál elveszik. Ha hátul az ellensúly helyén ülnének akkor talán igen, mert fél méter plusz erőkar. Ez csak elmélkedés amúgy is, munkavédelmi okokból nem ülnek sehova.
-
-
Cs1csó
félisten
Megmondom neked őszintén HA komolyan gondolod az UV védelmet és "félted a bőröd" akkor amikor TARTÓSAN a napon akarsz tartózkodni használj mindig a szabadon lévő bőrfelületeden a létező legmagasabb faktorszámú napvédő krémet, tavasztól őszig, vagy amikor már úgy érzed "pirít" a nap.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az ilyenekkel nem kell törődni, HA komolyan gondolod a bőröd védelmét akkor erősebb napsütésnél és/vagy tartós napon töltött idő esetén a szabadon lévő bőrfelületet mindig be kell kenni.
Nekem volt olyan, hogy ősszel egész nap kint voltam és az arcomat megkapta a nap tehát érdemes lett volna akkor is bekenni.
Nyilván minél melegebb van annál kevesebb idő is elég, hogy sok káros sugárzás érje a bőrünket.
-
törölt tag
-
törölt tag
nem. sehogy, mert sim után is azt kéri, hogy adjam meg azt az email címet, amelyről az eszközt szikronizálták.
na itt a bukó...a google azt mondja nem lehet helyreállítani, mert sok idő telt el a törlés óta, a fióknév meg foglalt, hogy mégcsak véletlenül sem lehessen vele elindítani a telót. (erre már nem írt semmit a google...)
értem én, hogy biztonság, de ki a hunyó ? hát én
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem ez 1 csoda-telefon....
nem. a teló azért jutott ide, mert miután úgy döntöttem, hogy nem fogjuk használni és ezért teljes rendszervisszaállítást kapott, viszont előtte elfelejtettem, hogy be van regelve a google fiók, sőt talán ki sem léptünk belőle.
hónapokat állt, talán most el tudnám adni, ha fel tudnám oldani a fiókkal, ami nem létezik...
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
A legjobb fűnyírós topik, 2834 hozzászólással. Csak ajánlani tudom.
[ Szeretkezve ]
-
rii
nagyúr
kegyetlen .... .-((((
és hogy bírtad elviselni?
én vastag kornardnadrag-esokabat-gumicsizma-meg fejemen polo-ba fejem a kecskét, ami 30 fokba nagyon nem fain .-(((((#28746) Golden9:
oket nem zavarja .... két dolgot hallok este a kertbol (kinn alszok a teraszon ) a kecskék dubögnek ahogy problajak elhesegetni a szunyogakt ... meg a malackak horkolasa .... szoval ok tudnak aludni ... a kecskék nem tudnak(#28747) EmberXY:
jahat igen rengeteg fele van, pont ezért szeretnék tancsot kérni mert van ami csak pénzkidobas .... szomszéd néni is mondta, h amit vettek abba ki-be jarkalnak a szunyogok .... dehat 2000-ért nem adnak olyat ami jo is ....szerintem ha egy beszivoventillator zug csak az kevesbe zavarja oket mint 100 szunyog .-((((
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
MaxxDamage
félisten
Esetleg az megoldható.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
inf3rno
nagyúr
+1, ha tényleg mérgező, akkor jobb, ha szakember nézi, vagy úgy jár, mint a kínaiak meg a japánok, akik lemennek a mobiljukér a pöcébe, aztán vissza már nem jönnek. Egyébként szerintem az alien királynő fészkét melegítik így a dolgozók.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
makoss
veterán
Ezt mondod? [link]
(#29228) csicso82: Az a baj, hogy amit vágnék vele tuja már elég öreg, így vannak benne vastagabb ágak is Így a sövényvágó kiesett meg a metsző olló is, valami láncfűrész féle volna jó
Amit linkeltél nem elektromos, meg 2x többe kerülne mint amit max ráköltenék.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
inf3rno
nagyúr
Eddig Makit szoktam venni, de nem tudom megéri e a dupla ár másokhoz képest. Pl hőlégfúvó 20k vs 8k az Extol. Igaz az utóbbi ha közel tartod a cucchoz pillanatok alatt túlmelegszik, és leég, de ugyanúgy használható, ha megúszod az első 5 percet, és kitapasztalod. Én mondjuk majdnem beszoptam vele tegnap, az volt a mákom, hogy tényleg csak kipróbáltam, és fél percet járattam. Utána lekapcsoltam, vissza meg már nem akart kapcsolni. Azt hittem, hogy annyi neki, de 5 perc után lehűlt, és újra működött.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
carl18
addikt
Köszönöm a válaszokat, a hát a harci helyzet Abádszalókon most csak ez van amit targoncás jogsival lehetne csinálni. A jó hir hogy csak kedd és csütörtök volt a 2X12 órás munkaidő, a többi ugyan úgy 8 órás.
Igen én is örülnék ha találnák mást, de itt a jászságba igazán bonyolult és komplikált a helyzet. Májusba volt egy ausztria munka próbálkázásom egy acélfeldolgozó üzzembe de nem úgy alakult ahogy terveztem.
Magyar közvetitő cégen keresztül mentem, a szállás borzalmas volt büdös és retkes a munka is nagyon kemény volt napi 5X12 óra. Havi 500 meg lett volna de hát ez nagyon ember próbáló volt, sajnos pont ez a baj hogy kilátástalan a helyzetem. Mivel a komfort zonám nem túl széles, ezért elég nehéz meghozni egy 400 km-es távolságot munkahely terén. De ha jövőt akarok épiteni kicsi bővitenem kell ezt a komfort zonát.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
inf3rno
nagyúr
Nem teljesen értem miről beszélsz. Irtam, hogy 1 milla, a TB nem támogatja, neked kell felkeresned a céget, ami csinálja. Összesen egy ilyen van itthon. Ha rákos lennék tuti nem sajnálnám rá a pénzt, mert vagy sokkal megnöveli az esélyeimet, vagy feleslegesen nem teszem ki magam a mellékhatásoknak, ha úgysem használna a szer, amit adnak.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Nem biztos, hogy támogatja. Egyelőre nem minden onkogénre van szer, és vannak olyanok is, amik tesztelés alatt vannak. Mégis jobb, mint arra elbaszni az idődet, hogy kipróbálsz 20 féle szert, amiről megmondták volna egy millából, hogy mindegyik tökéletesen hatástalan. Mert most kb. azt csinálják, mennek az olcsóktól a drágák felé. Ez a protokoll. Az nem baj, ha a beteg közben meghal, annyival olcsóbb az egészségügynek. Ez még valszeg évtizedekig nem fog változni, mert drága lenne minden rákosnak genetikai tesztet csináltatni TB támogatottan. Idővel azért olcsóbb lesz, ahogy fejlődik a technológia.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MrSealRD
veterán
Bakker... én is szeretem a sportszeletet, de a listán van még a snickers, mars, meg még vagy 72 csoki. Aztán szerintem ha 2 havonta veszek ilyesmit akkor lehet sokat mondok... A tudatosság és az akarat az ami eldönti, hogy a színes szagos marketing meg a "finomság" érzete meggyőz, hogy egyél valami finom sz@rt, vagy inkább nem. Inkább veszek 25dkg zsírszegény túrót, aztán dobok rá 3 kanál mézet, meg valami gyümölcsöt...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
krizmo_
addikt
Nem arról van szó, hogy semmit sem lehet enni, de nyilván, ha valami bajod van, akkor meg kell szorítani az étkezést, hogy ne legyél rosszabbul.
Nem mindegy, hogy éled le az életed, a magyarok nagy része 60 éves korára már teljesen le van amortizálva, sőt sok fiatal nem is tervez annál tovább élni... És a nem megfelelő táplálkozás melléhatása az elhízás, ami szintén rengeteg egészségügyi bajjal jár, és a magyarok ebben is az élen járnak, nagyon sok elhízott ember van, már a gyerek között is...Otthon is el lehet készíteni minden finomságnak az egészségesebb verzióját. Nem muszáj a moslékot enni, amit teleraknak adalékanyaggal, hogy finom legyen. De mondjuk vannak olyan helyek, ahol már figyelnek erre, persze ezek valamivel költségesebbek...
":nem iszom,nem dohányzom,nem kávézom,nem nőzök"
Tipikus magyar szemlélet, csak ezeknek van élvezeti értéke? Van olyan, akinek nem büntetés ezeket elhagyni.
Amúgy, a kávé nem egészségtelen, csak költséges.#29549 enginev3.0
Remélhetőleg hamarosan kiderül mi a baj, és akkor már tudni fogod hogyan tovább, mit lehet és mit nem.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Sajnos nem szeretem az alkoholt, egyik félét sem, nem jön be az íze
Egyszer kértem whyskit, a porban végezte, pedig 2 ezer volt egy pohárral
Ha berúgok, akkor megiszom 15-20 pálinkát, szórakozok kicsit, aztán bealszom de nálam ez kb 2 évente van
Sört, bort, soha nem iszok, se mástA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nikaré
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest