- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gála
csendes újonc
Egy kérdésem lenne a hozzáértőkhöz . Lehet nem itt kellene a kérdésemet leirni és bizonyára volt már ilyen téma , de végig olvasni a rengeteg irást szinte lehetetlen feladat . Kérdésem a következő : Samsung Galaxy telefonról szeretnék képeket átküldeni PC fényképalbumba mely nem sikerül, hogyan tudom feloldani a zárolást ? Ugyanis olyan hiba üzenetet kapok hogy vagy nincs kép , vagy a zárolást oldjam fel , illetve csatlakoztassam az eszközöket. Az eszközök USB kábellel csatlakoztatva vannak ,képek is vannak , marad a zárolás mint hiba lehetőség .Tudom hogy egy általános iskolásnak sem jelentene ennek megoldása kihivást , de sajnos nekem igen.Az elkészült képek a telefon belső memóriájában vannak. A telefon beállitásainál kell valamit állitanom ? Köszönöm , ha valaki szán rá időt és válaszával segit !
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest