Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz BiP #39761 üzenetére

    Nekem a nagy áttörés ennél az volt, amikor youtube-ra felkerült egy ellenzéki összefogásos video, és hirtelen sok ezer jobb oldali elkezdte nem túl finoman kritizálni, hogy mekkora egy kaki. A facebook elrejti ezeket, nagyon szigorúan szűrve van, hogy kinek a hozzászólásait láthatod. A youtube-on meg úgy tűnt, hogy becsődölt ez a rendszer akkor, vagy nem volt implementálva, mert napokig dőltek az ilyen vélemények. Aztán utána valamennyire ott is beindult a moderáció és kiegyenlítődött vagy átbillent a videot dicsérő irányba.

    Tulképp nem is lényeg annyira, hogy ellenzéki vagy sem, manipulálva vagyunk keményen ezeken a platformokon és mindegyik politikai oldal ezért fizet.

    Amúgy én úgy vettem észre, hogy a tudatalattira is megpróbálnak hatni valamilyen szinten. Most pl már 1-2 hete minden nap rak elém oroszlánokat a facebook. Általában csak átgörgetem, mert nem érdekel, de nem állnak le vele. Fogalmam sincs, hogy miért, vagy mi ennek az üzenete, de láthatóan nem akar eljutni hozzám semmilyen szinten. :D

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák