- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Vakegérke #32100 üzenetére
Köszönöm, ez jobbnak tűnik.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vakegérke
félisten
válasz MaxxDamage #32101 üzenetére
Szívesen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz customer114 #32103 üzenetére
-
customer114
őstag
válasz philoxenia #32104 üzenetére
Thunderbolt 3-as nincs?
-
alcsa
senior tag
válasz customer114 #32105 üzenetére
Nyuszika bemegy Medve cukrászdájába. Rácsap a pultra, majd így szól:
- Maci, van répatorta?
- Nincs Nyuszika, de légyszíves ne csapj mégegyszer a pultra.
Másnap megint bemegy a Nyuszika a cukrászdába rácsap a pult majd így szól:
- Maci, van répatorta?
- Nincs Nyuszika, de ha mégegyszer rácsapsz a pultra, odaszögelem a kezedet.
Harmadnap megint bemegy a Nyuszika, majd kedves, aranyos hangon kérdezi:
- Maciii, van szööög?
- Nincs
A Nyuszika ekkor rácsap a pultra, és a szokásos szöveg:
Van répatorta? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz customer114 #32105 üzenetére
Azt itt lehet kapni.
-
FattyDove
őstag
Milyen légtisztítót érdemes venni a nyomorult szállópor ellen? Nem kell nekem semmi hipi-szupi UV lámba bele, meg ilyen-olyan vírusölő rétegek, csak szűrje ki a port a levegőből
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #32099 üzenetére
Vedd ki a vinyót, IDE-AT csati van rajta elvileg, ha megvan a pontos típus, akkor egy ehhez hasonló átalakítóval rá tudod kötni bármire kb. Nem tudom, mit szeretnél másolni, de 1.44 MB-onként nem lesz túl gyors, azt nem erőltetném.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Cs1csó
félisten
válasz FattyDove #32111 üzenetére
Szívesen, és ahogy nézem él a topik. Amúgy nem tudtam csak beírtam a gugliba: "légtiszító prohardver" és ki is adta az első között. (ezt akár másoknak is tipp gyanánt írtam le ha egy adott témában kérdezne így lehet talál szaktopikot hozzá, ahol a guruk tespednek)
[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz MaxxDamage #32099 üzenetére
Elég nagy a generációs különbség a csatlakozók kárára. A floppys bénázás helyett még az is gyorsabbnak tűnik, ha kikapod belőlük a HDD-t és egy adapterrel USB-n rádugod a mostani gépedre. Van rajtuk a 2,5"-os HDD-khez is csatlakozó.
Azt nem tudom, még nem próbáltam, hogy egy párhuzamos-USB átalakítóval menne-e a nullmodemes összeköttetés. De oda is kellene egy kis trükk, hogyha nincs NC, vagy Dos Navigátor a régi gépeken, bár az meg nem biztos, hogy menne az újon. Mondjuk van DN, ami fut Win 7 64biten, úgyhogy akkor aWin10-en is megy. Esetleg megfontolandó lehet egy köztes gép ideiglenes hadrendbe állítása, ami mondjuk egy XP-s gép párhuzamos porttal és USB/UTP-vől legalább valamelyikkel. Arra át a cucc mindegyikről null-modemmel, aztán onnan már egy gyorsabb felületen mehet egyszerre az új gépre.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
alcsa
senior tag
válasz customer114 #32108 üzenetére
Dehogy, tudom jól, hogy te milyen szőrszálhasogató vagy!
-
Inhouse
őstag
Akik Firefoxot használnak (nem XP-n, hanem a legfrissebbet), nem vettek észre olyat pár napja, hogy néha megjelenik egy sötétszürke ablak középen, amin nincs felirat, majd 2-3s múlva eltűnik? Csak tippelem a FF-ot, de lehet, hogy az AVG/Avast csinálja... A céges és az otthoni gépen is észrevettem.
Üdv Inhouse
-
MaxxDamage
félisten
Ismerősnek tv+ps3 kábel kéne, hdmi nincs (scart van asszem) milyen kábel kell az össze kötéshez?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Marci112233
őstag
válasz Inhouse #32117 üzenetére
Naprakész Firefox naprakész Win10 alatt nálam nem produkálja. És nálam Eset Smart Security Premium víruskergető van, ami eredeti, nem virágbolti.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #32118 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #32120 üzenetére
Köszi!
Sajnos egyik sincs itthon, de azért átnézem a készletet.
/adnék neki egyet ha lenne/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
w.miki
veterán
Maszk tényleg kötelező lesz hétfőtől zárt térben, pl. boltokban?
Létezik olyan változata, amiben kapni levegőt, többször használható, kényelmes és nem büdösödik be? Ha nem veszem fel, megbüntetnek?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Met
nagyúr
válasz w.miki #32122 üzenetére
Maszk tényleg kötelező lesz hétfőtől zárt térben, pl. boltokban? igen
Létezik olyan változata, amiben kapni levegőt szerintem nem, többször használható vannak mosható maszkok, kényelmes mind kényelmes és nem büdösödik be ki kell mosni és nem lesz büdös? Ha nem veszem fel, megbüntetnek? azt nem tudom de a boltból kiküldhetnek ha nincs rajtad maszk, sál vagy kendő"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
AndrewBlase
senior tag
"...kényelmes mind kényelmes ..."
Szerintem nem kényelmes. Vagy az én fejszerkezetemmel van a baj. Nekem mindig fel akar csúszni a szemembe. Nem győzöm igazgatni. Úgyhogy kíváncsi leszek, hogy fogok ebben a sz@rban vezetni egész nap.
(#32122) w.miki
"Maszk tényleg kötelező lesz hétfőtől zárt térben, pl. boltokban?"Tudtommal városodban már most is kötelező a maszk viselése zárt térben.
Miért mindig én???
-
Eastman
addikt
Pamut, hátul megkötősöket hordok, négy pörög nálam, mind mosható*, vasalható, így mindig van tiszta. A tűzforró vasaló is fertőtlenít, "csíramentesít". (Anno tételt húztunk belőle a masszőr suliban. ). A gumis maszk viselése napi szinten kikezdte a füleim mögött a bőrt.
Ha épp' nem kell, az alsó szárain lóg a nyakamon, a boltba lépés előtt a füleim fölött egy mozdulattal hátul felkötöm.
*mosózsákba teszem, úgy a dobban pörögve a szárai nem okoznak galibát.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
MaxxDamage
félisten
Én 8 órában használom munkahelyen.
Kék sebész maszk (vagy mi az)
Cég ad minden munkanap egyet.
Nem a legjobb, főleg ha semmit nem ér...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
w.miki
veterán
válasz MaxxDamage #32126 üzenetére
Én se szeretem. Még nem találkoztam olyannal, ami kényelmes lett volna.
Ezért kérdeztem, hátha van valakinek konkrét, bevált típusa, ami tényleg jó.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MaxxDamage
félisten
Ezt a műsort valahol meg lehet találni? (Archívum, bármi)
Régi nagy kedvenc!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #32128 üzenetére
Másodikból én is rendeltem egyet.
-
w.miki
veterán
válasz MaxxDamage #32130 üzenetére
Kínából min. 2 hónap amíg ideér
EU raktáras bicikli maszkot nem találtam
Ilyenem van itthon, ebben kapni levegőt, mert ki van vágva az orr alatt, ezért gondolom, ebbe meg a rendőr/házmester köthet bele[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nagyúr
válasz w.miki #32132 üzenetére
Asszony letöltött egy szabásmintát a netről, levette a méreteket az arcunkról, aztán képszerkesztővel a kívánt méretre nagyította, majd régi pólókból készített 3 rétegű, cserélhető betétes, mosható maszkot, amiben teljesen jól lehet lélegezni - ez nyilván a rétegekhez felhasznált anyagok sűrűségétől függ. A maszk nem azért kell az utcán, hogy megvédjen a vírustól, hanem, hogy a tünetmentes hordozók ne fertőzzenek meg másokat, ha lehet, így nincsenek szigorú követelmények a maszkokkal szemben.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MaxxDamage
félisten
válasz w.miki #32132 üzenetére
Mind1, addig használom amim van
Én is kaptam olyat amit vartak, de abba nincs merevítő és szemüveghez nem éppen jó.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Cs1csó
félisten
válasz MaxxDamage #32135 üzenetére
Igen szemüvegeseknek csak a fém merevítős megoldás jó, én is olyat használok, ha normálisan veszem a levegőt és fújom ki akkor nem párásodik be.
-
nagyúr
válasz philoxenia #32136 üzenetére
Azisigaz
-
donmackó
addikt
válasz MaxxDamage #32135 üzenetére
A szappanos vizes lemosás működik. Mielőtt fel veszed mosd le a szemüveget szappanos vízzel.
Szerk. : kb. 2-3 órát így is át lehet hidalni.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Nikaré
őstag
Hi!
Ilyen kis motort ki tud felhasználni?
Hol kérdezzek rá? -
MaxxDamage
félisten
válasz donmackó #32139 üzenetére
Vettem ilyen pára elleni törlőkendőt és 1x próbáltam, de nem jött be.
Lencse felülete kicsit ilyen "fehéres" réteggel lett bevonva és zavaró volt a kilátásban és felhagytam vele◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Marci112233
őstag
válasz MaxxDamage #32142 üzenetére
Én is szemüveges vagyok, de mivel ritkán megyek boltba, nem kell a maszk hál istennek.
Viszont a mostani szemüvegem nekem is hamar párásodik, pedig fényre sötétedő típus és nem túl olcsó sem. Az előző is ilyen volt, de drágább verzió ami tényleg jó volt, mert az ritkán párásodott be, ha mégis, akkor pikk-pakk lement róla. Következő szemüvegem biztos hogy megint a drágább lesz, főleg hogy a párásodás mellett ez lassabban is sötétül, és világosodik ki.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
MaxxDamage
félisten
válasz Marci112233 #32143 üzenetére
Nekem is fényre sötétedő (3 fokozat) és ez a párásodás gyorsan le is megy, de 8hr-t rajtam van a maszk így kicsit zavaró (bár már megszokhattam volna)
Na legközelebb kérek rá párásodás elleni réteget is (asszem van ilyen) jó pénzért minden van.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
EmberXY
veterán
válasz MaxxDamage #32144 üzenetére
8 óra alatt bizonyára zavaró, én éppen ezért csak a bolt előtt vagy a buszra felszálláskor veszem fel.
Up the Irons!
-
minek?:S
őstag
Üdv! Nem tudom jó helyre írok-e, vagy van-e itt ennek helye, de olyan kérdésem lenne, hogy kéne küldenem futárral Sashalom 1 postára, melynek irsz-a 1165, ezt is írom be, de mikor elküldetem emailben a nyomtatványt, akkor 1631-re átírja, már másodjára. Ez miért van?
Üdv.:M.
-
-
Gerpast
újonc
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Asus TUF B450M-Pro Gaming alaplapot. Az lenne a kérdésem hogy alapból ez a lap milyen memóriát támogat, illetve egy Kingston HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz (HX424C15FB3/16)-es ramot (vagy egy Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 3200MHz (HX432C16FB3/16) biosfrissités nélkül kezelne ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest