Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz carl18 #31896 üzenetére

    Munkahelyváltás nélkül hirtelen annyit tehetsz, hogy pl. beszélsz a főnököddel, hogy úgy osszanak be, hogy ne legyen ennyi munka, mert azért havi 237 messze van az egészségestől. Nem tudom mennyire rugalmas a dolog. Nyilván kevesebb pénz, de az még jobb, ha nem kórházi számlákra kell költeni.
    Ill. mivel ennyi időt elvesz az utazás, próbáld meg azt hasznosan tölteni.
    Pl. alvás, (ez lenne a legértékesebb, de ha otthon nem megy, gondolom a buszon sem opció) vagy akkor nézel sorozatot, olvasol, ilyesmi, és akkor otthon "már nem kell".
    És akkor az a napi 3-3,5 óra nem kidobott idő.
    Én legalábbis ezt szoktam csinálni. Nekem csak napi 2x1 óra, de azalatt olvasok híreket, facebook, ph fórum, meg akkor nézem/hallgatom meg azokat a műsorokat telóról, amit nem tudtam élőben (pl. forma1) meg otthon nincs idő gyerekek miatt. És akkor otthon már nem is b*sztatom a telefont ilyenekkel, tehát az otthoni kevés szabadidő értékesebb dolgokra fordítható.
    Ha meg nem tudok elaludni, esti alvásra nálam az vált be, hogy bedugós fülhallgatóval halkan rádiókabarét hallgatok. kb. 5percen belül elalszom. Ha meg mégsem, legalább nem haszontalanul fetrengtem, meg közben sem unatkoztam, meg nem járt az agyam szarságokon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák