- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Kosz FeherHollo & sgergi!
-
venember83
nagyúr
3 es 1/2 perc lett, bor meg nem jott le, pont jo
-
Louloudaki
aktív tag
szasztok. startlap nyitóoldal játékon nyert már valaki párnát? nem tudjátok, mennyi idő múlva küldik? mert én kb 3 hete várom, és még semmi.
-
Drizzt
nagyúr
Máv jeyget, diákjegy, meg helyjegy, meddig lehet visszaváltani? Vagy van olyan, amit nem lehet? És csak ott, ahol vettem, vagy mi a helyzet?
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
ap!
I am having fun staying poor.
-
PazsitZ
addikt
az utas a szerz dést l a menetjegy (helyjegy, pótjegy) visszaváltásával
a vonatnak az indulási állomásról való elindulásáig indokolás nélkül el-
állhat, és menetjegye visszaváltását kérheti.
163. KF. a/ Ha az utas menetjegyét utazásra nem használta fel, annak ér-
vénytartamán belül a kiindulási állomáson a fizetett menetdíj
visszatérítését kérheti.
[link]
Hogy ez még érvényes-e, nem tudom, de valószinűleg igen.- http://pazsitz.hu -
-
FehérHolló
veterán
Pótjegyet tudtommal addig, amíg el nem indul az adott vonat. A diákjegyet pedig addig, amíg nem jár le. Mindkettőt bármelyik pénztárnál megteszik neked, de a diákjegynek tudtommal csak X százalékát fizetik vissza, míg a pótjegyet teljesen. (X olyan 50 körül van).
Skynet is real. It's called Google.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
A mávnak is írtam amúgy emailt, ez a válasz:
''Tisztelt Utasunk!
Köszönjük Érdeklodését!
Kérdésére válaszolva tájékztatjuk,hogy a fel nem használt menetjegyet
érvénytartamán belül lehet
visszaváltani a kiinduló állomáson.
A kezelési költségek az alábbiak:
50 km-es menetjegyig :200,00ft.
50 km fölött a menetjegy árának 25%-a,de legfeljebb 300,00ft.
IC helyjegyet csak a vonat indulása elott tud visszaváltani legfeljebb 2
órával.2 órán belüli visszaváltásra nincs lehetoség.
A visszaváltáskor nem számítanak fel kezelési költséget.''I am having fun staying poor.
-
tildy
nagyúr
Első féktárcsákra, illetve hátsó fékpofára+munkahengerre lenne szükségem a kcosimhoz.
Mik ezeknek az angol neveik, illetve ezen a linken lévő az első vagy hátsó ?[link]
Hátul dobfék van."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
Hol az a szitkozodos topik??????????????????
bocs a stilusert, de pottyet felb@sztak az agyam, most szoltak, h mikor lesz hetfon az allamvizsgam
mod: megvan
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
laktóz-érzékenység ellen mit lehet tenni?
tejivssal vannak gondjaim .... porból kellene csinálnom?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz brownus #2667 üzenetére
nyühümm .... nem drága dolog az?
de megnézem .. köszi!
másik kérdés:
a műzli mennyire egészséges?
mondjuk a vitalis meg a cerbona?
még mindig nálam van két könyved,m emgvannak, jól vannak, dobozban vannak visszadjam őket? olvasgattam őket, sajnos nem sok változást okoztak az étkezésemben.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
brownus
veterán
nemtom, én alig iszom tejet, szinte soha. sztem jobban jársz ha megveszed az alapanyagokat és te turmixolod össze. vannak receptjeim.
a műzli is jobb ha külön megveszed a zabpelyhet, magvakat, kukoricapelyhet, stb... összekevered és kész. nagyobb mennyiséget kapsz jobb áron és olyan alapanyagokat raksz bele ami szimpatikus. -
chungee
addikt
Cégesbélyegzőt mennyiért készítik?
-
brownus
veterán
piacokon nézz magvakat, régebben a lehel piacon vásároltam, mostanság meg a bosnyákon. sokkal olcsóbb mint a bioboltokban.
a receptet a ''hamis'' tejre értettem, amint megtaláltam elküldöm. sőt ha cserélünk könyveket akkor adok egy vega receptes könyvet, abban sok ilyen van, fénymásolhatod ami kell. -
addikt
Nyitnék egy topicot, Kit milyen szerencse - szerencsétlenség ért az életben, címmel.Kíváncsi vagyok kinek mekkora mákja volt eddig, ki tudja lehet betoppan egy lottoötösnyertes is .Szabad modibácsik?
-
Safranek
aktív tag
Hi! Hol lehet kapni , olyan Lipton zöld teát (tchaé) , ami henger alakú dobozban van , ja és filteres?
Mondjuk Pesten. Thx.„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
föccer
nagyúr
válasz Janoska26 #2675 üzenetére
Nem vagyok mod, de azért mewgengedem.
Egyébként meg: [link]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Boxiné
aktív tag
Hali mindenkinek!
Mit szokás vinni diplomaosztóra? Szombaton megyünk, és fogalmam sincs, hogy mit vegyek. Csajsziról van szó.
Előre is kösszenytű!"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
föccer
nagyúr
Huh, most gondolok bele, hogy a kedvesemnek is mindjárt itt a diploma osztója...
Nyokláncot már kapott tőlem, meg karika gyűrüt is. Mivel lephetném meg?Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Csak az a baj vele, hogy nem akar több ékszert magának. Arra gondoltam, hogy egy kis óra-karkötőt vennék neki. Szerintetek milyen márkában érdemes nézelődni?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
Én megnézegetném a Tissot [link] és Doxa [link] órákat. Vannak nagyon szépek, elérhető áron. Persze kérdés, hogy mennyit szeretnél rászánni. Egyébként szerintem egy szép toll is jó ajándék, vagy akár egy nyaralás (persze ez már nem tartozik az olcsó dolgok köz sajnos).
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Jester01
veterán
7 éve kibéreltem egy lakást. Természetesen n hónap kauciót kért a tulaj. Azóta a bérleti díjat az inflációra hivatkozva évente emelte (ez benne volt a szerződésben). Most, hogy elköltözök, vajon a kaució eredeti összegét kapom vissza, vagy a jelenlegi bérleti díj alapján kérhetek többet? A szerződésben csak annyi van, hogy átvett x forintot letétként.
Jester
-
dragonfx
veterán
ie7ben hol és hogy tudoma klasszikus menüt előhozi amia 6ban van?
(view, settings....)"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
gban
Közösségépítő
-
rii
nagyúr
háj
be van gyulladva a fogam, gyökérnél... meg íny.
talán hétfő-kedd megyek dokihoz.
ha mégsem, akkor csüt-péntek
addig ki kell bírnom valahogy
tud valaki vlaamit mondani rá, enyhíteni a gyötrő érzést?
fájni nem fáj inkább feszít vagy mi....
előre is köcccee!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
gban
Közösségépítő
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Budapesten kellene egy kis segítség, aki oda tudna menni egy gépet megnézni ...
Persze nem ingyen!
SOSPress any key to continue ...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest