- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz donmackó #13248 üzenetére
ATX melletti a 12v-os alap esetben nem? (belemenni nem ment nehezen, de kivenni nem volt egyszerű)
Na majd gépről leszek akkor osztok meg egy képet (találtam P4 jelzésű 12v-os csatit ami tuti a jó lesz...) az másik szélesebb csatiból ágazik el.. majd megmondjátok!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
donmackó
addikt
válasz MaxxDamage #13251 üzenetére
Pedig a kép alapján az a csati nem mehetett be egyszerűen. A csatin az 5 szögű van megégve az konnektoron meg a 4 szögű. Ez eléggé user error szagú.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MaxxDamage
félisten
válasz donmackó #13252 üzenetére
ATX melletti lett rákötve a 12v-ra...de a csatl mégse stimm. Ami megfelelő csati az egy nagyobb csatiból ágazik el (amit be se tudnék kötni sehogy, sehova)
Ez a "megégett" csati akkor hova is való?L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
donmackó
addikt
válasz MaxxDamage #13253 üzenetére
Neked a 11-12-23-24 az érdekes, mert a kép alapján ezt kötötted rá- Itt még a fesz sem jó. A cpu- nak csak 12 v kell. Ezt a 24 pines alaplapoknál kell bekötni. A cpu csatlakozójába csak 2 sárga és kettő fekete vezeték megy. Amit beledugtál abban milyen színűek a vezetékek? Én csak a csatlakozó formáját néztem idáig, de most már kíváncsi vagyok a vezeték színére is.
-
ngabor94
tag
hali
Olyan iránt érdeklődnék hogy a webáruházakban (ipon, pcx) ahol az van írva a termékre hogy X év gyári garancia, akkor az pontosan mit jelent? Hogyha meghibásodik akkor bevihetem bármely szervizbe, vagy csak áruházon keresztül küldhetem el? Pl extrém eset: Veszek Iponon (vagy bármely másikon) egy asus VGA-t 3 év gyári garival, 1 év után meghibásodik, de Ipon közben megszünt (mondtam hogy extrém), ilyen esetben a garancia még mindig érvényes egy Asus szervízbe, nem? Tehát az Ipon csak egyfajta közvetítőt játszik, mert ő csak a forgalmazó és nem a gyártó.Tudom van külön garancia topik, de azért ide irtam mert ide gyakrabban járnak
-
MaxxDamage
félisten
válasz donmackó #13254 üzenetére
Amit beledúgtam az fekete, piros , sárga és narancssárga vezetékek.
Amit én említettem az így néz ki (lásd kép) , de az egy másik csatiból ágazik el (és el is volt rejtve a házba , ezért nem is tudtam, hogy van.. meg az összes sata energy kábel is rejtve volt) (vettem potyára 2db molex to sata kábelt is....a képen jelölt az amit a 12v -ra kéne dugni ? /amiből elágazik csati, azt nem tudom sehova sem kötni, más 4pin -es meg nincs... csak ami megégett, de az össze is volt harisnyázva az ATX -es kábellel.../
L
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #13256 üzenetére
Akkor rosszat dugtál bele. Az ATX12V csatlakozóban csak 12V (sárga) és GND (fekete) van. Az általad leírt színösszeállítású a 20+4 tűs alaplapi fő tápcsatlakozó kiegészítő négy tűje.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz MaxxDamage #13253 üzenetére
Talán
VGA?
20+4 már látom...[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
donmackó
addikt
válasz MaxxDamage #13256 üzenetére
Ha 2 sárga meg 2 fekete van benne akkor igen. És ne felejtsd el megnézni az egyes pinek formáját mielőtt bedugod. Van 5 és 4 szögű csatlakozó rajta, elvileg nem lehetne másmilyen kiosztást bedugni, de ezek szerint nem lehetetlen.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #13257 üzenetére
Baja lehet(ett) ettől a tápnak?
Bekapcsolva nem volt csak áram alá helyezve.
Az általam megosztott 8pin+4pin csati az mi? (más 4pin csati meg nincs ami az alaplapi 12v szerepét töltené be)L
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #13260 üzenetére
Az egy ATX12V és egy EPS12V csatlakozó. Utóbbi funkcióját tekintve azonos az ATX12V-éval, csak értelemszerűen jóval nagyobb teljesítményt tud leadni. 125W feletti TDP-jű procik és extrém tuning esetén nélkülözhetetlen a használata, azalatt az ATX12V is elég. Az EPS12V egyébként az ATX12V bővített változata, a fele pontosan azonos kialakítású, mint a négytűs.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #13261 üzenetére
Esetemben a 12v-os alaplapi részre semmi sem köthető (a tápon található csatik közül)?L
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #13262 üzenetére
De, az ATX12V való oda. De abba mint írtam csak sárga és fekete vezeték megy. Amit Te leírtál (sárga (12V), fekete (GND), narancssárga (3,3V), vörös(5V)) az nem oda való, hanem a 20 tűs tápcsatlakozó mellé.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #13263 üzenetére
Ez a színekkel megfelelő, mint amit említettél. (csak miért 8pin-ből ágazik el?) /4pin csatin P4 jelzés van az oldalán/ elvileg ez lenne az a csati?
L
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
melyik az übertuti mindent megevő médialejátszó? (igazából elég ha minden videót megeszik)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
kispx
addikt
válasz concret_hp #13265 üzenetére
Übertuti alatt nem tudom, hogy mit értesz. De nekem az SMPlayer és az MPC-HC idáig mindent lejátszott.
Vagy asztali médialejátszóra gondolsz? Erre van külön topik:
Milyen asztali médialejátszót?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #13264 üzenetére
Igen, ez az a csatlakozó. A leágaztatás meg ugyan azért van, mint amiért egy kábelre több SATA tápcsatlakozót is fel szoktak rakni: ugyan azokat a feszültségeket használják, a vezetékek terhelhetősége pedig lehetővé teszi.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz concret_hp #13267 üzenetére
Alapvetően kodekfüggő ez, valószínűleg jobb legalább két-három lejátszót használni, ha speciális formátumokat is használsz. A svájci bicska mindenre jó, de igazából mindenre van jobb célszerszám.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #65675776 #13268 üzenetére
Köszönöm, már úgy használom !
L
-
nubreed
veterán
válasz concret_hp #13265 üzenetére
Én a KMPlayer egyik régebbi verzióját használom és tökéletes. Az újakat azért nem javaslom, mert teljesen elkurvultak. De a régiek jók még. Habár igaz, hogy én megvettem anno a Core codecet valami 10 dollárért és x/h.264 -ekhez azt használon nem a beépítettet. de amúgy azzal is működik.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz concret_hp #13267 üzenetére
Nekem most Daum PotPlayer a favorit.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
törölt tag
Sziasztok! Ha készpénzt szeretnék felvenni az OTB bankban akkor melyik opciót válasszam a sorszám automatánál?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #85154688 #13273 üzenetére
Mondjuk aminél az van, hogy készpénzfelvétel? Vagy kérdezd meg a biztonsági őrt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fraba
aktív tag
4-5 napos külföldi utazáshoz diákként hol érdemes biztosítást kötni? hogy ne kerüljön egy sebtapasz 500 euróba...
-
sanyi02
tag
Üdv.
S.O.S.!
Le vagyok égve és nincs pénzem műszerészre, minden sorba romlik el itthon!
Van egy PHILIPS N4416 típusú orsós magnóm, ami úgy romlott el, hogy play, pause, bekapcsolva hagytam 10percre megállítva míg elugrottam valamiért és mire hazajöttem már nem világított, nem teker, nem csinál semmit, "se kép, se hang"!
Akkor, a GRUNDIG ST63660TOP típusú tévémet bekapcsoltam ma reggel, és egy pár perc múlva elment a kép+hang és csak pukkanó hangokat ad, hogy bekapcsoljon, de nem képes rá valamiért!
Olyan illetőt keresek, aki hobbiból megjavítaná ezeket a szerkezeteket nálam, 6. kerület.
Szerszám, pálka, cin, multiméter van!
Köszönöm előre is, ha akad ilyen illető! -
b4sxe
aktív tag
Nincs kint valaki veletlenul Becsben? Milyen kint az ido?
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
addikt
Már visszaköltözött a Hardverapró szervere a PH-hoz?
-
Bjørgersson
félisten
Munkanap van ma? Vagy csak a futárok dolgoznak pluszban az ünnep miatt?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #13280 üzenetére
Multhéten volt munkanap. Ma nincs munkanap.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
veterán
válasz Bjørgersson #13280 üzenetére
Csak a futárok dolgoznak.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Atomgeszi
veterán
SOS Keresnék Zamárdiban szállást, a Balaton Sound bejáratához minél közelebb. 2 esetleg 4 fő részére.
Vészesen fogynak a helyek, ismerős valakinek ?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
veterán
Üdv!
Nem tudom ide való-e, de az azonnali kérdések főoldalán az van kint, h itt kérdezzünk nem infós témákat.
Az a szó, h "lakótársnő" az miért hangzik úgy, mintha szexpartnerről beszélne az ember?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
EmberXY
veterán
válasz Thunderzolee #13287 üzenetére
Mert úgy hangzik?
A "nő"-t nem kell hozzámondani, már nem is hangzik úgy. A nemek egyenrangúak, nem kell külön mindent nemmel ellátni szerintem...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13288 üzenetére
Attól, hogy odamondjuk a nőt, még nem hangzik úgy, mintha szexpartnerről lenne szó szerintem.
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #13289 üzenetére
Szerintem se. De azért nem mindegy, hogy szobatárs vagy ba***társ.
Up the Irons!
-
nagyúr
válasz Thunderzolee #13287 üzenetére
Ha már ott van minden este, csak összejön a dolog, nem?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Blue meth
senior tag
Lenne egy hülye kérdésem: miért van az a 3-as metrónál (elég sűrűn), hogy szisszen egy hatalmasat a metró, és hirtelen lefékez (mintha vészfék lenne), aztán pár másodperc állás után indul is tovább. Majdnem hogy naponta ez van, nem tudja valaki mitől van?
-
törölt tag
Hali.
Hogy hívják azt a szubkultúrát akik Starbucksba járnak, iPhonet nyomogatnak, mindenből a legmenőbb cucc stb? Nem hipszter, hanem valakitől hallottam már mást is rájuk, még Wikin is megnéztem a jelentését csak elfelejtettem már mi volt az.
13292
Nem ismerem a metrókat, de a vonatoknál ha a térközjelző nem ad szabad utat akkor meg kell állnia vagy lassítani lépésre és várni amíg el nem engedi, azért szoktak megállni a semmi közepén.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz philoxenia #13293 üzenetére
Olyannal nem költözöm össze.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest