- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
540x960-at próbáltál már? Nem igazán értem egyébként a kérdést, hogyhogy milyen méretűt?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #12151 üzenetére
Igen ilyen méretűvel próbálkoztam előszőr,de lecsapta kèp alját és tetejét.(illetve azt a kék bizbaszt nem engedi teljes magassákban kihúzni.)
-
Vakegérke
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #12153 üzenetére
Na de akkor alul-felül csak még többet fog lecsapni, nem? Tehát 540x940, 540x920 és így tovább kellene megnézni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #12154 üzenetére
Félreértettem a dolgot. Igazad van.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #12141 üzenetére
Azért linkeltem, mert nyilván Magyarországon csak egy terméknek lehet ugyanaz a neve, azon a néven itt nem fogalmazzák...
-
MaxxDamage
félisten
válasz philoxenia #12156 üzenetére
Értem és köszi !
Akkor UK -ból kell beszereznem...L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kékes525
félisten
Szerintetek a vatera mennyire megbízható? Van valami, amire ott különösebben ügyelni kell? Még nem vásároltam ott.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Kékes525 #12158 üzenetére
Én mostanába csak mint nem regelt vásárlóként veszek és nem volt gond (utalás, vagy utánvétes vételek)
Korábban se volt gond a kezdetektől (míg volt regem, de megszüntettem)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Rivaul
addikt
válasz Kékes525 #12158 üzenetére
Ugyan az mint itt. Olyantól vásárolj akinek sok jó értékelése van. Annyival jobb hogy ott csak olyan adhat el aki megadott egy számlaszámot így könnyebb megfogni ha baj lenne. Évek óta adok veszek ott is és semmi probléma nem volt.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
tonyrulez
őstag
Keresek egy régi online flash játékot. Autókkal kellett versenyezni, amiket látszólag wireframe vagy felületmodellezéssel csináltak, tehát eléggé éles sarkaik voltak. A gépi ellenfelek pedig nagyon kemények voltak, folyamatosan nekimennek a játékosnak és kilökik a pályáról. Talán karikákon kellett átugrani hogy nitrot (vagy benyát) kapjak. Nagyon jó játék, és kicsit nosztalgiáznék
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
saelin
veterán
Debrecenben tud valaki egy szabót vagy varrodát? Vettem egy új farmert, de sokkal hosszabb a szára mint kellene... A méretemre kellene igazítani. Lehetőleg a belvárosban legyen vagy a mikepércsi út környékén. (Ti vagytok a last hope! )
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
freaghill
őstag
Puzsér hol mondta, hogy:" Szél lebegteti a szádat".
Azt hiszem valami Ki Mit Tube-os akármi, de nem biztos.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz freaghill #12170 üzenetére
Délután fültisztítás közben kicsit bentebb toltam azt a szar pálcikát, mint kellett volna, aztán azóta olyan, mintha be lenne dugulva a fülem és baromi idegesítő. Tudok vele kezdeni valami, vagy majd "kidugul" magától?
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #12171 üzenetére
Beljebb toltál valami dzsuvát. Vagy kibírhatóan meleg vízzel "kizuhanyozod", vagy vékony valamivel kipiszkálod.
Vigyázz, a füljárat nem játék.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #12172 üzenetére
Zuhanyzás közben próbáltam óvatosan kimosni, de nem lett jobb. Na mindegy, ha pár napon belül nem jön ki magától, jövőhéten elmegyek a fül-orr-gégére, nem akarom magamnak piszkálni, hogy aztán még rosszabb legyen.
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #12173 üzenetére
Zuhanyrózsával kell "telefonálni", amilyen meleget csak elbír a füled. Végtére is fülzsír a vétkes, és azt nem oldja hipp-hopp egy perc alatt a langyos víz.
Igazad van, célállomás a doki. Készülj fel, valószínűleg nem lesz kellemes időtöltés.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
EmberXY
veterán
Vagy vannak a különféle fültisztító spray-k, esetleg azok közül is kipróbálhatsz valamit, hátha kioldja a cuccot belőle.
(Vagy egy petárdával robbantsd ki, de ezt inkább csak a legvégső esetben. )Up the Irons!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Vakegérke
félisten
válasz EmberXY #12175 üzenetére
A petárdás megoldás jó, csak van egy kis bibi. A petárdát az akadály mögé kéne elhelyezni, hogy kifelé robbantsa a dzsuvát. Ha fórumtársunk csak úgy bedugja a fülébe, akkor befelé küldi. Igaz, ezzel talán a másik fülén távozik, így azt is kitakarítja.
-
Bjørgersson
félisten
Köszi a tippeket, de ezt a sprayt hanyagolnám, elmegyek inkább a fül-orr-gégére, ott ingyen megcsinálja a szakember. Úgyis voltam már kétszer fülmosáson, egyáltalán nem vészes.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12179 üzenetére
..én majdnem naponta vagyok fülmosáson - itthon...
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #12180 üzenetére
Néha nem értem miről is beszélsz, de úgy vagyok vele, talán jobb is így.
Egyébként mintha kidugult volna, vagy lehet egyszerűen csak megszoktam.
-
[CS]Blade2
addikt
Tudja valaki, hogy mennyi lenne egy 25Kg körüli csomag postázása MO-n belül? Egy szobakerékpárról lenne szó, amit lehet, hogy vissza kell küldeni garanciába. A mezei csomagokat 20kg-ig írja a pdf. Üzleti 2 napos 3200 Lehet, hogy terjedelmesnek is fog számítani?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz [CS]Blade2 #12182 üzenetére
Futárszolgálatok?
-
gmx9
aktív tag
Üdv!
A tv-vel volna egy kis gondom, nem tudom valaki tudna-e segíteni. Az este folyamán áramszünet volt és mire visszanyomtam reggel, a tv nem működött (nem reagált be- és kikapcsolásra). Az a sejtésem, hogy az okozhatott valami problémát. Van tippetek mi jöhet szóba, mi történhetett, mi valószínűsíthető? Az áramszünet előtt még működött rendesen.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Rivaul
addikt
Szia.
A megfelelő tv-fajta topicjába kérdezd sztem. Több szaki is van akik adnak kiindulási pontot.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
dragonfx
veterán
a nyers lazacfilét mivel szokás megenni?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
válasz DeFranco #12190 üzenetére
Fú de megkívántam a bundás kenyeret, azt hiszem megvan a holnapi reggeli.
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Táblázat kezelős (EXCEL) kérdésem lenne!
Adott egy névsor, amiben vannak mindenféle adatok, az emberek lefelé sorszámozva.
Nyomtatni akarok, de van pár ember, aki nem kell a nyomtatott listára, ezért az ő sorára rákattintok jobb egérrel, és van az az opció, hogy elrejtés. Szuper, eltűnt, csak a sorszámozás így nem passzol! Ha pl a 4. ember rejtettem el, akkor a 3-as után az 5-ös jön!
Hogyan tudnám ezt úgy kijavítani, hogy ne kézzel kelljen újrasorszámoznom az egészet nyomtatás előtt, aztán vissza, nyomtatás után????Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Rico83
tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék nekiállni a Shadow of Mordor játék magyarításának, egyenlőre pc-s verzióhoz, de nem tudom melyik file tartalmazza a feliratokat, illetve hogyan tudnám kicsomagolni hogy szerkeszthető legyen.
Evin mester szerint: No.00000005.globalresources_en.embb ez tartalmazza a feliratot.
Ehhez hozzá is férek Dragon unpacker-rel, de nem tudom az embb file-lal mit kezdjek...Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
Dr. Romano
veterán
Ezer éve találtam egy olyan topikot ahol ki lehet tölteni a haragot. Ez még létezik?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
sgergi
veterán
válasz Dr. Romano #12199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest