Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Lmh #53348 üzenetére

    Öhm... hát a driver kérdés onnéttól érdekes, hogy megy a gép. De neked már ugye az1, 2, slotban meghal a dolog. Nem tudom mennyire tömeges jelenség (nem olvastam utána), de ha az, akkor az user error kizárható. Illetve van még a modul kompatibilitása. (Igen, röhej hogy a 3. slotban megy, ha a többiben nem.) Azt próbáltad, hogy a 3. slotba berakod, indítasz, leállítod, áramtalanítás és bepakolod az 1. slotba és indítasz? A bios egyébként megjegyzi a beállításaid? (Döglődő elemre is gondolok. Az hogy neked új, ettől még éveket is állhat raktárban, vagy szimplán ványadt az elem.) Összegezve, ha tömeges a jelenség, akkor várható egy bios frissítés hotfixel. (Akár a gyártó supportnak is írhatsz kérdést, kérést, hibajelentést.)

    Szerk:
    (#53349) kobefiam Esélyes az alaplap hiba. Ha a visszajelző led sem mutat érdeklődést a kábelre.... Bios-ban konfigurálva/engedélyezve van a hálózati hardver? (Lan és wifi) Esetleg próbálj egy olyat, hogy amikor nullázod a routert, akkor elsőre egy nyílt hálózatot hozol létre (azaz nem korlátozod jelszóval a próba idejére) és ha így működik, akkor apránként konfigurálod. Van mikor jelszóra is érzékeny (nem mindegy milyen karakterek szerepelnek benne). Illetve a lapod gyártói oldalán lehet, hogy van valami manaegger progi ami felügyelné a hálózatot és összetevőit.

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák