- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Adott egy micro atx-es alaplap, 1, azaz egyetlen darab fan connectorral, ami alapjáraton nekem most kevés... Van 3db 120-as ventim, amit sorba rákötöttem (gyárilag elosztó van rajtuk), meg is hajtja szépen mindet. Hosszú távon így lehet hagyni, nem gond, hogy ennyi lóg azon az egyetlen csatin?
Sent from my keyBoard
-
-
Ruszki
senior tag
válasz saby97 #23051 üzenetére
Sorry akkor lehet elneztem!
Hát igen legalább a CPU support list megvan!
BIOS reset esetleg igaz kicsi rá az esély de hátha!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
didyman
őstag
És miért illik? Ha az ember precíz akar lenni, a lapkakészlet, hangkártya illesztőinek telepítőjével eltávolítja azokat, de ez is inkább platformváltánál gond. Ha a HAL és a SATA vezérlő illesztőprogram szintjéig stimmel (bár ezt váltás előtt le lehet cserélni és akkor sincs gond), az új lapon el fog indulni a rendszer, az előző illesztők helyett felpakolja az aktuálisakat és az élet megy tovább. Egy p35->g31 váltás abszolút családon belül marad, ott annyira egyforma minden. ha nagyon nagy az eltérés, akkor meg sysprep. Vannak erre megoldások, rengeteg migrálást kell csinálni olyan helen, ahol a telepített, belakott rendszer újrarakása nem fél órás meló, egy ilyen migrálás meg 10 perc. Nincs benne semmi hókuszpókusz. XP-nél még kicsit problémásabb volt, ott néha kellett 10 percet gondolkozni otthagyott vackokon, de Vista óta ez ilyen vállrándításos dolog, nekem pl. az itthoni hurcibavinyón léő Vista az járt IBM x60-on, dell XPS-en (ez volt a sajátja), meg MSI VR610-esen és még amibe beleraktam teszt jelleggel. Elindult, egy újraindítás, esetleg WU, és hozzá se kellett nyúlni, ment minden.
[ Szerkesztve ]
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
HunChaos
aktív tag
Szerintetek ez mi lehet?
a lap: z68 extreme3 gen3bios-t akarok frissíteni,mert a gyári 1.3 van rajta!
De ez fogad!
Ötlet?
Mit lehet ezzel kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
flxrr
csendes tag
Szerintetek jó lap a 775-ös Asrock p43de3 ?
ELADÓ LÉGPUSKA : http://www.expressz.hu/slavia-630-legpuska-elado-olcson-46673208/
-
kenta
tag
Üdv!
Asus P8H67-M lap elvileg csak PCIe 2.0-t támogat, nekem mért mutat 3.0-t?
Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl
-
Freesia
csendes tag
válasz frovery #23048 üzenetére
Koszi!
A kondik nem puposak, de ugy tunik, az meg nem garancia. Parszor csinalt mar olyat, hogy ujraindult es meg bootolas kozben 1-szer-2-szer-3-szor is ujraindult tobbnyire el sem jut a Win bejelentkezo kepernyoig olyankor, ugy indul ujra meg ujra. Sima bekapcsolaskor talan az elmult 1 evben 1-2 alkalommal fordult elo. Okozhatja mas hiba? (Pl. vinyo, memoria, akarmi?)
-
vranyek
aktív tag
Vadi új gép, vadiúj alkatrészekkel, ASUS GTX760 kártya, coolermaster ház, táp, hűtés, intel i7 proci, kingston hyperX SSD és ram, na mi az ami gyári hibás??? a GIGABYTE alaplap... úgyhogy vissza az ASUS-hoz
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Kornl23
tag
Sziasztok,
Az alábbi jelenség történt velem:
Nagyban játszok egyszer csak kidob asztalra, hogy az xy.exe leáll, ilyent szokott máskor is. De utána kikapcsolt a monitor, mind ha nem kapna jelet. Újraindítottam a gépet és a vga venti felpörög majd vissza, minta ha egyfolytában újra indulna, de a vinyo csak egyszer pörgött fel.Megnéztem az integrált kártyával, bios reset, bios frissítés, de ugyanez.
Majd kiszedtem a ramokat és elkezdtem egyesével vissza pakolni őket. Legnagyobb meglepetésemre elindult a gép, ha az 1. és 3. foglalatba volt bármelyik modullal, viszont a 2. és 4. foglalatba raktam akkor nem adott képet. Dual channelnek annyi... az alaplapom [link].Kérdésem az lenne, hogy az alaplap hibája okozza-e ezt vagy a processzoré?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
Asrock N68S alaplap és SATA vinyó
hogyan telepítek erre a kombóra XP-t?a SATA IDE módra van állítva (AHCI-re nem is lehet), már nLite-al és floppy-n is beadagoltam neki a megfelelő nForce drivert, mégis váltig állítja, hogy nincs merevlemez a gépben, pedig van, és van is rajta egy működő XP, amit szépen bebootol (valami vérpisti edisön)
ötletek?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Ez a lap Asus M5A78L-M LE támogatja a ddr3 1333Mhz memóriát is vagy csak a 1866mhz?
Mert a Asus oldalán úgy látom támogatja itt a link: http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LE/#specificationsDe a pcx termék információnál csak annyi van irva hogy 1866mhz.. Vagy most az lenne a maximum?
-
Lenry
félisten
válasz Hardver Arc #23086 üzenetére
lefelé mindig kompatibilisek
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
addikt
-
-
kenta
tag
válasz BomiBoogie #23080 üzenetére
Gpu-z.
Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl
-
amdkiller
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek ki, honnan a bánatos jó q a ból tudom meg h egy lap tudja e DTS 5.1 es hangot opticán?
Már a második csalódás ér 1150-es lappal, az első Asus formula gene, most meg egy Giga sniper emnagyon szomorú vagyok...
-
M0ng00se
őstag
Üdv.
Lenne egy kérdésem. Amibios-os alaplapot csak floppy-val lehet visszahozni a halálból? Itthon csak floppy meghajtó van, vezeték nincs... CD-vel vagy valamivel lehetne életet lehelni belé?V6
-
fahrii
őstag
Kellene az alaplapom gyártási száma. A dobozon 2 szám van: serial no és part no, melyik az?
-
didyman
őstag
Amdkiller: Miért nem raksz bele egy rendes hangkártyát? Olcsóbb és platformváltáskor sem leszel bajban aztán.
M0ng00se: Milyen lapról van szó? AMI-ból is van rengeteg féle.
Fahrii: Serial no.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
bajnokpityu
félisten
bocsánat a láma kérdésért, de GA-B75M-D3H alaplapba bele lehet valahogy tenni egy ilyesmi pci-ex1 kártyát?
eladó topping dac
-
Lenry
félisten
válasz bajnokpityu #23099 üzenetére
persze.
a PCI-Express úgy lett megalkotva, hogy a rövidebb csatlakozók gond nélkül üzemeljenek a hosszabb foglalatokban*, azaz a te esetedben nyugodtan beteheted az alsó hosszú x16 hosszúságú (egyébként csak x4 sebességű) slotba a kártyát, ugyanúgy fog működni, mintha egy x1-be tetted volna
* sőt, igazából, ha kifűrészeled a foglalat végét, akkor egy rövid slotban is gond nélkül mennek a hosszabb kártyák bár ez már túlmutat a rendeltetésszerűségen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest