- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4041 üzenetére
Mi ebben az becsapás? Ha tudja azokat a paramétereket, amiket a leírás ígér, akkor mi a probléma?
A viszonylagosan magas ár mögött lehetnek olyan plusz dolgok, ami miatt adott esetben ésszerű is lehet tőle megvenni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4044 üzenetére
Figyelj, ha a 12 ezres kamerád beadja a kulcsot, és ez az eladó első szóra ad neked egy másikat helyette, azaz nem kell visszaküldened, várnod egy-két hónapig, mire kapsz egy másik, jó esetben megjavított, működő kamerát, akkor már megérte. Ha nem kapsz, vagy amit kapsz ugyanúgy kuka - lássuk be, azért ez elég sanszos, fogadjuk el, hogy nem vatta újat fognak adni, hanem valakinek a visszaküldött lomjából feltámasztottat - akkor még vehetsz is másikat. Ha nagyon szarul jössz ki, akkor anyagilag ugyanitt tartasz, csak pár hónapig nem tudtad használni. Ha ezalatt szükség lett volna a felvételre, és bebuksz egy kis karosszériázós-fényezősdit, akkor meg többszörösen szarabbul jártál mintha harmincért vetted volna meg ugyanazt, de működne. És akkor lehet, hogy ő tényleg adózik, vámot, járulékokat fizet, azaz hozzájárul a
stadionépítésekhez, meg a Pasaparki lakások méretgyarapodásáhozjóléti állam megteremtéséhez is.
A strand, meg a benzinkúti shop, ahol a félliteres kóla hatszázért lehet a tiéd, na az a lehúzás.
Szerintem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Ha a gearbest.com-ról rendelek camot, akkor kell vámot fizetnem? A honlapon azt írják, h Shenzenből postázzák, és itt az összefoglalóban úgy van, hogy EU-n belüli bolt.
Akik G1WH camot használtok, milyen kártyátok van benne? Illetve van kimondottan hozzá szoftver, amin ki lehet kockázni a vidit, vagy csak ez az általános dashcamviewer?
Bekerült a képbe az Overmax 6.1 mellé ez a G1WH. Itt a fórumos leírás alapján eredetinek tűnnek, szerintetek? Dealextreme és a másik Gearbest.
Néztem jópár vidit erről a G1WH-ról is. Az a rövidtávú tapasztalatom, hogy elég sok kameráról van jó és rossz minőségű vidi is, és nehéz eldönteni, hogy melyik legyen a befutó ezek alapján. Engem ezek kezdenek meggyőzni, hogy elég jó ez a G1WH is: 1 2 3 4
Előre is köszi a válaszokat!Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Gépötty
senior tag
válasz JJ hunter #4055 üzenetére
Ár-értékben szerintem a legjobb a G1WH - de csak azért, mert nekem kevés a G1W 120 fokos látószöge, a WH 140-ével viszont maximálisan kiegyezem. Ha neked jó a 120 fok, akkor G1W lehet a befutó, kb. ugyanazt tudják.
Gearbestről Hollandián keresztül postáznak, és megoldják, hogy úgy nézzen ki, mintha EU-ból indították volna a csomagot.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Snoop27
őstag
válasz JJ hunter #4055 üzenetére
Ahogy Gépötty forumtars is
mondtairta, a Gearbest Hollandiabol kuldi a csomagot (legalabbis a csomagon ez all) s nem kell ra vamot fizetni, mar 3 termeket is rendeltem toluk, es egyszer sem kellett vamot fizetnem (bar eloszor en is aggodtam kicsit). Nyugodt szivvel tudom oket ajanlani, megbizhatoak, szepen becsomagoljak a termekeket, s azt kapod amit rendelsz, nem valami gyatra hamisitvanyt.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Gépötty #4056 üzenetére
Ertem, koszi szepen
Te hasznalsz vmilyen progit a camhoz? Tudnal linkelni egy kepkockat fullHD vmelyik videodbol? Olyat, amin vannak feliratok(rendszam, tabla, reklam..).
A 2 bolt kozott mi a kulonbseg? A dealextremesek is kinabol hozzak be a cuccot? Melyik a jobb/megbizhatobb?Szerk:
Snoop27: koszi szepen a valaszt. Neked mennyi ido alatt jottek meg a cuccok?
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
-
tibcsiworld
aktív tag
Felülmúlhatatlan ár egy alulmúlhatatlan kameráért:
-
TaaT
nagyúr
válasz tibcsiworld #4060 üzenetére
Ezt a vackot árulták már 15.000ft-ért is hasonló stílusú oldalak.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4060 üzenetére
Ne is idegesíts, egy nagyon kedves ismerősöm vett most ilyet nemrég...
Semeddig nem tartott volna kérdeznie, de nem...(#4063) JJ hunter: szívesen!
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4065 üzenetére
Őszinte leszek, nem voltam rá kíváncsi. Persze a lehetőség innentől adott, ha valaki szeretne tesztvideót, akkor biztosan tudok kérni, vagy a kamerát kölcsön, hogy magam menjek vele egy kört.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
Azt hittem sokkot kapok!
Nem szarakodtam végül a sípolással, levágtam rövidre a videót, nincs nekem 6 anyám!!!
havri
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #4068 üzenetére
Tessék, első kézből. A hangminőség külön megér egy misét.
Én is hülye voltam, az elsőnél nem kérdeztem, aztán jöttem ide sírni. Azóta itt ragadtam. -
rover45
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A kamera: Mini 0805.
Samu és King 32Gb-os kártyákkal próbáltam, fat és ntfs rendszerrel is, a hiba ugyan az. Amint betelik a kártya nem rögzít tovább, a hibaüzenet "Frgmt err need format".
Ha törlök róla, vagy formázom ismét működik, de csak míg meg nem telik újra. -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Régebben nekem is volt egy G1WH-m de eladtam nem sokáig használtam. Most újra felmerült bennem, hogy szükségem lenne rá és ahogy olvasva a topikot arra gondoltam, hogy egy mini05 vagy mini06-ot vennék. (a GPS miatt) Tudnátok segíteni honnan szerezhetnék be belőle megbízható forrásból lehetőleg legjobb áron?
-
-
nemcso
őstag
Ebben a " Changing the Default Set-up" alatt hozza a Loop funkció bekapcsolását.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
nemcso
őstag
válasz rover45 #4086 üzenetére
Megtaláltam a filmen és írott formában is a Te menürendszeredet, ahol csak a Recycle menüsor van a filmszeletek hosszának megadásához, a Loop menüsor nincs (ami alap lehet).
A kamera saját formázását is próbáltad ?
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
gege71.hu
addikt
Ma reggel beszereltem a Blackvue DR650GW-2CH kamot a kocsiba (Mazda 5)
a folyamatos áramellást biztosító kütyüt nem volt idő még betenni, mert ahhoz a biztosítéktáblán kell mókerolni (ez arra jó hogy parkoláskor is vegyen ha esemény/mozgás van. - powermagic pro.)
A beszerelés nem egy 5 perces móka ha igényesen akarja az ember csinálni, de a hátsó és első kamerafejet összekötő vezetéket ha rejteni akarjuk a kárpit ill. a műanyag elemek alá belül, akkor azzal érmes időzni.Itt van kora estéről egy hevenyészve egymásra dobott első/hátsó video.
Eddig elégedett vagyok vele. Ha valami erőseb rázkódás van vagy közelebb jön hirtelen valamelyik közlekedőtárs automatikusan emergency módban vesz amit külön eseményvideóként tárol a microSd-n és könnyű megtalálni a gyári asztali szoftveren és a telefonos app-al is.
egyéb tulajdonságairól a hiv. oldalon olvashattok, de azt hiszem nincs ezzel zsákbamacska, azt tudja amit leírnak róla. Jó minőség, ehhez igazodó elég magas árral, ám ez tényleg nem egy alsó küszöb hulladék
A gyári kieg szoftverek (pc és okostelefon)áttekinthetőek és egyszerűek, a német fw-t angol verzióra upgradelni is gyerekjáték volt, bár ehhez 1-2 percet utána kellett olvasni
német amazonnál kedvezőbb áron nem találtam -onnan rendeltem és jött meg 1 héten belül. Nálunk sajna nem kapható. -
bul07
nagyúr
válasz gege71.hu #4088 üzenetére
Hát 100e Ft-ért én jobb képet várnék, mintha darabosak lenének az élek
Vagy a youtube rontana ennyit a minőségen?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #4093 üzenetére
Jónak jó de...
- 8x9 jobb mint egy G1WH
- 4x5 jobb mint egy Mobius
- 3x4 jobb mint egy Mini 0805 - 803- 806Mert az ára alapján kellene, lehet hogy vannak plusz szolgáltatásai, de kérdés hogy megéri e ,
pl két Mobius úgy elrejthető elől hátul hogy nem veszi észre senki, nem kell félni a e miatti kocsifeltöréstől, kép minősége is van ilyen és akkor még nem járunk 50e Ft-nál (nekem GPS koordináta sebesség nem számít nem ér semmit részemről)De ez csak az én véleményem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs