- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Kalandor #3100 üzenetére
Szerintem jó döntés. A HD40-nél csak jobb lehet. Tuti jó a talp hozzá, hisz "ugyanaz" a készülék.
Viszont a töltője nem tudom milyen, én nem bízom már a véletlenre, vettem gyári HTC 1A töltőt, és 3m kábelt, azzal használom.Attól rendelted, amit linkeltem? Ő megbízható eladó. Eredetit küldött eddig minden esetben. Volt Tn szám is hozzá.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Kalandor #3102 üzenetére
A töltő mellé kérj ilyet is :
Viccet félretéve, ilyen töltőt nem ajánlott, nagyon nem. Én ebayről csak gyárit ha van, ha nincs, akkor inkább max Belkin itthon, de inkább gyári Nokia, Samsung, stb. Ezekbe a pár dolláros töltőtkbe, amik ebayen vannak, kb nulla elektronika van.
Emiatt égett le egy kamera nemrég havernál.
havri
-
havri1
félisten
válasz Kalandor #3104 üzenetére
Érdemes lehet fixen kötni, normális adapterrel. Gépötty tudna erről többet mondani, ő a gépészmérnökhaditechnikus
Múltkor egyik topicban linkelt faja csatlakozókat, amivel lehet a biztosítéktáblából kiszedni 12V, majd egy szerelhető 12-->5V átalakítót, és onnan fixen a kamerába.
Gyújtáson kapcsol a kamera. Nincs veszélyforrás. És esztétikus, mert minden a műszerfal mögött.
Én is szeretnék, csak időm nincs ilyesmire.[ Szerkesztve ]
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3104 üzenetére
Kettővel sem.
Korábban linkeltem pár fixen beköthető tápot, különböző kiszerelésekben. Azok sokkal bizalomgerjesztőbbek - figyeljük meg mennyivel nagyobbak is ezeknél a szivargyújtós kis szaroknál (némelyiken még hűtőborda is van).
Csodák itt sincsenek, a mérettel összefügg a terhelhetőség.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
collie555
csendes tag
re
feltelepítettem a laptopra is a Tracking Route programot
vista fut rajta ott se megy a progi
valaki tudna adni egy linket ahonnan le szedhetem?25 mega kb
köszi
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3108 üzenetére
Mégis, mi 1000%?
Ha ugyanattól az eladótól rendeled egymás után többször ugyanazt a terméket, akkor sem garantálja senki, hogy ugyanolyat kapsz minden alkalommal.
Szerinted akkor vagyok olyan madár, hogy felelősséget vállaljak a posztban lévő linkekért, amiket ráadásul nem is próbáltam?
Természetesen nem véletlen illesztettem be ezeket a termékeket, saját célra ezeket venném.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz rover45 #3111 üzenetére
Na akkor vegyük át mégegyszer
Én nem láttam még ilyet közelről. Azt sem tudom, neked mire kell, és az mekkora áramot akar felhúzni.
Egy kamerának elég lehet, egy-két telefonnak is.
Én a két kamerámhoz, amik 1-1,5A-t kérnek egyenként (tehát max. 3A-rel kell számolni), 5A-eset vettem, azt talán még biztonsággal kiszolgálja.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
válasz Gépötty #3117 üzenetére
Az a baj, hogy 5A-esből már nincs készre szerelt, csak ilyen, egy panel, hűtőbordával meg 4 usb porttal, úgy abban a formában meg nem merném bedobni a műszerfal mögé. Házgyártáshoz meg nincs túl sok tehetségem (pedig direkt ilyen céllal hoztam el valakitől egy használaton kívüli rozsdamentes páraelszívó-kürtőt ). Plusz nem tudnám, hogy a három bemenetéből melyik melyik, és minek a harmadik?
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3118 üzenetére
Nem gondolod, hogy ezek közül bármit bevizsgálnak itthon? Ha a kínain vesznek ilyet, vagy valaki beküldi vizsgálatra, akkor igen. Azt szoktad látni a hírekben, amikor bevonják forgalomból. Vagy ki.
Addig viszont nem kell rajta semmit vizsgálni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
Nem, már nem tudom mit másoltam. 120 körül van ha jól emlékszem. G1WH-nak van a legnagyobb ami 140 fok.
Megvan, meg lehet fordítani, csak nem olvastam el, és kimásoltam : Flip video 180 degrees (allows camera to be mounted upside-down).
Bocs az elírásért(#3122) Gépötty: Ott volt az pedig
[ Szerkesztve ]
havri
-
ZezeRMCF92
újonc
Sziasztok,milyen kamerat ajanlottok 15-16 ezerig? 2 szempontnak kene megfeleljen,filmezzen viszonylag jol,es legyen benne ejjeli felvetel mod.
-
Gépötty
senior tag
válasz ZezeRMCF92 #3125 üzenetére
Szia!
Arra kérlek, olvass vissza pár száz hozzászólást, aztán térjünk vissza erre!
Kösz!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3127 üzenetére
4.500,- meg 1.100.- szállítási költségért ki is faragom neked gumifából!
1A-t tud. Elég az neked? Ezerforintos szivargyújtós dugók is tudnak ennyit gond nélkül. Amikben nem bíznék, ha több mint két Ampert kellene leadniuk.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3129 üzenetére
Ja igen, ha el tudsz érte sétálni/békávézni, akkor tényleg nem kell a szállítással számolnod.
A saját kamerámon már mértem közel 1,5A-t, de ha csak egyet vesz fel, már akkor is határeset, mert nincs biztonsági tartalék.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
válasz Gépötty #3130 üzenetére
Nekem meglett időközben szívem választottja, kevesebb mint féláron, licittel. Vettem mellé egy 3 méteres micro usb kábelt 2 dollárért, így már egyáltalán nem kell a kimenő kábelekkel mókolnom.
B-tervnek ez volt elmentve, de így nem veszem meg. Olyan kicsi házba nem biztos, hogy olyan jó elektronika férne - vagy semmivel nem rosszabb, úgyis egyforma mind?[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Moleman #3131 üzenetére
Két tök egyformának látszó termék is lehet teljesen különböző belül, és két látszólag teljesen más is lehet ugyanaz odabent. És ha ugyanattól veszed többször egymás után ugyanazt, akkor is kaphatsz minden alkalommal mást
És akkor még szóba sem került a terméklapon lévő képek, és adatok valósággal való viszonya.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
one spirit
újonc
Üdv! Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Végigolvastam fórumot, sokat keresgéltem és végül kinéztem két kamerát.
Egyelőre még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam.
(nem vagyok kőgazdag, de az anyagiak nem elsődlegesek)Ez az egyik kamera:
[link]és ez pedig a másik:
[link]Sajnos erről típusú Prestigo-ról nem találtam felvételt yt-on.
Mivel Viszonylag technikai analfabéta vagyok, a kérdésem az lenne:
Ez a bizonyos SuperHD felbontás valós lehet e ennél a típusú Prestigo kameránál,
valamint hogy ez a SuperHD felbontás érzékelhető e a képminőségen egy FullHD-val összevetve, esetleg ez a típusú Prestigo kamera FullHD felbontáson hoz e többet képminőségben egy maximum FullHD felbontású kamerával szemben? -
Gépötty
senior tag
válasz one spirit #3133 üzenetére
A képfeldolgozója alapján tudja. Sokat én sem találtam róla itthon, szerintem az egész országban lehet belőle két darab, azt hirdeti minden cég. Mielőtt rendelsz, mindenképp kérdezd meg, hogy raktáron van-e, volt már itt olyan, aki megvárta azt a pár hetet, hogy megrendeljék kínából, majd elküldjék neki.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
válasz Kalandor #3136 üzenetére
Ez jól hangzik, de! Teljes terhelést feltételezve (12-5)*2 W-ot kell disszipálnia a stabilizátornak. Hihetetlennek tűnik, hogy 42W-nyi hő elvezetése/hűtése megoldott ebben a kis műanyag vacakban.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #3139 üzenetére
Értem.
Én tudok neked ilyen kétfontos hardwired cuccot £35-ért, úgy már elég megbízhatónak tartod?
Még mindig azt mondom, vesd össze a méretét egy szivargyújtóból épp csak kilógó vacaknak, ami 6.6A-t ígér, meg a kétszerakkora kétfontosnak, ami hármat. Vagy az én ötamperesem, amit már hűteni KELL(!) ha 5A-t akarsz kivenni belőle. Nem hat és felet.
Most akkor mondd azt, hogy minden jel szerint nem hazudnak ordenáré módon, miközben úgy lehúznak, hogy azt tanítani kellene!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Ricsex60
csendes tag
Megrendeltem a ModeCom MC-CC12 kamerát.
Vissza néztem pár kommentet láttam hogy Samsung memória kártyát jobban szeretik, ki néztem egy erről mi a véleményetek Samsung 32GB SD micro EVO Class10? -
válasz Gépötty #3141 üzenetére
Meglehet, hogy abban "van anyag". Olyan alkatrészekből szerelték össze,
- ami bírja a hőingadozásokat, a -10-et a +40-et (autóban, télen, nyáron)
- a kapacitását nem veszti el pár hónap alatt a beépített kondenzátor
- nem a tűréshatáron dolgoznak az alkatrészek, hanem van bennük tartalék
- belekerült pár + alkatrész ami a védelmet, stabilitást, szolgálja
- ...Persze lehet ugyanazt kapod, csak a nyereség szorzója nagyobb. Látni kéne, összehasonlítani a kettőt. Akkor lehetne azt mondasni, hogy ...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Gépötty
senior tag
Tessék, itt egy elég reklámszagú cikk, valami hasonlóról. A "mérésről" ugyan csak egyetlen fotót látunk, azon sem látszik, van-e egyáltalán a madzagok végén valami, de simán elhihetjük, hogy tényleg lemérték, és abszolút hitelesnek tekinthetjük: "We confirmed Aukey's full-speed charging claims in our lab and on the road."
Persze nem csak én vagyok hitetlen, más is megemlíti a hozzászólásokban:
"Would love an accurate description of the testing methodology. Did you apply a 2.4A load on all 4 ports simultaneously? For how long? Did you disconnect/reconnect any of the loads to see how it handles that? etc. Just plugging in a bunch of random devices does not make a real test."
Fotóztam egyet az ötamperes tápomról, mellette egy akármilyen táp van. A lényeg: a hengeres részébe kellene beleférni ennek a panelnak, mindezt úgy, hogy maradjon szabad hely és szellőzés a békés disszipálgatásra. És ne felejtsük el, hogy ez még csak 5A, biztos vannak olyan stab IC-k, amik többet is tudnak, de azokhoz arányosan nagyobb hűtés is kell!
És ezzel a képpel én azt hiszem, le is zárom az ehhez kapcsolódó okoskodást. Akit ez sem hat meg, annak tudok jó áron eladó, mindent gyúgyító nonidzsúszt!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
zekanyd
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kinéztem a topic leírásában szereplő DVR207-et, de egyszerűen nem találok egy helyet sem ahol meg lehetne rendelni/venni. Jó lenne Magyarországról, mert nem lenne baj, ha 2-3 héten belül ideérne hozzám. Tudtok esetleg segíteni?Z
-
Gépötty
senior tag
válasz zekanyd #3147 üzenetére
Szia!
Felejtsd el, azt már átléptük.
Azokat is felejtsd el - a saját érdekedben - amik így néznek ki, rengeteg az utánzat, ami csak kinézetre ilyen, de még ennek az átlépett dolognak a minőségét sem hozza.
Nézd meg magad, ilyen felvételt csinál egy utánzat. Nem hiszem, hogy ezt keresed.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Mawyx
őstag
válasz rover45 #3120 üzenetére
Sziasztok!
Ilyenből nincs olyan, amit nem nekem kell összelegózni?
Méret nem érdekel, design már nem érdekel, csak az a lényeg, hogy tudjak egyszerre tölteni több cuccot. A navigáció állandó jelleggel elfoglalja a szivargyújtó aljzatot, nem húzhatom ki, közben a telefon merül, nem ér el az ügyfél és a zene se szól, mert lemerült az mp3 lejátszóm és kolléga is merül lefele...[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs