- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
...és megérkezett ! Veribighepi
-
bajvan2
tag
Úgy látszik ma a megérkezések világnapja van, 13 nap alatt ma jött mindenféle nyomkövetés és aláírás nélkül a transcend premium 300 a courtesytrading/sinceritytől.
Elnéztem a memóriatopikban a tesztjeidet, hát ahhoz képest ezt akár harmatosnak is nevezhetnénk.
Normális egyébként ekkora eltérés, vagy ez is valami "trükközés"? H2tesztet most futtatom, jónak tűnik.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/01/306367_t3bbgjxxiqyvhu1j_transcend_2.png[ Szerkesztve ]
-
bajvan2
tag
Egy ilyenbe nyomtam be a kártyaolvasóba. http://www.asus.com/hu/Notebooks_Ultrabooks/K75VJ/
Kártyaolvasóhoz csak ennyi van írva: 3 -in-1 kártyaolvasó ( SD/ SDHC/ SDXC)
Ez most így jó, vagy rossz?
És ezt rendeltem még 15,99-ért http://www.ebay.com/itm/Transcend-MicroSDHC-32GB-UHS-1-45MB-sec-Micro-SD-HC-Premium-Class-10-Memory-Card-/131171176826?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1e8a69517a
h2teszt is végigment hiba nélkül, de ez is csak 11 MB-t mutatott írásra és 8,9-et olvasásra. Ez is számomra érdekesnek tűnik, hogy az olvasás hogyhogy lassabb?[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz bajvan2 #2257 üzenetére
Bár én ezt vettem, de szerintem ugyanaz a 2 kártya.
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SD
Ezzel az olvasóval tesztelem :
TRANSCEND CARD READER WRITER MULTI F5 BLACK RDF5 RDF5K USB 3.0 DATA RECOVERY NEW
Szerintem az olvasóval lesz a gond, vagy nincs rendesen a driver felrakva hozzá.
Nem tudod másik olvasóban letesztelni? Lehetőleg eredeti 3.0 ?[ Szerkesztve ]
havri
-
bajvan2
tag
Ja megnézem majd máshol.
Viszont a transcend oldalán a verification rész is érdekes. Ki ezt írja:
microSDHC Class 10 UHS-I 300x (Premium)
Ez névre szerintem oké, a megjelenő kép viszont ezé a kártyáé:
http://www.ebay.com/itm/Transcend-MicroSDHC-32GB-Micro-SD-HC-Class-10-w-Adapter-Flash-Memory-Card-New-/130944522304?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1e7ce6d840 -
bajvan2
tag
.MOV fájlok szerkesztésére esetleg valakinek egy jó és értelmes programja?
Hang ki és bevágás, gyorsítás, lassítás, rész kitakarás, szövegdoboz ilyesmik.
Mit használtok ilyen célokra? -
-
Gépötty
senior tag
Ha olyat tudsz, amivel a rendszámot (arcokat) is ki lehet takarni, esetleg megtalálod ebben a progiban ezt az opciót, akkor az is érdekel. Már van pár felvételem, amit emiatt nem teszek közzé, nagyon macerás a Wondershare dologgal megoldani.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
tahepa
senior tag
G1W
Mai tesztvideó verőfényben...nem írom le hogy hol...
[link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha kicsit feljebb emelnéd a látószöget hogy a motorháztető ne legyen benne nem javulna kicsit a tükröződés
Amúgy hehe
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz Gépötty #2266 üzenetére
Na bumm. Pik-pak átkonvertálod dv avi-vá.Igaz hatalmas lesz, de veszteségmentes.
Sajna közvetlen a mov fájlokkal dolgozni drága dolog. Ilyen maszkolást tudtommal olyan fizetős programok tudnak mint pl. a Vegas, Edius,...Mi lenne ha feltöltenéd a youtube-ra és ott bekapcsolnád az arcok kitakarását:
Még soha nem próbáltam, lehet a rendszámokat is kitakarja.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
H1N1
tag
Meguntam a GS9000 fagyásait, így megy a kukába. Mivel nem tudok kamera nélkül létezni (azt ne kérdezzétek miért,mert magam sem tudom a választ) ezért gyorsan beléptem az első MM üzletbe és kicsit túlárazottan megvettem a RoadCam HD40-es kütyüt, ami ha jól veszem ki a leírásokból pontosan megegyezik a Mini 0801-es kamerával. Bíztam benne,hogy a 0803-as lesz,de nem az. Aztán megnyugodtam,mert nagyon jó a képminősége ami nekem bőven elég. Csak a 170 fokos látószög. Na az nagyon hiányzik majd.
A GS9000 szinte minden indítás után lefagyott. A sima hardreset nem segített, lehet,hogy egy frissítés elég lenne. Vagy egy kártyacsere? (Class6-os 16 gigás Samsung volt benne.) Nem tudom.Ha valakinek van kedve próbálkozni vele akkor szívesen megválok tőle. Doboza, minden tartozékkal megvan. Jöhet az első licit![ Szerkesztve ]
-
bajvan2
tag
Részletesebb beállításokkal próbálkoztál vele?
Gondolok itt EV, White B, Contrast, Effect és társai. Van valami tutid? Vagy úgy általánosságban érvényes következtetésed, hogy milyen viszonyokhoz mi passzol?
(Persze ezt nem azért kérdem, hogy ez majd megoldja a fagyásproblémát.) -
Gépötty
senior tag
-
KL48
tag
Én egy ilyet vettem Kínából. Két gondom is van vele. 1. A menüben beállított paramétereket kikapcsolás után elfelejti, és a következő bekapcsnál minden alapban áll. 2. Az USB-n keresztül nem látja a PC.Ki kell vennem a memória kártyát (8GB Kingston C10) és kártyaolvasóval férek hozzá a felvételekhez. Tud valaki megoldást? Kérem, segítsetek!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát ezzel jól bevásároltál
Értem én hogy olcsón ki akartál jönni de hiba volt ezt megvenni
K6000-est 5500-6000Ft-ért meg lehetett volna venni ami sokkal szebb felvételt csinált volna, nem is beszélve a 9000Ft-os G1W-rőlHibákra visszatérve , memória felejtés , nincs valahol benne egy gomb elem ami a memória megtartásáért felelős, vagy másik hogy menyire jó benne az akkumulátora, ha nagyon rossz akkor az is vezethet memória vesztéshez
Helyes módon csatlakoztatod a pc-hez ahogy a termék leírásban szerepel?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
huncutka1029
addikt
volt a haveri körömben hasonló, illetve nekem is volt ilyen "olcsó" kamerám.
Ezekkel az van, hogy az USB csak töltésre jó, nem lehet háttértárként, vagy lejátszóként csatlakoztatni XP-vagy újabb oprendszerekhez. még akkor sem, ha a termékleírásban szerepelt.
ezeknél ugyanis megdöbbentően sok az "eredetire" nagyon hasonlító replika
Csak kártyaolvasóval tudsz adatot kinyerni.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #2280 üzenetére
Ilyen volt nálam egy éve, szerintem mióta visszaadtam haveromnak, azóta hurcolja a csomagtartójában.
Ez az amit el kell ajándékozni olyannak, akit nagyon utál az emberAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
KL48
tag
válasz huncutka1029 #2280 üzenetére
Azért vannak ilyen elvárásaim az USB-vel, mert pl. a 7 éves unokámnak fillérekért vásárolt "kamera" hibátlanul kommunikál Win7 alatt a PC-vel. Persze az könnyen lehet ennyi pénzért, hogy fake...
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Kínából 10.000Ft magasságában mi most a bestbuy? Eladót is javasolhatnátok, mert félek, nehogy valami fake cuccot rendeljek.
Előre is köszönöm!"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
Gépötty
senior tag
válasz madmike #2285 üzenetére
Én innen rendeltem, ez most $39.99 akciós kuponnal. Szerintem ez most a bestbuy.
DE!
07.25-én rendeltem, rögtön el is PayPaloztam az ellenértéket. Ehhez képest elsején jött az értesítő, hogy feladták, a nyomkövetés meg csak ma kezdett el élni, amiből az tűnik reálisnak, hogy jövő hét végére érkezik meg leghamarabb.
Végülis nem kibírhatatlan hosszú idő, csak ne reménykedj a gyors érkezésben.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Harminc dodóért ez elég gyanús. De lehet, hogy csak bennem él élénken még az, hogy ötvenért fake-et vettem.
A másik dolog pedig, hogy (mivel elöl egy 160 fokban néző, hátul pedig egy 120 fokos kamerám van), tapasztalataim alapján én az arany közértpultot választanám: G1WH 140 fok látószöggel.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Gépötty #2288 üzenetére
Most nézem a nyomkövetést:
2014.08.07
10:15 NLAMSA(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadA NLAMSA pedig a Schiphol repülőteret jelenti. Akkor lehet, hogy már meg is érkezett, illetve továbbították is errefelé? Hmm... Jó a jövő hét vége, legfeljebb örülünk, ha előbb jön.
-
J@ni69
csendes tag
válasz Gépötty #2289 üzenetére
Majd kiderül. Remélem jobb lesz a mostaninál. Az mo.-i vásárlás.
Igazából mi az eredeti? Több Ytb videót láttam a G1W-ről(?) és legalább 3 féle dátum-idő kijelzés is feltűnt.
Valamelyik "topiktárs" is rakott fel képeket, hát....(zöld idő kijelzéssel)
A mostani kamerám is ilyesmit produkál. -
Gépötty
senior tag
Ilyen a fake.
Ez a sajátom volt, biztosan tudom, hogy az. A hangja megjavult, mikor mikrofont cseréltem benne.
Tulajdonképpen ennek is örültünk volna pár éve, csak mostanra már átléptük.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz Gépötty #2288 üzenetére
Szia!
Az nem para, hogy ha nincs itt holnapra. Ez tuti eredeti lesz?
Hogy van ez a kuponos dolog?Valami memóriakártya forrást is tudnátok ajánlani? Memóriakártya terén nem válogatós?
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Gépötty
senior tag
válasz madmike #2293 üzenetére
Ha megérkezik az enyém, megmondom, hogy eredeti-e
Nem láttam és nem is hallottam még G1WH fake-ről, pedig rágugliztam. Ez biztató, ellentétben a G1W-vel, ahol ránézésre meg sem tudod megmondani melyik melyik.A kuponkódot a Gearbest címlapján futó bannerben olvashatod: G1WHDVR.
Memóriakártyát többen és többször vettünk már - mondhatni bejáratott hely - Sincerityéktől. Gyorsak, megbízhatóak, jó cuccokat küldenek.
Nem tudom, van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyire válogatós memóriakártya szinten. Majd kipróbálom ezt is. Amik nekem vannak - SanDisk, Toshiba és főleg Kingston, 2-4-8-32GB méretben - azokkal mind kifogástalanul működött eddig, ezért azt mondom, nem válogatósak.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
Új akció
G1WH (Novatek NT96650) US$ 42.49
Cupon: b25627( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KL48
tag
Milyen árulkodó jelek alapján állapítható meg, hogy egy G1WH vajon fake-e? Talán csak az eladó jó hírneve a garancia?
-
bajvan2
tag
Hasonlítsd össze mások videóival.
Ha egyértelműen rosszabb a minőség, akkor az. Ha nem rosszabb, attól még lehet "hamis", dehát az kit érdekel?!
Komolyra fordítva a felvétel adataiból kéne látszódnia. Pl milyen felbontásokat tud, milyen fps mellett, milyen kódolású és kiterjesztésű lesz a videó. -
Gépötty
senior tag
Mint fentebb is írtam, guglin rákeresve sem találtam fake G1WH-t. És mivel nem találkozott ilyennel még senki, nincs is összehasonlítási alap.
Az enyémre azt írja a nyomkövetés, hogy tegnap hajnalban az országba érkezett. Kis szerencsével hétfőn, de inkább kedden már nálam is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Huawei P60 pro Black olyan mint az új cserélhető!
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest