- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Még mindig nem tudom melyiket vegyem!
Valaki tud infót hogy 2018 -ra van valamin olyan kamera ami valami újítással rukkol elő.
Vagy mikor jönnek az ujj típusok?
Köszönöm -
oris
aktív tag
válasz G-Bali #11156 üzenetére
Számomra ez pl. újdonság: YI Ultra Dash Camera
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
nyikszi
őstag
És ez miben tud többet mint más kamera? Hanggal vezérelhető? Ennyi van alulra írva Q/A-nál:
Kamaljit Singh Lote 1/3/2018
IS IT AN INTERNATIONAL VERSION ENGLISH MENU.
Reply by GeekBuying 1/3/2018Dear Customer,
Thanks for your inquiry.
Sorry for the late answer.
Yes, it is.
Hope you enjoy your shopping.
Best Regards!
Aztán ha mégse, akkor majd mondhatod, hogy Csingjangdzsú Hogy mit fog belőle érteni a kamera, az jó kérdés
Egyébként itt nézelődjön aki kamerát akar venni: https://dashboardcamerareviews.com/5-best-dash-cams-2017-2018/
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Nyám-nyám
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a kamerák extra funkciói, mint pl. a sávelhagyás jelző, ráfutás figyelmeztető mennyire hasznosak és működnek megfelelően a mindennapokban?
Az autómba szeretnék beépíttetni egy kamerát fix áramforrással. Nem szeretném ha sokat kitakarna szélvédőből, ezért a tükör mögé gondoltam az elhelyezését, jó lenne, ha elférne ott. Parkolási figyelés, mozgásérzékelés előnyös lenne, ha a gyakorlatban ez helyesen működik. Erre mit tudtok ajánlani? Magasabb árkategóriájú termékek is jöhetnek - több évre tervezem megtartani.
Köszönöm.
-
havri1
félisten
válasz Nyám-nyám #11161 üzenetére
Én csak egyszer próbáltam a YI-nek az adas-ját, hát, borzalmas, ahogy kínaiul beszél
Ha hosszú távra tervezel, számolj az akkumulátor cseréjével, bár a mostani másfél éves YI-ben még mindig jó az akksi, és elég sokat van kint a hidegben/melegben, mondjuk nem állandóan.
Ha tönkremegy, akkor nem képes leállításkor a felvételt lezárni. Ezek hibásak lesznek, balesetnél nagyon fontos pedig az utolsó. És faternak kinyírt egy sd-t is, sztem a sok félbeszakítás miatt (de ez lehet csak véletlen).havri
-
Nyám-nyám
csendes tag
Nézegettem a kínálatot, a Viofo A119s tetszik és ahogy nézem meg is felel az elképzelésemnek, de ehhez hogy lehet hozzájutni?
-
Nyám-nyám
csendes tag
-
popaz
csendes tag
Sziasztok, párom meglepett szülinapomra egy Garmin Dashcam 55-el, Amazonról. Meglepődve láttam hogy nem egy olcsó darab (~80e), szerintetek jól járok ezzel, vagy van ezen az áron ennél jobban teljesítő termék is?
Nekem a gép munkaeszköz, így eladó alkatrészeim mindig minőségiek, melyek csak az időszakos fejlesztések miatt válnak eladóvá.
-
Galahed
senior tag
-
Galahed
senior tag
válasz Nyám-nyám #11161 üzenetére
Ha több évre tevezel vele akkor ne legyen benne akksi. Capacitor - Dash cam- ezek a kulcsszavak akeresésénél.
pl a Viofo 119-ben nincs akksi, egy kondenzátorral oldják meg.
-
popaz
csendes tag
Ti bent meritek hagyni az ilyen drága dash-camet az autóban? (parking mode kábelen gondolkodom, de nem biztos hogy van értelme ha ellopják a kamerát )
[ Szerkesztve ]
Nekem a gép munkaeszköz, így eladó alkatrészeim mindig minőségiek, melyek csak az időszakos fejlesztések miatt válnak eladóvá.
-
nyikszi
őstag
válasz Nyám-nyám #11167 üzenetére
Én is ajánlottam. Tudja a sávelhagyást. Lehet kapni kábellel együtt is, épp ma beleakadtam az Ali mobil appjában, ha jól rémlik 88 dollár volt, szűrővel és a kábellel. Spemall az valóban kínai, de van Mo-i szervize, amit egy srác csinál. Mo-n nem hozta senki forgalomba tudtommal.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
BBéci
legenda
Az autófeltörők nem tudják, mennyibe kerül az általuk kiszúrt kamera, egy 15000 forintosért legalább akkora eséllyel betörik az ablakot, mint a nyolcvanezresért.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
koanla
aktív tag
Jellemzően a kamera áránál sokal nagyobb kárt tud csinálni az a barbár majom, aki kinyitja az autót.
Nekem két fókuszt nyitottak ki (Pacsira, nem volt egyikben sem semmi - akkor még kamera sem. Sem látható, sem "elrejtett" módon), Elég drágán javították mindkettőt, de különösen az sínylette meg, amelyiknek megrogyott az ajtó éle.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Sziasztok!
A Datakam player-nél ha a piros X-el kitörlöm a videókat akkor valahogy visszatudom hozni?
Elvileg törli a cél könyvtárból -
Pzoli2
tag
Sziasztok.
Ma megkaptam [link]
Elakadtam a beüzemeléssel nem tudom milyen jelszót kér a Wi-Fi csatlakozáshoz? -
v1rus
tag
-
-
-
Pzoli2
tag
Sziasztok.
Felraktam a elektrosztatikus tappancsot mentem vele és egy idő után leeset a kamera .
Mit csináltam rosszul,mi a teendő hogy ne jöjjön le? -
bci22
csendes tag
Üdv! Még mindig keresnék valami normális dashcamet. 2 kamerás megoldás érdekelne leginkább, amennyire megoldható 40-50eFt körüli ársávban. Van itt esetleg olyan, aki használ ilyet? Vagy legalább ismer ajánlható típust? Még kb. 1 hónapja írtam ide, de nem reagált senki, gondoltam teszek egy utolsó próbát még. Másfél hete sikeresen belém is jöttek (baloldalról rámfordult egy idős hölgy, miután eltévesztette a jobbkanyarját), ami be is bizonyította, hogy baromira hasznos, ha hátra is lát a cucc. Ugyan szerencsém volt, mert a sérülés az én autómon nem lett olyan jelentős (Merci Vito vs. VW Polo ) és a hölgy is vállalta a felelősségét, de ha nem így tesz semmire nem mentem volna egy csupán előre néző kamerával. Remélem tud valaki segíteni vagy valamilyen hasznos tanácsot adni. Mindössze annyi lenne az elvárás, hogy nappal és éjszaka is valami értékelhetőt alkosson. Ha tud valami extrát az csak bónusz, nem feltétel semmilyen extra megléte sem.
-
havri1
félisten
2 yi olcsó helyről, 2 komplett kábelezés fixen, és 2 32GB kártya, még mindig a keret alatt van.
[ Szerkesztve ]
havri
-
bci22
csendes tag
válasz havri1 #11192 üzenetére
Köszi a választ sambeneznek és neked is! Az nekem is megfordult már a fejemben még a legelején, hogy esetleg vehetnék 2db Xiaomi Yi-t aztán jónapot, de arra jutottam, hogyha kb ugyan olyan összegből kijönne valami hasonló minőségű dual-cucc, akkor az egyszerűség kedvéért az jobb lenne, hisz nem kéne két külön kamerát felügyelni (ellenőrizni a működést, két memóriakártyát venni, két tápellátást megoldani), plusz a dual rendszernél használhatnám tolatókameraként is a hátsót talán. Ez utóbbi sem lenne haszontalan dolog egy Vitonál, bár nem tudom mennyire lenne működőképes ötlet. Eddig 2 kamerához jutottam el, ami árban szimpi lenne és talán minőségben is megfelelőek lehetnek. Az egyik a TrueCam A6, a másik pedig a Mini 0906 volna. A TrueCam-et Magyarországon is megvásárolhatnám, a Mini pedig a gearbest.com-ról jöhetne. Mellesleg a Mini 0906 az amazonról rendelve valamivel drágább (139$) és ott oda van írva, hogy Veckle Mini 0906. Lehet a gearbestes valami koppintás? Vagy az is Veckle? Teljesen eltévedtem ezeknek a kínai gyártóknak a neveiben... Esetleg erről a TrueCamről hallott már valaki? Nem tudom melyiket kellene választani...
-
Galahed
senior tag
Mind a Mini mind a TrueCam minőségben nagyon jók, rengeteg szolgáltatással. csak persze az áruk kicsit magasabb mint a többieké, kérdés, hogy a plusz szolgáltatások megérik e a plusz pénzt. (pl sávelhagyás riasztás itthon az utak állapota miatt elg hektikusan működik)
A Mini-t elég sok helyen más néven is látom forgalmazni, szerintem nem rossz választás.
-
Fotonhámozó
senior tag
A Minit más néven is forgalmazzák, ha emellett döntesz, mindenképp javasolt az "eredetit" beszerezni. Közelmúltban vettem magamnak Eyoyo - Mini 0903-at, ami bár a felvétel minőségét tekintve nem rossz, viszont teljes mértékben hiányzik belőle a GPS vevő és az ahhoz kapcsolódó egyéb funkciók. Mindez annak ellenére, hogy GPS-esként hirdették. Reklamáltam emiatt az eladónál, szó nélkül visszautalta az árát.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
bci22
csendes tag
válasz Fotonhámozó #11197 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
@Kornel: Nincs a raktérben szivargyújtó, összesen 1db van csak a fülke közepén, így jobban járnék egy dual rendszerrel ebből a szempontból
@tomazin: Köszi, ezt nem tudtam. Én jelenleg vagy arra a Mini 0906-ra hajlok, ami a gearbest.com-ról jönne, vagy a TrueCam A6-ra. De ahogy láttam a gearbest.com az ajánlott EU-n belüli boltok között is szerepel, szóval gondolom onnan biztonságosan lehet rendelni.
@Galahed & Fotonhámozó: Az extra funkciók nem lényegesek, csak annyit szeretnék, hogy a minőség legyen rendben és dual kamerás rendszer legyen. A Mini-nél vagyok gondban, mert fogalmam sincs mi számít eredetinek. Pl ahonnan venném (gearbest.com) ott csak simán Mini 0906-ként jelölik, de láttam már Veckle Mini és Blueskysea név alatt is futni őket. Ami esetleg hasznos funkció lenne, hogy tolatókameraként is tudjam használni őket. Nem tudom hogyan működik ez, de gondolom azért a TrueCam és a Mini hátsó képe is kirakható fullscreenbe a kijelzőre.
[ Szerkesztve ]
-
drnet
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlott a Xiaomi Yi 165°-os kamera? Hamisítják-e? Ebayről vettem már akciókamerából hamisítványt, ami tényleg silány is volt. Ez vajon jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest