- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Erről hallottatok?
Aukey DR02D
Dual (első/hátsó) dashcam. Amazonon egész jó áron van, ha valaki ilyet keres. Bár számomra már a lélektani határon túl van (igaz van belőle single is) ettől még érdekes lehet valakinek.
Azt hiszem maradok a Yi DashCam-nél.Üdv. V. Körte
-
HornedReaper
senior tag
Lassan talán megérkezik a Xiaomi 70 Minutes-em.. A Yi sokkal jobb képminőségben, élesebbek a rendszámok?
-
félisten
válasz gege321 #11653 üzenetére
Nem gond.
Gondolj bele! Otthon van mondjuk egy 16 amperes kismegszakítóval védett elektromos hálózatod. Ha bedugsz a konnektorba mondjuk egy villanyborotvát, mi fog történni? Az, hogy a borotva felvesz pár milliampert, vagy az, hogy a hálózat átpasszíroz rajta 16 ampert (fene tudja, hány ezer volton) és elolvasztja a borotvát?
A lényeg az, hogy a feszültség stimmeljen. A mellé írt amperszám a maximálisan kiszolgált terhelést jelenti -- kevesebb lehet, több nem. Ezek nem áramgenerátorok.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
gege321
tag
válasz MaCS_70 #11654 üzenetére
OK, koszonom!
Ma beepitem, kivancsi leszek milyen.Amugy ha lenne hozza frissites azt,hogy tudnam rarakni mivel ha csatlakozom wifi-vel akkor nincs netem szoval ellenorizni sem tudja es letolteni sem mobil appon?
Mas bluetooth-os keszulekeimnel mukodik ez a dolog de itt nem.[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Egy egész jó kis videó az A119-es parkolás módjáról: @Youtube
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
merqree
őstag
Ma mentem ebben a "remek" időben egy Pécs-Budapest utat, a felvétel minőségével elégedett lennék, de az idő miatt a rendszámok alig olvashatóak.
Először magasra volt állítva a G szenzor, ennek köszönhetően szinte az összes felvételt megjelölte vészhelyzetnek. Visszaállítottam közepesre az érzékenységet, így már nem lett annyi felvétel.
Mivel a telefonnal navigálok, így szerintem a felvétel nem tartalmaz hely és sebesség adatokat, jól sejtem, ugye? -
merqree
őstag
DIEGO15 és nyikszi Köszönöm, tudom hogy nincs benne GPS, a gyártó(?) weboldalán van erre vonatkozólag utalás, hogy a telefon által adott GPS koordinátákat rögzíti.
Ez a rész enged erre következtetni:
"GPS
It’s available to use while your smartphone is connected to the camera and gives you information about speed for forward sensing improving, more features are planned." -
vadkörte
addikt
Tegnap - március 08. csütörtök - 17:48-kor jött az e-mail és az SMS, hogy a GLS futár letette az általam választott csomagpontra a kamerámat. 18:00-ig dolgoztam, a bolt 18:00-kor zárt. Szóval átvétel ma. Kiváncsi leszek, hogy fog bevállni.
A rendelést szerda délelőtt adtam le. Az EuStock egyre gyorsabb...Üdv. V. Körte
-
-
jupp008
senior tag
Ebay estore009 -20% kupon ma este 8 -ig mindenre. Innen rendeltem a [Viofo A119 V2 -t ]pár hete.
Kód: PSPRING20
GOOD NEWS:Today Only: 20% Off Everything!*Hurry, ends at 8pm PT! Use code PSPRING20.Min. $25 purchase.Valid 3/9 8am-8pm PT. Max $100 discountAny details, please click herehttps://pages.ebay.com/promo/2018/0309/7020.html
-
G-Bali
senior tag
Már nagyon várok egy jó akciót vagy kupont a A119 v2 -re ,EU-s raktárból.
A Yi -hez hozzászólás nyúltam amióta megjött egy hetet..... -
Heavyrain
őstag
Az összefoglaló még aktuális?
Ha nem, akkor jelenleg 10ezer alatt melyik kamera a legajánlottabb? A G1W sajnos megadta magát, valószínüleg a hőtöl. -
félisten
Az ilyen A118C-klónokat vajon meg szabad venni?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vadkörte
addikt
válasz G-Bali #11676 üzenetére
"A Yi -hez hozzászólás nyúltam amióta megjött egy hetet..."
Ez gondolom így akart hangzani:
A Yi-hez hozzá sem nyúltam amióta megjött egy hete. (telefonról írtad mi? )Egyelőre én sem feszegetem. Még meg kell néznem a 12V-os aljzatot, mert nemrég kinyírt egy szivargyujtó töltőt. Lehet, hogy a töltő volt a gyenge láncszem, de nem akarok kockáztatni.
Meg ki akarok építeni egy másik, rejtett 12V-ost a kesztyűtartó mögé
1., hogy függetleníthessem a kamerát a fő aljzattól
2., a fő aljzat továbbra is a telefoné/tableté maradjon (dual töltővel nem akarok foglalkozni)Üdv. V. Körte
-
nyikszi
őstag
válasz DonJoee #11634 üzenetére
Bocs, el voltam havazva.
A baloldalon a 60 fps-s, jobb oldalon a 30 fps-s felvételek láthatók. 1,35x nagyobb átlagban a 60 fps. Kitenni nem teszek videót, ha valaki akar privátban lehet
Nézegettem egy kicsit, sötétben mindkettőnél olvashatatlan a rendszám, legalábbis megállított felvételnél. Nappal meg ugyanúgy olvasható. Talán egy kicsit kontrasztosabb a kép a 60 fps-nél.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
DonJoee
tag
válasz nyikszi #11681 üzenetére
Köszi szépen!
Nem gond, még nem jött meg a kütyü. A 32GB-os kártya már igen. Illetve 29,8 GB-os, mert ugye nem IT-sek ülnek a marketinges székében, úgyhogy a 32 GB az pontosan 32 000 000 000 byte.Tehát ha némi tartalékkal átlag 450 MB-ot számolunk egy 3 perces videóra, akkor az ugye percenként 150 MB, így a 32 GB-osnak mondott kártyára kb. 213 perc megy, ami kb. 3,5 óra. Ezzel már el lehet lenni. Ha valamit nagyon meg kellene őrizni útközben, akkor a kártya megy a telóba, az adat meg a cloudba és kész.
Ha meg parkolóőrködni támad kedvem, akkor valós 60 percnyi felvétel 1080 / 5 fps timelapse módban elfér 5 percnek megfelelő helyen, ami ugye 750 MB. Tehát a 32 GB-os kártyán kicsivel több, mint 42 órányi ilyen felvétel fér el, mielőtt elkezdené törölni az elejét.
Márpedig egyelőre muszáj timelapse-módban parkolni, ha nem akarunk lemaradni az esemény első kb. 3 másodpercéről, mivel buffered parking mode még nincs a firmware-ben.Mondjuk ezt a parkolóőrösdit tényleg jobb lenne egy 360 fokos gömbpanoráma kamerával csinálni...
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
G-Bali
senior tag
válasz vadkörte #11679 üzenetére
Jaj igen sorry érte de legalább érthető volt valakinek
Amúgy én meg azt nem tudom hogy fogom bekötni yi-t ,és ha megtudom rendelni a "A119" -t akkor direktre töttetem egy hozzáértővel de szerintem ,ha nálam lesz mindkét kamera akkor viszem el hogy csinálja meg egy kalap alatt
-
nyikszi
őstag
válasz DonJoee #11683 üzenetére
Azt nem tudom, hogy miért de nem tölti teljesen fel a kártyát, tehát 1-2 GB üres marad mindig (bár most vettem ki kb. ötödjére a kártyát). Így számolj vele. De szerintem bőven elég így is.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Yany
addikt
válasz jupp008 #11688 üzenetére
Én itt szemezek vele, de még nem rendeltem meg, mert elültettétek az A129-es bogarat a fülemben...Amúgy a linken is a V2-est árulják GPS-szel €82-ért. Ha most ugrok bele pár napon belül, már eldőlt, hogy ezt, nem pedig az S verziót rendelem meg.
-
DonJoee
tag
Állítólag március 19-től indítják a Pro-t, addig előrendelni lehet a Viofo oldalán
.A képérzékelő pontos típusát nem írják még, csak annyit, hogy 5 MP-s. Valószínűleg az A129-be kerülő lapka lesz benne.
Az A129-cel kapcsolatban "Q3" volt a tervezett időpont megjelenésileg, ami ugye 3. negyedévet jelent (nyár). De lehet, hogy azt is indítják akkor hamarabb.
Az én A119s-em már úton van, azzal egyelőre elleszek (nekem az éjszakai felvételek jobb láthatósága fontosabb, mint az 1440p-s felvételi lehetőség, ezért nem sima A119 lesz).
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
Yany
addikt
válasz DonJoee #11696 üzenetére
Jáj, miért csak 130 fokos a Pro? Mit tud amúgy a szenzorcserén és a szűkebb optikán kívül? Látom, hogy beépített GPS, de végeredményben nem látok igazi különbséget és különböző videókkal szemezve (beleértve az 5, 7 MP-es szenzoros összehasonlításokat) az A119-es képét látom a legjobbnak egy-két kivételes pillanatot leszámítva, szóval nagy csodát én nem várnék a szenzorcserétől, de gondolom a Pro elnevezés ennél többet takar.
-
DonJoee
tag
Aptina AR0521 5Mpx szenzor lesz benne egy új optikával. Gondolom, a "Pro"fesszionális összeszerelés is már a csomag része, mint ahogy a Szent Tapadókorong.
Egyébként mind a sima 119, de legfőképp a 119s szenzora szórt némi világító (halott) képpontot éjszakai vagy sötét felvételeken. Ezt valahogy orvosolták firmware-en keresztül (valahogy maszkolták őket), de igazándiból ez megmaradt az érzékelők hibájának.
Lehet, hogy az AR0521 ilyen szempontból is jobb lesz.
Szóval ez inkább a meglevő 119-esek utódjának, ráncfelvarrásának (inkább sminkelésének) tekinthető. Akinek már van 119/s, annak nem éri meg váltani. Akinek még nincs, az esetleg várja meg a 129-et, amiből az első tesztpéldányok március végén kerülnek az arra érdemesekhez. Talán mégis előbb lesz belőle valami.
Az egy teljesen áttervezett, új nyákkal, új készülékházzal, új funkciókkal rendelkező valami lesz, gondolom, némi felárért."Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
DIEGO15
őstag
Nem tudom, hogy volt e már, de most 20$ kedvezményt kapsz viofo.com-on, ha UK raktárból remdelsz. Egy teljes szett A119 (Kamera, gps modul, cpl lencse, hardwire kit) 104$, ingyen postával. Jó vétel lehet annak, aki most ezen gondolkozik.
szerk.: csak az A119 készülék 60$
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Próbálgatom pár napja a Yi Dash Cam-et. És hát azt kell, hogy mondjam elég vegyesek az érzéseim.
1. Nagy! Elég nehezen lehetne - kb sehogy? - észrevehetetlenül elhelyezni
2. A ragacsa olyan, mint a gyorskötő cement, ránézel és hozzáragadsz.
3. Az akkuja jelképes, mentéshez bőséges, működtetéshez vékony. Leállítás után még ~10s-t üzemel.
4. Az ADAS csak 1080p/30fps mellett működik, de rosszabb, mint egy hisztis feleség. 5 percig bírtam...
5. A képminőségétől, hogy is mondjam. Nem dobtam hanyatt magam. Intenzív mozgásoknál hajlamos blokkosodni a kép, nappali fényviszonyok között a rendszámok kiválóan olvashatóak, a közeli - ~10m-ig - személyek felismerhetőek. Éjjel még nem próbáltam.
6. A 165°-os látószög SOK! Akárhogy állítom az "A" oszlop mindig benne van, sokszor a műszerfal is. Ha mégsem, akkor meg az eget filmezem. Lehet, hogy jobban jártam volna a 70Minutes-szel...Mindensetre marad, ki nem dobom, el nem adom és ne mis bántam meg a vásárlást.
Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest