- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Yettel topik
- Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Hirdetés
-
Itt az első olyan, MI-re kiélezett laptop, ami ellenáll a környezeti hatásoknak
ph A széleskörűen konfigurálható újdonságból remek választás kerekedhet a zordabb körülmények közepette végzett, helyszíni munkákhoz.
-
Máris megszületett a Huawei Enjoy 70 utódja
ma Az Enjoy 70s processzorfrissítéssel próbál szerencsét, több változás nincsen rajta.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz konzumpro #6779 üzenetére
Én a presszókávét iszom mindenféle ízesítés nélkül, ahhoz nekem kell a kávé saját krémessége, meg az espresso intenzív íze. A filter jellegű kávékat nem szeretem úgy, ahhoz nekem kell a tej, viszont abból a french press sokkal jobban bejön, mint a filteres, szerintem jobban kiadja a világosabb pörkölésű kávé ízét. Annak tényleg a durva őrlés a titka, ami a durva fém filter miatt kell.
Peruban pl. a fémszűrős csepegtetős módszerrel készítik, az nagyon finom tud lenni ízesítés nélkül is (ők felöntik tálaláskor forró vízzel, de én csak az "eszenciát" szoktam kérni, az eléggé fekete), ezt próbálom a french pressben reprodukálni, főleg, amikor latin-amerikai pörkölésű kávéhoz jutok, vagy csak túl savanyúra sikerül az automatámban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs