Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz bajnokpityu #62520 üzenetére

    Létezik. A Pio olyan Pio-s, ;] mindegy, hogy fejegység, CD játszó, HM erősítő. Az Alpine-nál volt egy elég nagy hangzásbéli váltás vagy 8-9 éve, amikor radikálisan más tápot kezdtek használni. Szerintem az nem vált az előnyére. JVCKenwood talán a leghosszabban hallgatható hang, de ott meg egyes modellek lógnak ki nagyon lefelé az átlagból.

    Én a helyedben szereznék egy BitTent, és ha jó, akkor jó, ha meg nem, akkor még mindig el lehet adni, szerintem ebben van a legkevesebb rizikó.

    Pengusz77 Ha van értelme valahol EQ-ni az pont egy autó, amiben van egy jó DSP. A fázis és a frekvenciaátvitel nagyon szoros kapcsolatban van, ha az egyikbe belenyúlsz akkor erősen ajánlott a másikba is. Persze nem pop, meg rock állásról beszélek, meg előre megírt térhangzásokról. A centizést pedig két ok miatt nem szeretem. Egyfelől átbaszás, ha a delikvens mérőszalaggal leméri, hogy ő hol ül a hangszórókhoz képest, és azt állítja be, mert biztos nem lesz jó. Még elvileg sem stimmel a dolog, de a gyakorlatban az igen faramuci akusztika miatt meg pláne nem. A másik, hogy az ezer éves Alpine PXA-H600 érzésre finomabb lépésekben volt állítható, mint sok mai centiméterben mérő csoda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák