Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz zeus_2k14 #44431 üzenetére

    Ahogy 1stVikman is írta, felesleges ezeket a túlárazott dolgokat megvenned. Mikroszálas kesztyű, vékony mikroszálasak Tesco, Auchan. Én az utóbbiban veszem amikor akciós, 6 darab 4-500 forint. Ilyenkor veszek 3-4 csomagot. Sőt, a múltkor vettem nagyobb mikroszálast szárazolni ezer forintért. Abból 2-3 darab és elég is.
    A linkelt Sonax felnitisztító mikroszálas cucc -nál micsoda leírás van :D " A SONAX mikroszálas felnitisztító kendő olyan speciális agyagösszeállítású és kialakítású kendő, mely alkalmas az alu- és lemezfelnik tisztításához, ápolásához."
    Hatalmas marketingszöveg :D Az alsógatyám is alkalmas a felnik tisztításához, ha van valami oldószer. Ha már elérkeztünk a fékporoldóhoz, ez a Prevent termék nem az olcsó kategóriába tartozik a maga 2730/ liter árával. Ajánlom a WOLF felnitisztítóját, 10 ezerből kijön 5 liter postaköltséggel együtt.

    1stVikman ajánlotta a BSD-t. Jó cucc, egy jó ideje használtam, aztán elővettem a korábban megvett, de elpakolt. wolf nano quick detailert. Nekem ez utóbbi szebb fényt és csillogóbb felületet ad. A Fusso szerintem kötelező befektetés, sokáig tart még akkro is, ha nem volt zsírtalanítás, csak egy alapos APC-s és IPA-s takarítás. Évente kétszer felrakod és nyugalom van , békesség. Ha a polirtechről rendeled meg, ne felejtsd ki a kosaradból [Gyeon-Tire-Q2]
    Nekem ez a gumiápoló bevonat jött be a legjobban mind tartósságban, mind megjelenésben.
    Vödör ahogy 1stVikman mondta, két 10 literes elég. Én diszperzites vödrökkel elvagyok. Persze brandelt vödrök is vannak, lehet azokat is használni. A különbség csak az árukban van. (nem kevés)

    "Még mit érdemes vennem?"
    Inkább mit nem (szerintem): fancy mikroszálasokat. Jók, de 5x árat nem érnek meg. De komolyan... Két darab alis 1500 forintos mikroszálassal simán leszárazolom az autómat. [link] 3 ezer forintért üvegtisztító kendőt. 6 darabot vettem aliról semmi pénzért. [link]

    Szétnéztem az autócaretesóknál, hát... nem semmi :D
    Pl.:ez az [aplikátor pad] 390 forint. alin 10 et veszel ennyiért [link]
    A Fussohoz tökéletes [link] vannak akik mossák, én ennyiért inkább kidobom :D

    Még valami ... ezek a szövegek ismét. [link] "Rövid és sűrű szövetösszetételű mikroszálas törlőkendő számos felhasználási területre". Jó de konkrétan? Aki most ismerkedik ezzel a területtel, annak ez nem információ . Na mindegy, késő van, takarodok aludni :)

    Na! Most égtem ki teljesen! [link] Nincs kedvem számolgatni, de kb 6500 forint literje? :D Azé...na

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák