Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Üdv :)

    Ma kipróbáltam ezt a Sonax BSD-t egyelőre csak fényezésen (1:1 hígítva), ugyan már rám sötétedett és a garázsban fejeztem be, és azért írok ide, mert érdekelne, hogy ez a cucc tényleg ennyit tud, vagy csak én használom rosszul? :DDD

    Visszatörlés után egyáltalán nem lett tőle csuszamlós a felület, sőt inkább tapad mint csúszik (előre félek hogy fog kinézni a fekete autó 2 utcasarok után), nem is nagyon értem a használatát sem.. ráfújom miközben förcsköl mindenhova majd mikroszálassal eloszlatom, miközben a fél cuccot magába szívja, majd rögtön szárazolom.. (?)

    És semmi különbséget nem látok, se kinézetre, se érintésre, de akkor feltevődik a kérdés, hogy ér valamit ez a cucc, vagy én csinálok valamit rosszul? Lehet többet kéne felvinni? kb. 4-et fújtam egy elemre (tetőre többet)
    Elvileg nagyon szép csillogást kellene adnia, hát meglátásom szerint semmivel sem tér el az egyébként jó állapotú fényezés waxmentes állapotához képest. És ezt mosásonként kellene ismételni?

    Egészen mostanáig waxokkal szenvedem, de annak legalább volt némi látszata.. idén már gyorswaxot akartam, mert nagyon nem szeretek a hd waxal dolgozni, se az egp-vel.

Új hozzászólás Aktív témák