Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz zohan1970 #43068 üzenetére

    Nagyon jól leírtad a lényeget. Hozzátenném a 6.5 annyira ipari, hogy helységek fertőtlenítésére is alkalmas. Az autókhoz az 1-2g/óra is bőségesenen elég egy kb fél órás programon.

    Azonban sokmindenre alkalmas az ózon, de klímatisztításra nem. A hőcserélőn gomba telepek vannak, mint amikor bepenészedik a kenyér. Vastag rózsák, mohásodva. Ezeket a telepeket nem tudja mélyre hatóan csíra/spóra mentesíteni és a megmaradt telep nagyon hamar vissza szaporodik, tökéletes táptalajt nyújtva a friss telepeseknek.

    A megfelelő tisztítás, szagtalanításhoz a hőcserélőt kell nagy mennyiségű, dezinfekciós anyaggal lekezelni, kimosni a telepeket belőle, majd a pollenfilter kiszedése és a kárpitok tisztítása és száradása után lehetne egy ózon generátort járatni. Az autót 24 óráig szellőztetni kellene a kúra után, tehát egy alapos fertőtlenítéshez legalább 48 órára le kellene rakni az autót száradással, szellőztetéssel. Utána mehet be a friss pollen filter és így le lehet tudni újabb évekre a klíma kérdést.

Új hozzászólás Aktív témák