Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz Formaster #42044 üzenetére

    Köszi a választ. Valójában a 200e-s csak egy "új" autó volt a családban, gondoltam ott nagyobb/látványosabb lesz a különbség. Alapvetően pár éves autókkal szoktam "dolgozni".
    Azért írtam oda mindig a szereket, hogy lássátok/mondjátok, ha azok nem megfelelőek. Agresszív cuccal nem akarok/merek nekimenni, mert baráti körben akadt pár próbálkozás, ahol csúnyán megkezdte a kormány anyagát a szer. Ugyanez igaz a "koszradír" cuccokra: bőrre nem szabad. Alapvetően nagyon féltem az autót, és bennem van, hogy rosszabbat teszek vele,mintha nem nyúltam volna hozzá. :)
    Azt hiszem, rossz szót használtam a "csúszós" témában. Mondok egy másik: előző kocsin újrahúzattam a kormányt, mert sérült volt. Az új - hiába dolgoztak állítólag *gyári* anyaggal - kormány tapintása is csúszós érzés lett, mert egyszerűen az az anyag nem tapadt úgy, mint az előző. Pláne mint a 0 km-es.
    Más erővel kell fogni a kormányt. Így érthető, mit szeretnék elmondani? Gyakorlatilag minden tisztítás után ezt tapasztalom, és fura, hogy nem sikerül azt a "jól megfogható" érzést visszahozni, mint újkorában. Nekem az az érzésem, hogy ha a 0 km-es kormányra kennék bőrápoló szert, attól is más lenne a fogása.

    Kérdezted a teszkós mikroszálast, hogy miért voltam ezzel tapasztalatlan. Hát mert 20 évig tökéletesen megvoltam nélküle :D, és most próbáltam ki először üvegre. (Polírhoz meg a Zaino külön applikátor párnáit használtam, szóval ott se kellett soha bevetnem.)
    Üvegekhez mindig a legpuhább konyhai papírtörlőket használtam (azokat a fajtákat, amik olyan puhák, hogy konyhai papírtörlőnek nem is igazán jók :) ), a végén pedig szarvasbőrrel tisztítom csík- és foltmentesre. Ezzel mindig tökéletes eredményt sikerült elérnem, soha nem bénáztam vagy karcoltam vele, csak most belefutottam egy YT-videóba. Hát innen a próbálkozás. :)
    És hát azért írtam le ezeket ide, hogy kiderüljön, ha esetleg bennem a hiba, és valamit rosszul csinálok. :)

Új hozzászólás Aktív témák