Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Végre volt időm rendbe rakni a kocsit kívül, már kegyetlen módon bántotta a szemem hogy itt ott kátrány pöttyök vannak, valamint szállórozsdából is jutott azért ide oda kisebb mennyiségben.
    Avalanche-t nagyon vártam hogy ki tudjam próbálni, és 100%-ig meg vagyok vele elégedve!
    Hogyha az ajánlott keverési arányt veszem figyelembe a VP Citrus Pre Wash-nál illetve ennél az AF Avalanche-nál, akkor azt kell hogy mondjam kb. 2-3x vastagabb hab keletkezik az Avalanche használatával, tehát tovább marad is fent a felületen!
    Konkrétan az autómosás után 3 órával még mindig van hab a betonon. Ahogy számítottam rá, vagyis inkább vártam, jóval hatékonyabb mint az előtte használt VP Citrus Pre Wash. Olyannyira hogy 1 vödör vízzel mostam le utána a kocsit, és a vödör alján végighúztam a kezem és nem éreztem semmilyen koszt, valamint a mikroszálas mosókesztyű is teljesen tiszta maradt a használat után.

    Szóval bátran merem ajánlani bárkinek!

    (#38576) comegetsome1

    Jó húzós ára van, akkor tényleg jó nagy akcióba tudtam hozzájutni 35 környékén. Esetleg próbálj meg több szalonnak is írni hátha valahol akciózzák, vagy akciózni fogják így a szezon kezdetével.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák