Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lela

    aktív tag

    válasz szabi325 #35580 üzenetére

    Szia!
    Igen ezt a felni tisztítót már láttam és valóban mondtak róla jókat, de ha így veszek 1literest és hígítatlanul kell használni, nem tudom mennyire lenne gazdaságos. Lehet valami hasonló koncentrátum gazdaságosabb lenne, bár ehhez nincs írva, hogy savmentes.
    Esetleg Ferrar1 által is használt valet pro használta már valaki? Vagy ajánlották még a Bilt hambert is itt, esetleg AF valaki? Az a baj, hogy ebből a termékekből is nagyon sok van és nem akarok 5 félét berendelni... :O

    (#35581) Formaster:

    Köszönöm ,de úgy látom, hogy amit te használsz azt itt a csoportban senki más nem használja és videó sem túl sok van róla, viszont abban a párban elég meggyőző, mondjuk az ALTA Foam is meggyőző a videókban, de itt mégis csalódtak benne többen. Pont ezért bizonytalanodtam el. Még a a Gloria FM 50 esetleg, bár az lehet nagy egy autó mosásához.

    Más:
    Ez hogy működik?
    A videón úgy tűnik nekem hogy van egy tölcsér amin keresztül tudja fújni az anyagot ami a tartályban van, ami mondjuk kárpit tisztító, vagy APC műszerfal esetén. ha elzárom a csapot akkor csak a levegő jön azon keresztül a forgó csövecskén keresztül ami pörög a tölcsér közepén. Gondolom ez az eszköz arra való, hogy fellazítsa a szennyeződéseket a kárpitban és a felületen és hatékonyabbá teszi a szer hatását, amit letörlök, vagy kárpit esetén egy takarítógéppel kiszívok... Jól gondolom?

Új hozzászólás Aktív témák