Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz MPowerPH #32778 üzenetére

    Fél 5 fele nekifogtam a mosásnak meg dekontaminálásnak, tudtam hogy nem fog beleférni mert be fog sötétedni, de így is terveztem. 8-ra végeztem úgy hogy zsírtalanítottam a felületet Nanolex EX-el. Nagyon jó tapadós lett a felület, semmi zsíros olajos réteg nem maradt rajta.

    A kérdésedre válaszolva, én biztosra akartam menni, ezért vettem külön külön meg őket. És hát elég nagy szívás, mert először a kátrányoldóval mentem körbe a kocsin, utána lecsapattam rendesen, és szárazra kellett törölni. Utána IronX-el mentem körbe, utána megint szárazra törölni az egész kocsit. Majd utána jött a Nanolex EX, szóval elég szívás.. De sajnos a hatása sokkal jobb ha száraz autóra fújom rá, így ezt végig kell nyomni. Viszont tényleg nagyon szép lett a felület, leszedte a szállórozsdát rendesen mindenhonnan meg a kátrányt is. Én miután befújtam rásegítettem még egy finom puha wax applikátor szivaccsal hogy biztos mindenhonnan leszedje a kátrányt, de lejött minden pötty.
    Arra figyelj hogy nagyon alaposan öblítsed le a felületet a majd, illetve zárt helyen semmiképpen se csináld. Én az udvaron csináltam, de így is nagyon lehet érezni, főleg a TarX-ot.

    Fusso nektek is elforog a tégelybe? Így elég szar felvinni a szivacsra. Mi a francot csinálja vele hogy 1 helybe maradjon?

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák