- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz z123456789 #32078 üzenetére
Itt kint sajna nem kapható, de sikerült vennem 5 liter hideg zsíroldót, 18-20€ körül.
Szintén visz mindent.
-
nandow
aktív tag
válasz BigBlackDog #32005 üzenetére
Köszi a választ!
Ez a lágyított víz Ehrle mosókban van? Én jelenleg OMV kúthoz szoktam vinni, de keresem a legjobb megoldást/mosót.
Most került az autóra egy jóféle wax, így csak valetpro előmosó felspriccelése után vagy általam felvitt ph semleges snow foam után csapatnám le itt Budapesten valahol sima magasnyomású vízzel. (nem samponossal)
Erre jó lenne ez a lágyított fajta?[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Felniken kipróbáltam a Fussot. Egész jó lett, bár kicsit komolyabb csillogást vártam. Egy dolog nem világos: a letörlés.
Felkentem vékonyan, vártam 10percet a hűvös felhősebb időben, majd letöröltem.
Kérdés: mennyire kell ledörzsölni, "felpolírozni", vagy eppencsak annyira kell kb ovatosan letorolni, hogy a feheres hartya eltunjon?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Zsolti984
újonc
Üdv!
Új vagyok még a fórumon. Egy hónapja sikerült vennem egy új Jettát, amit szeretnék minél jobban óvni. A fényezésére hamarjában került egy Fusso Coat. Eddig Zaino párti voltam, csak most idő és hely hiányában a Fusso Coat volt a leggyorsabb megoldás. Mennyire volt jó ötlet? Lehet jobban jártam volna, ha kap 1-2 réteg Zainot és arra a Fusso Coat? ill. Zaino esetén felesleges is lehet az utóbbi?
Előre is köszönöm a válaszotok! -
erikke17
őstag
Sziasztok.
Aliexpressen kapható nano coatingek érnek valamit vagy felejtős? Egy szezont kibir már meg érte vagy nem szabad ilyen pacsulit lakkozásra tenni?
Atoglym srp+egp kombora gondoltam ratolni még.Mikroszalas kendő böngészés bukkantam rá véletlenül, mondom rá kérdezek
Előre is köszi.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nandow
aktív tag
válasz BigBlackDog #32104 üzenetére
Ha jól emlékszem, te a 11. ker környékén is szoktál mozogni. Próbáltad esetleg valamelyik ehrle mosót itt?
-
KisBundi
őstag
Polírozó korong felfogatáshoz milyen tépőzáras tárcsa ajánlott? A kemény is jó vagy ide inkább valami lágyabb annyagból keszült kell?
-
Czimby
addikt
Fussot ebayről melyik sellertől érdemes venni, hogy tuti eredetit kapjak?
Láttam Orosz, Kóreai, Hong Kongi eéladókat is.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
weres78
senior tag
válasz KisBundi #32116 üzenetére
Egy tárcsa esetén a közepes teljesen jó lesz. Azzal dolgozik a keményebb pad is, de megfelelően rugalmas marad a kényelmesebb, egyszerűbb munkavégzéshez.
Persze ami egyik gyártónál közepes, az a másiknál kemény. Flexipads tárcsákat használok többnyire, ott a soft is jó lehet, a medium elég kemény. Nem ultra soft, az már túl puha!Czimby
Orosztól veszem.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz hun114 #32121 üzenetére
Hmmm, ezt tényleg jó ár!
Erre a színre szerintetek a Light vagy a Dark lenne a jobb választás? Megoszlanak a vélemények és nem tudok dönteni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Czimby
addikt
válasz Motion_Blur #32124 üzenetére
Szerintem dark.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
erikke17
őstag
válasz Formaster #32110 üzenetére
Értem okés
Fussot SRP+EGP-re mehet vagy EGP helyett?
Ahogy olvasom felnire is jó arra lehet be szerzem, eléggé nyitott felnim van BMW Style 167 koszolódik mint a fene.
Beszerzési hely Ebay? Hopp semmi látom nálunk is kapható
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
weres78
senior tag
válasz Motion_Blur #32124 üzenetére
Dark tökéletes lesz.
-
weres78
senior tag
-
nandow
aktív tag
Egyébként ezekben az ehrle mosóknál lehet használni saját dolgokat? Vihetem a saját kis habosítómat vagy a Valetpro előmosómat?
-
KisBundi
őstag
Mi a legjobb itthon kapható előmosó ami megközelíti a Valetpro-t?
-
Zsolti984
újonc
válasz Formaster #32109 üzenetére
Köszönöm a gyors választ Alufelnire is jó a Fusso?
Előmosáshoz / habosításhoz mit használtok (tartály és habosító)?
Az autókozmetikában egy kb. 3 liter térfogatú kézi pumpás cuccal permetezték be.(A korábbi autóknál vízzel jól beáztattam, majd mikrószálas mosóval vittem fel a Sonax autósampont). Most jobban szeretnék figyelni a fényezésre. Szárazra törléshez vettem Autocare (800gsm) törlőt, amit itt is ajánlott valaki...
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz Verner #32134 üzenetére
Nagyon kiadós, feltéve h valami jó habosítóba rakod, mert amúgy is úgy az igazi, ha kicsit meg tud állni a felületen, hogy hatni tudjon. A lentebb említett habosítóval nekem 250ml megy el egy közepes méretű SUV-ra, de az X6-ra se ment el 3-4 decinél több. Ez az 1:10-hez kevert anyag.
[ Szerkesztve ]
-
hun114
újonc
válasz z123456789 #32138 üzenetére
Én az MJJC habosítóba (ami 9dl) 50 ml snow foamot tettem. 125 bar magasnyomásúval ezzel 2 kocsit be lehet habosítani. És akkor sem fogy ki teljesen a flakon. Ha duplán habosítom, akkor is elég 1 sharanra és a golf felére.
-
nandow
aktív tag
A Valetpro ilyen kézi habosítóban (pl alta foam 2000) felhabosodik? Vagy kell hozzáadni valami pici snow foamot?
-
z123456789
addikt
válasz hun114 #32140 üzenetére
MJJC habosító + K2 Kärcher + 700 ml víz + 300 ml valetpro és úgy lesz fasza a hab nekem.
Nem tudom mennyi a nyomás. Ezt írja a felhasználás, így jó is.
És elég az autómra.(#32141) Verner
Nem beszélek németül. De itt is ezt az adagot írja. Nem? Kézibe elég az 50 ml.[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Ez elég jó ár, nem?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
erikke17
őstag
Atoglym super resin polish meg autoglym extra gloss protectionra érdemes még fussot rá tenni?
Lényegében régebben csinálta pár emberke itt hogy srp meg agpre hd waxot rátolta. Csak most hd wax helyet fusso lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest