Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bta1

    őstag

    válasz #03969024 #5682 üzenetére

    Valójában senkit sem szólítottam meg, így beszólásról beszélni tévedés, hogy a lehető legfinomabban fogalmazzak. Egy létező jelenségről írtam, személyek említése illetve konkrét ráutalás nélkül. Te miért személyeskedsz?

    D. válaszába szerinted mi okból kerültek személyek? Az irányjelzős hifis fórum állítólagos tönkretevője, meg az állítólagos haverja, akivel védenced az első években kedélyesen elbeszélgetett / vitatkozott a diy erősítők építéséről? Ugratták egymást, stb. ahogy normális felebarátok között szokás. Aztán jópár évre eltűnt. Fontos megjegyezni, hogy a fórum állítólagos tönkretevője akkor még csak passzív olvasó volt, bár ki tudja... szemmel verte talán. Boszurkány, máglyára vele! :DDD

    A megváltozott, önjelölt messiásként visszatérő d.-ban nem volt sok köszönet. Nem tudott magán uralkodni, egyszerűen dőlt belőle az SET erősítők pocskondiázása, és az ilyen erősítőket vásárló/építő hifisták ép hallásának, hozzáértésének félreérthetetlen kétségbevonása. Vágjuk ehhez az elfajult ideológiához jó képet? Hát nem vágtunk. Éppen ez a baj az álságos "segítek a fiataloknak" szöveggel. Nem segíteni próbál, hanem a saját, abszolutizált audio-preferenciáit tapasztalatlanokra erőltetni. Téríteni. Ez innen kezdve nem szakmai kérdés, hanem kulturális probléma.

Új hozzászólás Aktív témák