Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz BBéci #16579 üzenetére

    Ne már..... :)

    Döntse el mindenki maga, miért "tűnik" reklámnak. Én elvből nem linkelem, majd rákeres, aki akar. Mit hiányolok? Gyakorlatilag mindent, ami egy valódi tesztet megkülönböztet egyes hifisajtóbéli marketingtől. De ez már annyiszor lejátszódott, rengetegen, sok topikban szembesítettek azzal, hogy lényegében tesztnek álcázott marketing anyagokról van szó, és évek hosszú sora után sem akaródzik ezt elfogadnod. Úgyhogy nincsenek illúzióim, hogy ez most fog megtörténni.

    "Az idézett mondatrészt méregből írtam, mert elegem kezdett lenni abból, hogy mindenki mantrázta: vaktesztvaktesztvakteszt."

    Na most döntsd el akkor, mert pár éve még mást mondtál:

    "Azért, mert annyira magától értetődő, hogy sért a feltételezés, miszerint nem volt vakteszt."

    Az ominózus mondatod egyébként így hangzott:

    "ha valaki még egyszer ezzel a vakteszt nevű baromsággal jön, az virtuális fejberúgást érdemel"

    Ezzel a mondattal az ég világon semmi baj nincs, egy vélemény, aminek helye van. Nem te vagy az egyedüli, aki így gondolja. A baj azzal van, amikor valaki egy ilyen hitvallás után elkezd a vakteszt felkent papjának és elkötelezett hívének látszani a fórumokon.

    "csak az írásaimat olvasod, az csak a felszínt mutatja meg, a valóság kis szeletét. Annak alapján ítélkezni súlyos hiba."

    Ezzel tökéletesen egyetértek. :R Ezért nem is ítélkeztem feletted, hanem a fórumos BBéci-vel vitázom. Mint ahogy te is liszi70-el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák