- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Meg jött a futár.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #7402 üzenetére
XD
EarL
Mondjuk én még nem láttam, lehet, hogy vályogtéglával van kirakva.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #7404 üzenetére
Most nézem, FDDXL? Nagy méretű floppy?
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #7408 üzenetére
Tudom, csak rövid akartam lenni. De értetted és az a lényeg.
Hú, de várom már, hogy lemenjen a nap.
-
No-kia
addikt
mikor lesznek képek a szerzeményről?
én ma unalmamban kkontárkodtam kicsit, és ez jött ki:
itt még friss volt a festés azért ilyen a fényes, polírpapírjaim hétfőn lesznek akkor szépen egybe dolgozom a kétszínt (a hátsó rozsdafolt csiszoláskor óriásilett, csaka festés alatt voltak hibák és nem látszódott kívülről)
kedden megy műszakira
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
mennyibe fog fjni az autó, nem tudod?...
#7400:
mindenképp" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7413 üzenetére
tegnap nézte a szerelő, azt mondat átmegy így ahogy van
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
de akkor sem lesz ingyen, vagy mégis? nem értem hogy van ez, azért kérdezem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
I'm Jocc
tag
Na, külső HDD projekt múlt pénteken megoldva. 640-es Samsung M2, USB 3.0, szerintem jó cucc. Most próbálgattam az ASRock XFast USB programját, és szerintem érzésre gyorsabb, mint nélküle. Jó a cucc.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #7419 üzenetére
Ha lesz hangulatom, meglesem milyen sebességeket ír vele és nélküle. De gondolom optimalizál vagy valami ilyesmi. De akkor nem tudom, miért került kevesebb időbe, mikor ugyan azt másoltam.
F34R: Mondjuk én egy szóval nem mondtam, hogy nem elég...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lolz. akkor már ebből is 4db, hogy RAID Z legyen.
Jocc: esetleg priorizálja az adatforgalmat, amit el tudok képzelni, de nagy csodát ez se tud. amúgy ha ugyanazt 2x másolod fel, akkor már egy része cacheből megy fel, szóval azért is, cacheből íráskor gyakran löketszerűen meglódul a sebesség is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Skyrim a boltokban! asszem megvan az új kibaszottul ütős hangulatos játék! naná, hogy RPG! és nem csak grafban lett jó, hanem igazi JÁTÉK!
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #7423 üzenetére
ha már az Oblivionnal elakadtam, talán itt nem fogok
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #7429 üzenetére
beszéltem főnökömmel, nek ia sima haf 932 van. azt mondja, akpott usb3-as előlapi kivezetést?!... ha ez így van, akkor én is kapok majd... de sztem én biztosan nem fogok ..
bár ha megmutatnám szerencsétlen AM2+ -os deszkámnak, kiröhögnék egymást, és zárlatosak lennének a röhögéstől" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7430 üzenetére
még jóhogy az egész cumó visszafele kompatibilis.
-
westcoastog
veterán
nézem hp7 part2-t, de ez a kurva monitor, ha felállok az ágyon a sötét részeket akkor látom felülről rendesen, mit kéne nézni, ha fekszek nagy szürkeség, nem túl élvezetes így filmet nézni..
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #7430 üzenetére
Hát, de ha alaplapod nem tudja, akkor az csak 2.0 lesz. Az lényegében csak egy hosszabbító.
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #7433 üzenetére
ezt közöld Earl becses fórumtársunkal is, mert neki nem esett le a lényege a mondandómnak
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7434 üzenetére
ugyanazt mondtam, mint ő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #7435 üzenetére
nem éppen...
mert baszhatom a visszafelé kompatibilitást, ha az alaplapom nem támogassa a 3.0-át
használhatom, de minek nekem 3.0-ás átalakító, ha nincs az alaplapomon?! itt ez a lényeg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7436 üzenetére
dehogyisnem. visszafele kompatilibis, tehát USB3 működik USB2-es alaplapon, USB2-ként. nincs a lapon USB3, és? működni fog az, nem kell baszni azt.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #7437 üzenetére
oké, tudtam én ezt eddig is. de baszhatom az USB3.0-át, ha 2.0 lesz csak belőle itt ez a bazdmeg látom nem érted
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7438 üzenetére
akármilyen is nehéz elképzelni, de képzeld: értem. akkor ennyi erővel ne vegyél USB3-as lapot, mert baszhatod, ha a házon elöl nincs USB3...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Üdv ifjak és leányzók!
Kibeb@szott jó a ház.
Egyenlőre ez a 2 kép van ossszátok be.Zk
A Fractalon van USB3, de szintén baszhatom én is.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó ...
majd amit kinéztem AM3+ -t, azon elméletileg már van. de nem emlékszem így hirtelen" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #7442 üzenetére
Addig állj fél lábon!
Ebbe a házba be nem teszi érintkezőjét se Intel se Nvidia.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
törölt tag
addig nem veszek új házat, amíg a jelenlegiből ki nem kerül az AMD, mert az újat AMD-vel nem akarom bemocskolni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #7446 üzenetére
képes vagy 15 évet várni egy új házra?....
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7447 üzenetére
milyen igazad van! ha veszek lakást (majd valamikor elég sok év múlva ), abba AMD cucc maximum vendégként jöhet, saját tulajdonban még véletlenül sem lehet. dolog pikantériája, hogy itthon 4 gép van, abból 3 Intel, és sajnos az enyém
AMDamd-s. de nem sokáig.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
szánalmas vagy earl már komolyan, egy elfogult, kékszemüveges fanatikus, hol fosozzuk mi a drága intelt, kérlek kímélj ezektől a beírásaidtól mert már rohadtul unalmas hogy így fos úgy fos.mert már a tököm tele van hogy állandóan a hitvitákat kell olvasni baráti csevegés helyett. Mi elégedettek vagyunk vele és kész punk tum, attól nekünk az intel nem fos, vagy befejezed vagy inkább hagyom a francba ezt a topikot tényleg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest