- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #33400 üzenetére
XDDD
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz westcoastog #33400 üzenetére
forever alone én már achievement rendszert csinálok belőle, hogy 25, 30, 35, stb. évesen még nem volt nőm achievementek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #33404 üzenetére
amíg nem láttad a búrámat, addig nem röhög. utána már lehet röhögni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #33405 üzenetére
nah, ezzel itt és most egyet kell értenem
(#33407) Ł-IceRocK-Ł
pedig elhiheted.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #33407 üzenetére
abban biztos lehetsz, hogy előbb fogom a Parlamentben lángos sütés közben bemutatni az AIDS ellenszerét, minthogy valaha csajom legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #33410 üzenetére
Nem biztos.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jócak mindenkinek!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
-
pckownz
őstag
Programozás előadáson további 400+ sorstárssal, köztük EarL
Unalmas lesz ez is... -
FireKeeper
nagyúr
én meg ma skipplem a terek előadást, olyan vagyok mint egy agyonlőtt zombi. asszem hanyagolni fogom a hétfő reggeli távolsági buszozást, és inkább vas. este jövök pestre.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Varoz
addikt
-
- = Zk = -
félisten
nem vagyok meglepve...
vizsga előtt meg majd jön a sírás rívás parahegyek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #33428 üzenetére
Jaja. Majd szépen sorban röhögöm ki mindet.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
na megvolt az almaszedés mára. nem volt gyenge
-
ittakary
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #33430 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
várj majd meg engem is!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F34R
nagyúr
Oppa Gangam Stlye
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #33430 üzenetére
Idared? Jonatán?
ZkAz a Starking lenne?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
"sztartin".. ahogy dédnagyanyám mondta. Isten nyugosztalja
-
ittakary
nagyúr
Nesztek, ebben a topikban költöm el a 3000. off hszemet
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ittakary #33431 üzenetére
az ipod projekt miatt felkerestem a starkinget, hogy tudnak-e mikrokapcsolót szerezni az ipodomba, vagy olyan, döglött alaplapot, amiről le tudom bányászni a kapcsolót.
válasz:
Sajnos mi mint hivatalos szerviz ezt a termékcsaládot csak bontatlan, egész termékként tudjuk cserélni .
Semmilyen alkatrészünk nincs hozzá maradékként sem .
aaaannyira tipikus Apple hozzáállássteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #33440 üzenetére
mégis mit vártál?
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #33437 üzenetére
Megelőlegezek egy Idaredet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #33438 üzenetére
mekkora adomány
sör nem volt inkább?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #33444 üzenetére
az most jólesne nekem is
-
pckownz
őstag
Uhh. Végigültünk egy 4 órás angol nyelvű előadást (német arc tartotta) az új IPv6 hálózati szabványról... nagyon jau
-
FireKeeper
nagyúr
na MOST van már NAGYON elegem a telefonon való netezésből. kedves blade-em volt szíves kitörölni kb 300 e-mailt a postafiókomból, mire észbekaptam hogy mit csinál... kimondhatatlanul frusztrál már ez a helyzet
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #33448 üzenetére
mostmár alkoss valamit
na én léptem, jóccak emerek!
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #33449 üzenetére
leszedtem minden felesleges szart, most elegge begyorsult, de meg igy sem az igazi, lehet hetvegen repul ra egy fozott rom.
jah am ezentul ha telefonon vagyok, lesporolom az ekezetet, szokjatok hozzasteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...