Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #28750 üzenetére
Beképzeled.
Betölt róla gyorsan a windows meg a programok? Hát akkor, azért mert az újabb ssd-knek nagyobb az r/w sebességük nem biztos hogy lassú az. Nagy hely? Sosem hátrány. -
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #28746 üzenetére
nekem meg attól hogy megnéztem a pénzes tarisznyámat és nincs benne annyi amennyire emlékeztem olálá minden fucsba ment hacsak anyám nem szán meg
(#28748) FireKeeper
hát nem tudom mivel nincs sata3-s csatid így nem lessz sokkal érezhetőbb egy ssdlife pro képet dobnál ?
Ennek az SSD-nek csak ez a halála (JMicron JMF618 + Toshiba MLC )
Ha ki tudnál fogni olcsó x25-m intelt nem kicsit jó lenne
vagy micron c300 , csak annyira ritkák hogy nem is lehet pl hardveraprón se látni (kivéve utóbbit azt is 128 GB < ) -
FireKeeper
nagyúr
majd szombaton juttasd eszembe, akkor leszek az otthoni gépnél. amúgy az IOPS értékei alacsonyak szerintem, pl egy samu 830-hoz vagy akármilyen sandforce-os meghajtóhoz képest, a szekvenciális tempójával nincs baj, de az nem is érdekel
amúgy ezek, amiket írtál, miért olyan jók, pl egy samuhoz képest jobbak?
egy ilyet találtam: [link] csak ez egy kicsit drága. talán még rá is kéne fizetnem a kingstonra.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #28753 üzenetére
nem jobbak , mondjuk egy 64 gb verzió 16k körül mozogna ,ha olcsóbban eladnád a kingstont akkor még lehetne is venned samut.
Az az intel meg nem gyengén tartós.
Ahunea [link] ez alapján esélytelen eladnod az SSD-d[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #28755 üzenetére
annyiért iponból is megvan . mondjuk az nekem valamivel jobb opció .
áhh csak nem tudom hogy lenne : agility 3 17k aszondja napi 20gb *365 * 3 = ~27 TB és ezt minden SSD tudja meg se kottyan nekik . 20gb-t meg én biztos nem fogok összehozni sztem. A kérdés hogy a Sandforce mennyire jön ki a h55-s chipsettel.
-
törölt tag
de most azt nem értem miért kell számolni mit bír? bőven előbb fogod lecserélni, mert kinövöd/lassúlesz/megbasszaazáram/ráesikegybarkasz/stb, mintsem elhasználódna, akkor meg? néhány nagyokos a fórumban paráztat, hogy júj kíméld az SSD-t, mert menten megdöglik ha nem figyelsz rá. nem azért vesszük az SSD-t, hogy a kíméléssel ne használjuk... boostoljon mindent, amit csak tud.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Nem egyszerű rendezett belsőt varázsolni ebbe a gépházba, pfuj
Havernak rendeltünk cm692-t, hyper 212-t, meg gx550-et, holnap megérkezik hozzám, legalább látok egyszer ilyet is. -
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #28760 üzenetére
jó kis ház az, tapasztalat nagyobb dögök is elférnének benne, mint egy 550ti
F34R: 23k-ért az agility 3 120GB sem tűnik rossznak, annak ellenére hogy szendfórsz. de lehet mégis megveszem 19k-ért a 64-es samut azt lesz*rom. vagy nem veszek semmit és mégjobban lesz*rom.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #28762 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Ja amúgy a power led csatija 4 pines, alaplapra meg 2 pines led megy, a távolabbi vezetéket átdugtam a csatin a másik vezeték mellé, de így sem világít a power, cseréljem meg a két vezetéket?
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #28762 üzenetére
te mondtad hogy nem kell még a 96Gb sem most meg egyből 128 ?
64-es samu ezt kell venned vagy 60-as agility
-
koshmar
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #28744 üzenetére
Egy 3 ezres fogassor, 2 ezres lánc és egy 5 rugós hajtómű lényegesen jobb mint a gyári szutykok egy átlagbicón.
Ezentúl ez lesz a minimum. Most még ezeknél is drágábbakat fogok venni.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #28750 üzenetére
agility 3 felejtős... remélem tudod
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #28768 üzenetére
nem is akartam igazából szendfórszt venni. ha veszek is SSD-t, az tuti a samu lesz, csak a 19k-t sokallom még.
amúgy jó éjt az uraknak. elegáns szőkeség késő esti fapoláshoz
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #28769 üzenetére
Ez van.
Nem fapolok, inkább elkapom a csajost :
Jóccak emberek!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #28770 üzenetére
jó akinek van kit
amúgy nem is tudom meséltem-e, most még egy hétig az albi tulajával lakom együtt aki egy 25 éves SMOKIN' HOT CHICK. olyan segge van hogy olyat ritkán látni. de sajna nem úgy néz ki hogy lesz bármi lakásbúcsúztató sex
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #28771 üzenetére
Nem hogy csinálnál róla egy jó kis képet!
hát kár érte
-
pckownz
őstag
Nálam a főnök lánya ilyen. A legjobb, hogy ott izzadok a műhelyben, a csajszi meg bikiniben rohangál...
-
pckownz
őstag
[link]
Kéretik UPzit -
Varoz
addikt
Még nem répáztad meg? Buzi-e vagy?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #28778 üzenetére
Főleg, hogy Firekeeper-nek írtam.
Főnök lányával nem packázunk. Abból csak bonyodalom lesz.
Bár mindjárt jön Zk, hogy ő a főnöke anyját khm...[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
westcoastog-nak szeretettel.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
84-es Ferengi vagyongyűjtési szabály: Sose csábítsd el a főnök húgát.
85-ös Ferengi vagyongyűjtési szabály: Csábítsd el a főnököd.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
- = Zk = -
félisten
nem tudom mire gondolsz?!
az haverom anyja volt xDD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #28785 üzenetére
én is régen = soha .
-
westcoastog
veterán
Ja havernak most pakoltuk össze a gépet a 692-be, kicsit jó ház.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #28787 üzenetére
tudom
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #28788 üzenetére
Akinek jól megy.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #28789 üzenetére
mikor én vettem még csak 21k volt az advanced. az szerintem nem ár érte.
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #28789 üzenetére
tiéd is jó csak moddolni kellene.
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #28790 üzenetére
Havernak basicet vettünk.
(#28791) F34R
Az lehet. -
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #28792 üzenetére
biztos, neked csak a szellőzést kellene megoldani egy jó vezérlővel + pár alacsonyan járatott egyforma ventivel pl: sycthe gentle typhoon, hdd-knek egy normális keret, fekete belső + harisnyázás és cool házad lenne. nem kell a vacak világítós
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #28792 üzenetére
abban asszem nincs VGA holder, amit én nem használok, és asszem dokkoló sincs.
amúgy update, valszeg veszek 1,5terás vincsit, samut. asszem F34R upoltad is, bocsi megint
-
Varoz
addikt
válasz kenwood3 #28782 üzenetére
Jól van na. Eddig csak west meg én voltunk nigák.
ZkErre céloztam.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #28795 üzenetére
lol faszom se venne 40 ezerért házat , abba is kell még harisnyázni + ventiket tenni .
nah oszt szerecc e már CAD-ozni ? -
Varoz
addikt
Én vettem.
Amúgy jó hogy emlegetitek a PC-Style -t. Kéne harisnya. Honnan érdemes bugázni? computermode?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest