Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #19617792 #15498 üzenetére
akkor állatkodjál vele, de én köszönöm, nem kérek az ilyenből. remélem teljesen kikapcsolhatóak lesznek ezek a feature-ök. mondjuk az egész win8 engem csak az új directx miatt érdekel. kár, hogy 11.1 nem lesz w7-re (ha mégis lesz, akkor nem is váltok).
#15499: ne is mondd, szívemből szóltál
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #15501 üzenetére
sztem lessz rá dx 11.1 , nem olyan rossz dolog az a felhő sem.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #15501 üzenetére
Teljes mértékben osztom.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
törölt tag
akkor nálad más error van, nálam speciel majdnem olyan gyors, mint a dropbox. a dropboxosok meg bekaphatják a 2GB-tal... igaz már 6.5GB-m van, de akkor is.
Varoz: a felhő jó, gondolj csak a Steamre, a savejeidet nem csak local tárolja, hanem feltolja. ACTA nem kell.
én pl. megvesznék felhő nélkül. local tárolni fontos dolgokat, áááá... agyhalál lenne, mert sose lenne nálam. pendrive, sd kari nem megoldás. pl. telefonon contactok, sms-ek nem local vannak, hanem szépen Google-ön, automatikusan syncel minden mindent, sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, jobb.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #15505 üzenetére
Ez szép és jó, DE ha megvalósul a felhő és nem csak a játékrészleg, hanem minden ott lesz. Azért az nem olyan fincsi, hidd el.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
óóódehogynem, így sosem kell backupolni semmit, mert a szervereken eleve redundánsan tárolnak mindent, nagyobb az esélye, hogy otthon mond csütörtököt a vinyód, minthogy a szeróról eltűnne. nem warez tartalmat kell tárolni rajta és meg van oldva.
ha tetszik, ha nem, a felhő szépen lassan beeszi magát mindenhova, szép mértékben egyszerűsítve mindent.(#15501) FireKeeper: ezzel a kikapcsolásokkal meg pont a lényegét ölöd meg az OS-nek... DX11.1 meg inkább visszalépés, mint előre. behozzák megint a VSCB-t, ami anno DX9 korszakban a fejlesztőknek okozott agyrákot...
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egy bontatlan DT101G2 16GB Kingston pen eladó 4500 ér egy nyíregyi kollegától. Mennyire lenne jó vétel?
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #15507 üzenetére
Nem igaz, hogy nem érted.
Én itt az egyéni szabadság jogokról beszélek ember.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #15509 üzenetére
nem a leggyorsabb , de elgendő lehet az én kingmax-om is beakad 10-12 között.
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #15512 üzenetére
bebaszna annyit nem tudnak van mikor 12 -re is felmegy de nagy átlagban 8.
ez fincsibb lenne DataTraveler HyperX 3.0
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #15514 üzenetére
nem miért volna ? 25-el életben nem fog másolni. ennyiért ne is számíts jobbra . esetleg egy külső régi ide/sata-s vinyó az tujda tartani a fentebb írt tempót.
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #15515 üzenetére
Ehh, hagyjuk. Majd rájössz. Illetve remélem nem.
más:
A FOAM Fighters besz.rás.
AZ IGen, 4:10-nél a Zebra adja.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
konkrétan nem én vagyok a hülye megint, mert pontosan a felhő-alapú tárolásról volt szó, te keverted bele nagy eszeddel az ACTA-t (aminek nem ártana utánanézni). egy felhő-alapú tárolási rendszer, aminek használatakor elfogadod az EULA-t, miben is korlátozná a szabadsági jogaidat?
jahogy a Windows is a felhősödés fele megy, és? nem kötelező használnod, alternatív rendszerek zsák számra vannak.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Faszántosan leborítottama gyrosomat a földre... grat nekem. Mondjuk annyira nem vészes.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #15520 üzenetére
Nálunk ezt megcsinálnád. Nem lenne ideje leérni a földre. A juhászom röptében kapná el.
-
westcoastog
veterán
Először én sem szimpatizáltam a clouddal, de a skydriveban tényleg nagy lehetőségek vannak. Azt hiszem az üzemeltetők nem a képeinkre fogják verni a farkukat.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #15522 üzenetére
Meg hát ha belegondolsz, micsoda adatmennyiség az . Hogy pont a tiedet fogják ki...
Varoz: fel akartam kapcsolni av illanyt, addig felraktam az akvárium tetejére, csak lecsúszott..
-
törölt tag
válasz westcoastog #15522 üzenetére
illetve mivel választási lehetőség is van, használod-e ezt a rendszert, vagy sem, így nem vagy megvonva a választás lehetőségétől. az más kérdés, hogy a Windows desktop fronton húzóplatform, "kvázi-standard". meg ha warezolunk is, az sem kifejezetten sokakat érdekel, elméletileg Magyarországon legális a letöltés (gyakorlatilag rossebb se tudja, hogy hogyan érvényesül, katyvasz az egész), a forrást meg keressék vissza...
(#15523) Ł-IceRocK-Ł: pl. anno Bill Gates igen szellemesen nyilatkozott arról, hogy miként értékeli azt, ha a Windowst warezolják. "ha már lopsz, akkor a mi termékünket lopd".
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Szép estét az uraknak
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #15523 üzenetére
hiba, én el nem engedtem volna, a kaja az szent.
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
válasz westcoastog #15528 üzenetére
jah, egyszer amúgyis akarok egy szerver-szerűséget itthonra, mert pl. Minecraft szervert üzemeltetni rajta, esetleg Androidot, kernelt forgatni VM-ben, meg nyomtató megosztás, főként legutóbbi, mert a nyomimhoz nincsenek normálisan driverek, így x64-es hoston lévő nyomtató csak x64-es Vista/7-es gépeken elérhető... se XP, se Linux, se semmi. külön drivert kéne beadagolni, de amit le tudok tölteni, azt nem eszi meg, csak Windows Update-s működik, de azért meg nem fogok VM-ben XP/Vistat-t pakolni, hogy kinyerjem belőle a 32 bites drivert, amit WU-val húz le. szerverre feldobok egy WS2003-at, 32 biteset és megy minden simán, gyorsan, erőforrás kímélően.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #15532 üzenetére
naja, sőt, megfejelném egy TFTPboot szerverrel is, hogy LAN-ról lehessen bootolni, gyorsabb installni bármilyen OS-t egy gépre LAN-on keresztül. aztán az 1TB-hez kapásból kettő 1TB-s vinyó kellene, hogy legyen mirror RAID, de ehhez meg nem árt egy épkézláb RAID-kari is, mert a lapok szoftveres RAID-je jókérdés mikor hullik szét, főleg néha amilyen jó BIOS-okat produkálnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #15535 üzenetére
Én a videó elején kész voltam, amikor ketté bicsaklott a bringa.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #15535 üzenetére
ha tudnak többféle RAID-et is akkor jók lehetnek. de a Delockról is megvan a véleményem, azok tul.képpen nem csinálnak mást, csak felcímkézik a nevenincs kínai cuccokat és eladják. eBay-en, DealExtreme-n csontugyanolyan cuccokat lehet találni...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #15537 üzenetére
Viszont azt tudom hogy túl sok panasz nincs rájuk. Bár tény hogy vannak jobb márkák is a piacon. Lehet sokat átcímkéznek, de dizájba vagy külsőségekre is odafigyelnek, átalakítják stb...
Varoz: milyen merevítést tett már be
Westc: az audi nem jó fodrász
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #15538 üzenetére
Hülyeség leszedni a tetejét róla.
Kabrióval komótosan krúzolni kell, nem 300-al menni.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #15539 üzenetére
Csaj mi komolyan visított már
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #15539 üzenetére
Höh, én tutira kipróbálnám, milyen érzés egy kabrióval menni 200 km/h felett.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz FireKeeper #15401 üzenetére
hol, miben több a sex?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezek hülyék.
más: digisporton a "szakértők" olyan tajparaszt emberek hogy már a hangja idegesít. Egyszerűen nulla. Ilyeneket tudnak mondani: " hát őőőőőőőőő őőőő őő naon jó játékos őőőő játszott már jó csapatokban.... őőőőő őőő , az hogyha bemegy gól őőőőő "
Ilyen lámákat honnan szednek össze komolyan mondom nem értem. De hogy még le is adják műsorba? Egy tiszta értelmes szava nincs egyiknek sem. Kivétel a műsorvezetőnek."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #15544 üzenetére
Azért mert ezek régi focisták és túl sokat fejeltek...a kapufába.
-
- = Zk = -
félisten
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
De akkoris. Meg jönnek itt a szövegekkel " nyócvanas évekbe vót nagy sorozatom itt meg ott meg legott, meg a fradival vertük meg stb.. "
Mérges leszek VAAAAAAAAZEEGGGGG ÁÁÁÁ
könyörgöm, több mint 30 éve volt, HARMINC, felejtsük már el."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #15547 üzenetére
hát igen. a múltból max a töritanár és az antikvárius tud megélni... más nem nagyon
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #15546 üzenetére
Én előtte is ezen a véleményen voltam, de igen.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #15548 üzenetére
Azért biztos nem két fillérért ülnek a stúdióba. Ráadásul teljesen feleslegesen.
hagyjuk inkább.
kicsit vidámabb téma:
Zk: az anyjáról nem tudok semmit neis kérdezd!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest