Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
"My duty here is done."
Egy idézet a Diablo 2-ből. Most ment haza asszony, menek is aludni. Jóccaka -
- = Zk = -
félisten
kemény!
pck.
csak meg van még az "asszony"?!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F34R
nagyúr
válasz - = Zk = - #15953 üzenetére
meglesz az még neki sokáig
-
westcoastog
veterán
baszki, belinkelek egy képet és nem rakja hsz-be.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #15955 üzenetére
ilyen ez, direkt link kell : http://kivanafaszom.com/43437g/éneaztmegmondom.jpg
-
ittakary
nagyúr
ZK: 6950 CF -> fapfapfap
-
törölt tag
válasz westcoastog #15961 üzenetére
irigy, ugyan mire? aminek nincs értelme, annak nincs. ha tehetném se vennék, mert tökéletesen felesleges... nem PC-vel akarom fűteni a szobámat...
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #15961 üzenetére
én meg azzal tüzelnék ha lehetne , mert jól tartja a meleget
valószínű hogy ha játszanék valami játékkal , akkor én már a konzolt választom. -
törölt tag
válasz ittakary #15965 üzenetére
a 27-es Dell IPS jöhet, a 6990 nem, mert az is full felesleges, ráadásul azt léggel hűteni nem lehet és fűteni nem szeretnék vele, plusz megsüketülni se. talán a BF-nek kellhet (kétlem), de a BF nem játék így nem játszok vele. amíg az RPG-k és MMO-k nem igényelnek ilyen karit, addig nem látom értelmét ezeknek.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #15968 üzenetére
szerintem jó , de én mint nem értő ezt meg nem mondhatom neked
-
zoltanz
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #15959 üzenetére
azzal már ellehetne lenni egy darabig...
trollkodó Earlnek egy példa. bár sztem felesleges.
valszeg egy Z08-as Corvette motor jobban melegszik, mint egy 1,3-as Suzuki Stift motor. a Z08 jóval erősebb, és melegebb üzem közben. többet is eszik. viszont megy mint állat. a Suzu olcsóbb jóval, és kevesebbet is fogyaszt. und lassúbb is..
azért mert neked nincs értelme egy Corvette Z08-nak, nekem(másnak) lehet van. a fogyasztás és egyébről ne beszélj, ezt már kitárgyaltuk a múltkor...
ha ezt nem tudod belátni/elfogadni, akkor megérdemled a sorsodat :*[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #15972 üzenetére
miféle sors? aminek nincs értelme, mert nincs, azt hiába csűröd-csavarod, attól még komplett baromság marad.
jahogy nektek az kell, hogy ultrán fusson egy amúgy dögunalmas sablonos játék? hát no comment.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #15973 üzenetére
menj ki amerikába, hónod alatt egy 1,3as Suzukival, és magyarázd el nekik, hogy minden amerikai benga autó egy " komplett baromság " ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #15974 üzenetére
azt ugye érzed, hogy elég gyenge példa volt ez... már ott sántít, hogy az amcsik zöme hülye és pazarol orrba-szájba. egyszerűen beleestetek a fogyasztás olyan mókuskerekébe, amiből nem másztok ki, mert bizonygatjátok magatoknak, hogy kell, kell, kell, de közben nincs rá szükség, mert minek...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #15975 üzenetére
lehülyézel? mire fel? mert más igényeim vannak? mert tudok ész érveket hozni a gépem mellett? jah, az neked nem "indok". hát sajnállak...
Dávid, amíg nem látod be, hogy másnak más igényei vannak, nincs értelme kimenned emberek közé. és részemről itt a vége, mert ugyanott tartasz ahol X ideje. nem fogadod el más döntését, nézetét. egy realbigtroll vagy....
csókollak" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #15976 üzenetére
ész érvek? ne röhögtess. egy PC-nél ész érvek, pont tőled, aki bevallottan fanatikus X irányba?
ha valamire nincs értelmes, logikus magyarázat (jelen esetben pl. a BF3 az minden, csak nem az), azt nem fogadom el, mert nincs mi alapján elfogadni.
"nincs értelme kimenned emberek közé."
hát lol. még ilyet, mééég, mert olyan jót röhögök rajta. nektek az nem tetszik, hogy van, aki nem csápol vakon minden hírre, újdonságra, helyzetre stb-re, amire mindenki más igen, míg én erősen kritizálok mindent. nem tetszik, hogy van, aki megkérdőjelezi a döntéseiteket, és ennek hangot is ad.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #15977 üzenetére
nem baj, ha megkérdőjelezed/kritizálod, sőt. de túlzásba ne vidd, mert.. mert ink ne!
bár érdekes, annyira nem kampányoltál az X6 ellen, mikor személyesen odamentem hozzád a Flexben. bezzeg itt osztod/osztottad a szót rendesen....látod? neked nem jön be a BF3, nekem igen. end. látod, én nem vagyok ilyen az STO-val szemben. épp a kipróbálási fázisban vagyok, aztán írok véleményt. (multis részről beszélünk mindkét játéknál)
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #15979 üzenetére
ne erőlködj édes testvérem...
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #15978 üzenetére
élőben nincs kedvem vitatkozni, mert ha látom, hogy az elefántnak beszélhetek az megérti, akkor minek fárasszam magam. van jobb dolgom is. azt is megtanultam, IRL IT-ről nem programozós kockákkal beszélni veszett fejsze nyele, mert úgyis jobban tudják, vagy jobban akarják tudni... rád is érvényes.
csak amíg a BF3 gyakorlatilag megkülönbözhetetlen az összes többi FPS-től, addig az STO és úgy általában az MMO-k között nincs két egyforma, ez tény.
(#15979) No-kia: A-ből B-be elvisz, és? ezt benézted, mert az autók a legkevésbé se érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
koshmar
addikt
No igen. Elgondolkoztam már én is egy ilyen beszélgetésen egy amerikaival.
Nekünk elég az 1,4-es VW Polo (vagy egy 2.0-s Sierra ) A-ból B-be eljutni. Akkor nektek miért kellenek 2,5 tonnás SUV-k??
Nekünk a 60-as években elég volt a Trabant 600-as. Nektek miért kellett 300-400 lóerős kocsikat építeni?Szerintem nem tudna választ adni. Így kerek a világ. A megalomániás amerikaiakkal, és a világ többi részével együtt.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #15985 üzenetére
ezen beszartaaaam xDDDDDDD
-
zoltanz
nagyúr
Amerikaiak gondolkoznak így: vannak akik az országukban élnek, áriák, a többiekkel nem foglalkoznak az kisebbség.
-
No-kia
addikt
válasz koshmar #15989 üzenetére
nem tudom, egy s13-as nissan építenék az tuti, motorból nemtudom mit tennék bele, de 500-600ló kéne
de a sierrát is annyira megszerettem, meg olyan durva dolgokat lehet vele csinálni, hogy lehet az is lenne a garázsban szintén 400-500 lóval, minden létező luxussal.
meglenne egy ford raptor féle terepjáróm
meg rallyznék is, sierrával. 4x4-essel
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz koshmar #15992 üzenetére
nem nem, mind "saját" építés lenne, vagy is én nemértekhozzá, deértitek hoyg értem.
kiakarok lógnia tömegből, legyenek feltünőekés egyediek mondjuk nem mondom, ha nemlennék nagyon gazdag nemelnne, egy gyári GTR-en vagy bálna bmw-m
-
westcoastog
veterán
Ha én gazdag lennék, Jack Roush nyomdokaiba lépnék.
Tibi neked ez nemszólt blee. -
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #15995 üzenetére
vágyok egyre, 5-ösön látszik hogy nagyobb mint a 3-as, de a 7 es valamiért nekem nem tünik olyan sokkal nagyobbnak az 5 ösnél
persze E34 a kedvenc
asszony isnyaggat hogy ebben kicsi hátul a hely,kéneegy nagyobb kocsi....
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #15996 üzenetére
aha, asszony nekem nem szólhatna, hogy kicsi hátul a hely. ő elől ül
külb is, mit aggódik? hátul utaztatod, baszki?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #15997 üzenetére
Hátul 4-es metró fúrásosat játszanak gondolom.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #15998 üzenetére
hát épp ez az hogy nem, mert kicsi a hely pedig elégsokat csak pláza parkolóbanvagyunk, csak hétvégenként vanszabad albérlet
ZK: és igen, hátutaztatom, mert a jobbelsőzáram meghalt,és csak egyszer bezárom,begumipókozom az első üléshez azajtót, és csaka kocsihátulja használható
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #15998 üzenetére
ő nem olyan. ...
Nokia:
azigen micsoda verda vazebakker. nem lehet úgy üzletelni, ha az eladó 1,5 óránként jön gép elé. -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest