Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, aminap vettem egy 4870x2 -t és a kérdésem az lenne hogy milyen procit párosítsak mellé, intel 775 foglalatosak közül?
Persze nem vagyok milliomos se, tuningtól nem zárkózom, így jó lenne a földön maradni az árban. Előre is köszi
bye -
katt777
félisten
válasz Benjamin1976 #20044 üzenetére
No, akkor beleestél abba a kevésbe.
Gyuri44: Lehet, valamit gyúrtak a driveren erre. Mondjuk BF-ben nem tudom, mi a bajod az FPS-szel, ahogy az száguld egy HD4-es karin. Ha csak nem a két driver lassult egymás után, mert nálam volt ilyen teljesen normál telepítéssel is, mert CCC beállítások megmaradtak reg-ben, a driver meg újabb lett. Ez is egy OK, amiért rég nem használok CCC-t.
MontyCrew: Legalább Q9550, ha legalább közelítően ki akarod használni a VGA-t, így is csak az igényesebb programokban lesz kihajtva.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tusi_
addikt
válasz csucsbicep #20057 üzenetére
2 féle képpen húztam:
- +7 mhz FSB így 3000mhz lett
- Ramok vissza 166ra, HT 1600ra és az FSB 234-re, így 3400 körül ment fesz emelés nélkül, gyári hűtővel
Az eredmény kiábrándító. Többet hozott a VGA 700/1100-ra állítása alap proci mellett, mint ez a sok manőver.eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz RootRulez #20059 üzenetére
Köszi fiúk a segítséget
Nem szerettem volna procit cserélni, mert mindegyik többet eszik, mint ez és 80%ban DXVA filmeket nézek 800mhz-n.
Esetleg egy keveset adok a kártyának, bár igazából eddig csak a Metro nem ment vele rendesen, ahhoz meg nincs az a tuningszett, amivel csumán menne
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
-
Gyuri44
aktív tag
Akkor kipróbálom az att-t.
Ha simán uninstalálom a ccc-t és a drivert akkor minden beállítás és bejegyzés törlődik,vagy esetleg kézzel is kell valamit törölnöm? -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a 4850-hez hdmi kábellel hozzákötöttem az LCD Tv-t. A hangot csak akkor tudom átküldeni a tv-re, ha a pc bekapcsolásakor a TV is be van kapcsolva, és azon a csatornán van amire a PC képét állítottam. Ha a gépet előbb kapcsolom be csak kép lesz, hang nem, lehet restartolni.
Nincs erre valami progi vagy valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
katt777
félisten
Feltettem a C10.12-t, teszt képpen még a CCC-t is, azóta többször volt "VGA-illesztő nem válaszolt és helyreállt" hibám, kétszer szarrá fagyott a hónapok óta hibátlanul működő rendszerem, és 1X kék halál, mindezt alig egy hét alatt.
Gyuri44: Kézzel is kell .reg bejegyzéseket törölni.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
ATT-vel nem lehet 1000MHz fölé vinni VRAM-ot. Valamivel lehetséges ez?
-
ittakary
nagyúr
válasz csucsbicep #20071 üzenetére
ó valóban.
köszönöm
-
Gucunja
aktív tag
lehetséges, hogy a Giandward 4850 GS kártyám csak 25fok és fifa11 alatt is csak 32??
vagy hibás a GPUZ??
-
sanyesz91
csendes tag
Hello skacok!
Ti vagytok az utolsó reményem!
Van egy ATI 4850 [link]
alaplap : [link]Az lenne a bajom hogy vettem egy TV-t és HDMI kábellel összekötöttem vele a PC-t
/ videókariba tettem egy DVI to HDMI "adaptert" :
[link] (nem ezt a típust csak példának)
a hang és videókari driver a legfrissebb de a hangot az Istenért se akarja átvinni!
A vezérlő pult / hang-on belül mutatja hogy ott a ATI HDMI Output , de inakítv és nem is aktiválni semmi! / itt egy kép róla /
[link]H valaki tud segíteni nagyon megköszönném
További szép napot , üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
válasz sanyesz91 #20078 üzenetére
kapcsold be a tv-t mielőtt a gépet
tedd a tv-t arra a csatornára ahol a képnek jönnie kellene, ezután bekapcsolod a pc-t
- jobb alsó sarokban jobbklikk a hangszóró kis ikonon majd lejátszóeszközök
- itt már "kész" nek kell lennie az ATI HDMI OUTPUT-nak tedd alapértelmezettre, és szólnia kell
De csak akkor megy ha a gép bekapcsolásakor a tv már meg. Ha pl erősítő vagy dvd lejátszó is kötve van a tv meg pc közé, azokat is be kell kapcsolni s pc előttSzólj ha nem ok, de én így használom a gépet pár éve, talán tudok segíteni
-
Gery15
addikt
Nah jók az idle hőmérsékletek? idle
HyperX
-
Gery15
addikt
Nem csak teraszra mentem ki. ki van ez tesztelve ám 20fokos szobába
HyperX
-
tomyka74
senior tag
válasz sanyesz91 #20084 üzenetére
én megmodom mi a baj! tipp,hogy tuti win 7-ed van?!
ugyanezt csinálja nekem is a win 7 alatt!!! ha van kedve van hang a tv HDMI-on keresztül ha nincs kedve akkor nincs! na látod XP alatt semmi gondom nem volt vele, mindig normálisan volt hang!!!!!!!!!!! ( LG plasma 42PJ350 )
ezek a win 7 szarságai! egyik a sok közül -
Gabbana
aktív tag
már látom a mailed, küldök egy filet
-
hungomba
csendes tag
Sziasztok!
Hd4850-es videokarival rendelkezem, és a hátulján 2db DVI kimenet van.
rákötöttem a gépet a full HD tévémre 1 DVI-VGA kábellel, és szépen beadta az 1920x1080-as felbontást, nem volt pixeles
ezek után megpróbálkoztam 1 DVI-HDMI kábellel is, ugye hogy kihasználjam a tv-m tulajdonságait de sajnos sokkal pixelesebb képet dobott ki a tv-re mint a VGA-s kábellel...
egyszerüen nemértem mi lehet a probléma!- az üzletben kipróbálták a VGA-HDMI kábelt és tökéletesen működött, gyönyörű képet produkált
- a gépen a legújabb driver van fentsehogysem tudok rájönni hogy mi lehet a megoldás ha esetleg valakinek van valami ötlete akkor megköszönném ha megosztaná velem
Üdv: gomba
-
katt777
félisten
válasz Gery15 #20083 üzenetére
AMD <> Intel... Ha abban a szegmensben, ahol az AMD nincs jelen (nagy teljesítményű PC), a vásárlók hibákat tapasztalnak, könnyebben választanak olyan kínálatból, ahol az AMD is partiképes. Ez asszem a 3. olyan meghajtó az elmúlt évben, amellyel Core i7 procikkal jöttek ilyen hibák.
-
Pitterix
őstag
Lehetséges az, hogy az MSI R4870 T2D512 kártya most drágább, mint amikor vettem?
Ez most ennyire jó, vagy csak az MSI miatt?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest