Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz csucsbicep #19750 üzenetére
Ennyi erővel nyugodtan írhattad volna az e5xxx szériát is.
Mod: OFF[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Davidof92
senior tag
Sziasztok
Asus 4850 512mb glaciator kártyáról mik a vélemények? Pl lehet-e ATT-vel win alól szabályozni a feszültséget meg a ventilátor fordulatszámát, hogy üresbe kevesebbet egyen.[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
válasz Davidof92 #19757 üzenetére
SZia!
Nemrégen került hozzám egy ilyen példány, én nagyon meg voltam vele elégedve...
A glaciator csendes, (bár csak akkor ha házad van, engem pl kicsit zavart, mert az asztalon van a gépem fejmagasságban, burkolat nélkül) és jól hűt...tudod szabályozni a ventit, de egyébként gyári beállításokon, nekem játékban nem ment 61° felé, furmarkban 72° nál állt meg.
Szerintem minden kari beszabályozható a ATT-szal, de én azt a részét nem bolygattam.A számom az adatlapomon. ;)
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Sapphire 3870-em szeretném lecserélni. 2 kártya között vacillálok:
- HD4870 QP 1GB - 25e (használt)
- HD4890 OC Vapor-X - 33e (használt)Tuningolni nem szoktam a kártyákat, 1680*1050-ben játszanék.
Köszi
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van egy 512 MB-os VaporX-es 4850-es kártyám. Szerintetek van-e értelme tuningolni, ha van akkor mennyire, és mennnyit befolyásol az élettartamában?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
lsc
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Feszt nem szeretnék emelni semmiképpen, de videokrtyát nem húztam még sosem. Átteszem manualra és adok neki egy nagyobb MHz-et, vagy van valami, amire figyelnem kell?
Procinál úgy van, hogy alaphelyzetben kisebb szorzón megy a cucc, majd ha kell neki az erő, akkor felugrik. Ennél is lehet hasonlót állítani, hogy ne kelljen a kártyának folyamatosan mennie, vagy ezt tudja auto állítani?
-
lsc
nagyúr
A legegyszerűbb a ccc overdrive menüjében beállítani egy magasabb órajelet /neked kell kitapasztalni mit bír a kártya, mondjuk haladj először 20 Mhz-enként majd kisebb lépcsőkkel/, azon csak terhelésnél fog menni, 2d-ben visszavesz a feszből és az órajelekből is. Kicsit bonyolultabb ATT-vel, ott be kell állítanod egy 2d-s és egy 3d-s profilt, viszont akkor ha a ccc fent van azt törölni kell, a ccc és az att nem bírja egymást.
Az élet kegyetlen .
-
Winne
nagyúr
A CCC-vel megpróbálom akkor, csak nem akarom, hogy fagyogasson a gép, mert azt nem szeretem, a vinyóknak se tesz jót, meg multi közben kipottyanni sem egy élmény.
Keresgéltem már ilyen értékeket speciálisan az én kártyámra, de nem nagyon találtam, bíztam benne, hogy itt valakit találok.
-
tusi_
addikt
Tudtok mondani olyan lehetőséget, ahol billentyű kombóval tudnék váltani képernyőt? CCC alatt ok volt, de most az ATT vel nem mehet együtt, abban meg nem találtam képernyő váltási módot.
eat, sleep, play, replay
-
Bini
tag
válasz RootRulez #19727 üzenetére
Haverom is ilyen kártyát vett , és neki is csak 700Mhz en ment a memória , de az az érdekes h nem is úgy nézett ki a kártyán a hűtés mint a neten fel lelhető képeken, meg így elég gáz h én is azért választottam mert mindenhol a referencia órajelekkel hirdették a kártyát és közben meg nem is úgy volt, de lehet h csak pechesek voltunk.
Már folyamatban vagy a kártya cseréje gigabyte-ra csak a különbözetet kell rádobni.[ Szerkesztve ]
Battletag: Bincsi#2140
-
Baryka007
őstag
Üdv, ma feltettem a Win7 et eddig XP -m volt és nem is voltak problémák a driver telepítésekkel az Asus EAH4850 1GB os karimmal már másfél éve üzemel, de most nemtudom felrakni rendesen a drivert,az a problémám van vele hogy 1680x1050 felbontást kéne h tudja, de sehogysem tudom neki beállítani a monitor megcsak azon üzemel szépen vki help plz
-
Winne
nagyúr
Na megnéztem. Alapon 650 és 700 Mhz között tudom a GPU órajelet állítani, a memóriát meg 1000 és 1200 között. Winben 40 °C-ot ír és 5%-ot (160 és 250 MHz), most terhelés alatt nem tudom megnézni, mert a steames játékaimnál nem megy az alt-tab... Ezek az értékek normálisak így alap helyzetben?
-
tomyka74
senior tag
válasz Baryka007 #19781 üzenetére
hát igen "win 7"!!! lesznek vele ilyen kis csip-csup szarságaid! nekem is volt! sztem még mindig az xp sp3 a legjobb win!! és ez necsak az én véleményem, sztem tedd vissza!
megkönnyíti az életed, ráadásul kisebb helyet foglal ,kevesebb memóriát eszik ,amit game-re akármi másra tud fordítani a rendszer, meg gyorsabb is!
még mindig számos előnye van az xp-nek, jaaa és nem kell kompatibilitási problémákkal sem törődnöd! -
tusi_
addikt
válasz tomyka74 #19784 üzenetére
Én is gondolkodom, hogy veszek egy másik vinyót - elfogyott a 1.5 T és arra xp megy csak a játékoknak, a win7 meg marad mozizni zenélni. Ott viszont mérföldeket ver az XP-re.
Hogy On is legyek. Tegnap felraktam a Metro-t. Na ez már nem ment fullon. HIGH és AAA nélkül megy csak rendesen.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
katt777
félisten
Azt vettem észre, hogy az újabb meghajtókkal, ha 24x Edgedetect élsimítást használok, 4-5FPS-re esik a megjelenítésem! Akár kényszerített módban fut egy játék, akár alkalmazás-vezérelt beállításokkal (de AA 24xED), ugyanez van. Régebbi meghajtókkal nem tapasztaltam ilyet, Obliviont is így toltam játszható sebességgel (felmodolva és ini moddal, mielőtt valaki szólna, hogy igénytelen játék). Sima box AA mellett 40-60FPS ugyanaz.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Baryka007
őstag
Úgy még1x visszakanyarodva megfejtettem a hibát de nemtudom orvosolni a <a catalyst control centerben max felbontást lehet állítani de nekem csak 1600*1200 a max amit enged, na most nekem mivel 16:10 es monitorom van ennek az 1680x1050 a jó de az az 1600*1200 után lenne és nem engedi feljebb rakni a ccc a max felbontást 1600x1200 nál help me plz
-
KukkSteve
senior tag
válasz Baryka007 #19789 üzenetére
Nem tudom hogy milyen drivert használsz, ha a legújabbat, akkor azt felejtsd el...Próbálj korábbiakat keresni, mondjuk 10.4től visszafelé. Ha nem megy, akkor próbáld 9.9-cel. És a moncsinak ha nem ismerte volna fel, akkor keresd meg a telepítőjét a neten.
A számom az adatlapomon. ;)
-
bluyoo
nagyúr
Csatlakozok Gampahoz semmi gondom vele sőt első frissítés után minden működik normálisan nem úgy mint az xp-nél egy nap telepítgetés mire minden megfelelően működött(egy ideig).Mindenesetre nekem a legújabb 10.11 van fent 64bitesvin7el gond nélkül.
Mondjuk nekem asus4870 van.Próbáld az asus honlapról a frissített drivertleszedni.
[link][ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
KukkSteve
senior tag
-
KukkSteve
senior tag
válasz Baryka007 #19794 üzenetére
Segíteni próbálunk, saját időnk rovására; ha nem becsülöd meg, akkor inkább ne kérdezz.
Lehet hogy az a CCC ami fentvan az nem tudja a 16:10es képarányú felbontást, de egy másik igen. Azt javaslom hogy tölts le egy 9.9-es drivert, vagy egyet a 10.x(x<4) és próbáld meg azzal. Lehetőleg minden komponenst installálj, és keress egy a monitorodhoz illő drivert is. Sok sikert.
A számom az adatlapomon. ;)
-
Baryka007
őstag
válasz KukkSteve #19795 üzenetére
ne haragudjatok de nagyon rossz napom volt munkahelyen is.... ráadásul valami hardveres hibám is lehet mert counter strike source ot indítom el cpu kihasználtság 100% és még a zene is akad alatta am a gpu kihasználtásg 0 és 1% között ingadozik és fogalmam sincs mi lehet a baj most még a ccc vel küzködök téll ne haragudjatok a modoromért de nemvolt jó napom
-
Baryka007
őstag
válasz KukkSteve #19795 üzenetére
ne haragudjatok de nagyon rossz napom volt munkahelyen is.... ráadásul valami hardveres hibám is lehet mert counter strike source ot indítom el cpu kihasználtság 100% és még a zene is akad alatta am a gpu kihasználtásg 0 és 1% között ingadozik és fogalmam sincs mi lehet a baj most még a ccc vel küzködök téll ne haragudjatok a modoromért de nemvolt jó napom
dejó 2x küldtem el -.-
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Baryka007 #19794 üzenetére
Akkor az mi hogy nem lehet beállítani a megfelelő felbontást??!Nem működési gond?
Nekem ugyan azzal a felbontással (1680x1050) megy a monitorom.
Amiket írtunk nem egy időigényes "lehetséges" megoldás(de gondolom nem próbáltad meg) viszont ha neked kényelmesebb dobd ki az ablakon.Hopsz megelőztél.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest